Βοήθεια για ρομαντικό τριήμερο

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
traveller δε σε φωναξε κανεις.... :p δωσε εσυ προτασεις παντα "οικονομικες" να ευθημισουμε βραδιατικο...
 

eleva

Member
Μηνύματα
211
Likes
417
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Μαγνησία ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
12/10/1944
Υ.Γ.2 Γουστάρω elena... έχει άποψη η κοπέλα και την υποστηρίζει...
Κοιτάξτε σ όποιο μέρος έχω πάει το προτείνω ή αποτρέπω τον άλλο αιτιολογημένα (αν κ αυτά είναι υποκειμενικά!). Κ στο Αγκίστρι πήγα, κ στην Αίγινα κ στην Άνδρο κ στη Σανορίνη. Είπα π μ άρεσε κ π όχι! :rolleyes: Από όσα ανέφερα μόνο Σύρο δν πήγα, αλλά επειδή οι λοιπές Κυκλάδες π όντως έχω επισκεφτεί πέφτουν κάπως μακριά, κ επειδή το 'χω ψάξει πολύ τ θέμα αλλά κ άκουσα πολλά για τη Σύρο, είδα φωτό, βίντεο κτλ, σε σχέση με την Άνδρο π επισκέφτηκα φαίνεται πολύ πιο ρομαντική. Α, κ συνήθως έκεί π πιστεύω ότι θ μαρέσει πηγαίνω κ σχεδόν πάντα μαρέσει πράγματι τελικά! Για τα περαιτέρω περί Σύρου αφού την επισκεφτώ...:bleh::D
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τελικά το παιχνίδι θα κριθεί ανάμεσα σε Άνδρο (Χώρα λέτε να μείνω ε; Το ξεχνάμε δλδ το Μπατσί,ε; Χώρα βρήκα Ιρώ Σουίτες 350 ευρώ και ξενοδοχείο Αίγλη, ένα ωραίο κλασικό 270 ευρώ).
Στην τελική αν τελικά πάμε Άνδρο παίρνουμε ταξί και ούτε γουρούνες ούτε αμάξι... Πόσο να χει το ταξί στην Άνδρο...;! Δε νομίζω να ναι ακριβά.
Αλλιώς Σπέτσες είμαι ανάμεσα στο Zoe Club 585 ευρώ και Economou Mansion 465 ευρώ... Τσιμπιμένα πολύ και τα δύο αλλά ποιότητα!

Υ.Γ. Παιδιά πολύ κουραστικό να ψάχνεις κάτι οικονομικό για να κλείσεις! Ευτυχώς που χω και σας!

Εγώ πάντως με αυτά τα λεφτά θα πεταγόμουν στη Ρώμη. Πληροί τις προυποθέσεις σου.
Προορισμός Κοντινός, Ρομαντικός και Οικονομικός (με την έννοια που του θέτεις εσύ και θες να δώσεις 585 για τις Σπέτσες:shock::shock::shock:).
 

LV24

Member
Μηνύματα
43
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Καλησπέρα σε όλους/ες! Λίγο έλειψα και ένας πανικός! :D Πρώτα από όλα εγώ ήθελα τις συμβουλές σας για κοντινή απόδραση, ρομαντική και οικονομική. Και όταν λέω οικονομική δεν εννοώ τρώγλη αλλά έως 100 ευρώ τη βραδιά. Κάτω από 50 νομίζω παύει και ο ρομαντισμός γτ αν κρίνω από τις φωτό που είδα στούντιο, ενοικιαζόμενα κ.λπ.. (Ρε παιδιά, οι Έλληνες ξενοδόχοι δεν πάνε καλά! 50 ευρώ και έχουν κάι δωμάτια απαίσια με πλαστικές καρέκλες! Ήμαρτον! Και μετά λέμε γτ ο ξένος πάει στη γείτονα χώρα!). Σπέτσες δε θα πήγαινα με τόσα λεφτά. Καλύτερα να πάω εξωτερικό! Μια παράθεση σας έκανα των τιμών και εννοείται πως το Υ.Γ. μου ήταν ειρωνεία, πλάκα για την κατάσταση της Ελλάδας... Είμαστε στο χείλος της κατάρρευσης και οι Σπέτσες συνεχίζουν τον "αμανέ" τους, το "Zoe Club" κ.λπ. Δλδ γτ εμείς να ξεπαραδιαστούμε για να μείνουμε κάπου καλά και οι ξένοι να τα πληρώνουν τα μισά και λίγα λέω; Traveller, ελπίζω να μη λες νούμερα ανθρώπους που ανήκουν στην πρώην -πια!- γενιά των 700 ευρώ! :mad: Και η πλάκα για ΚΤΕΛ και Σαλαμίνα και τι άλλο είπες δεν είναι της παρούσης σε αυτή τη χώρα που την καταντήσατε έτσι κάτι ψώνια του "Zoe Club" (ειρωνεία και εδώ, δεν αναφέρομαι στο ξενοδοχείο!).
Ευχαριστώ πάντως όσους εξέφρασαν τη συμβουλή τους (δυστυχώς στον πάτο π χει πέσει η Ελλάδα αναγκαζόμαστε να κάνουμε μεσανατολικό το ζήτημα των διακοπών...).
Άνδρος λοιπόν έκλεισε! Διαμονή Χώρα. Σουίτα με 90 ευρώ παρακαλώ! ;) Θέα θάλασσα, ολοκαίνουριο συγκρότημα. Νοικιάζω και ένα αμαξάκι και όλα οκ!

Καλό καλοκαίρι, παιδιά και πάλι ευχαριστώ!

Υ.Γ.1 Traveller, αν ζορίσουν τα πράγματα κανά εισιτηριάκι αεροπορικό; Δεν τα μπορώ τα ΚΤΕΛ! Πραγματικά!
Υ.Γ.2 Η Άνδρος πάντως όμορφη θα ναι, δεν μπορεί! Τόσοι εφοπλιστές από κει και τόσοι την προτιμούν... Μέχρι και ο Αμπράμοβιτς!
 

xenos

Member
Μηνύματα
2.414
Likes
804
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Καλη η Ανδρος αρκει να μην φυσαει,γιατι θα σε παρει ο αερας.
Το Μπατσι ολα τα λεφτα.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Να πας στην Αχλα! Η τελεια παραλια! και δεν τη πολυπιανει το κυμα. Πας ειτε με καραβακια ειτε καμποσο χωματοδρομο αλλα δεν χρειαζεσαι τζιπ: τα εχει ολα: και φαρο και εκκλησακι και ποταμακι και πλατανια και λευκη αμμο.
Δεν ξερω τι τιμες εχει, αλλα για απολυτο ρομαντισμο εκτος Χωρας, εγω και ο καλος μου μονοι πανω στη γη, η περιπου ετσι, θα εμενα εδω: onar-andros.gr, Andros Island Greece, Andros Achla Beach, Andros alternative resort
 
Last edited by a moderator:

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Αντε καλα να περασεις! Καλο καλοκαιρι και οταν γυρισεις περιμενουμε εντυπωσεις...
παντως και 90 ευρω δεν ειναι της ξεφτιλας λεφτα...
πες μας ομως και το ξενοδοχειο μηπως χρειαστει σε καποιον αλλον...
ερση μιλαμε για φουλ ρομαντισμο! τελειο ξενοδοχειο αλλα μυριζομαι τιμες "απαγορευμενες"...
 

Eleni_

Member
Μηνύματα
201
Likes
346
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πρώτα από όλα καλά να περάσεις.
Κρίμα που άργησα να διαβάσω το εν λόγω post, γιατί έχω επισκεφτεί όλους τους προορισμούς που αναφέρθηκαν όπως και την Άνδρο, στην οποία τελικώς αποφάσισες να πας.
Καλά θα κάνεις που θα νοικιάσεις αυτοκίνητο, γιατί το νησί είναι μεγάλο και χρειάζεται. Μάλιστα, αν είστε τύποι που όπου πάνε θέλουν να δουν όσα περισσότερα γίνεται (παραλίες, χωριουδάκι, μουσεία – το συγκεκριμένο μάλιστα www.moca-andros.gr κάθε χρόνο έχει διαφορετική έκθεση φέτος είναι «Isamu Noguchi: Ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση» πληροφ. «Isamu Noguchi: Ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση»), χωρίς αυτοκίνητο θα βλέπατε ελάχιστα.
Αυτό όμως που δεν εξαρτάται από εσένα, αλλά θα παίξει ίσως καθοριστικό ρόλο στις διακοπές σου εκεί, είναι ο καιρός. Θα πρέπει να εύχεσαι όταν θα πάτε να μην έχει πολλά μποφόρ, γιατί αν έχει είτε νοτιάς, είτε βοριάς δεν κόβει πουθενά!!!! Μιλάω εκ πείρας…
Εύχομαι λοιπόν να σταθείς πιο τυχερή από εμένα σε ό,τι αφορά τα μποφόρ και να περάσεις καλά.
Θα περιμένουμε εντυπώσεις.

Υγ.Έρση το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σα χώρος είναι όντως πολύ όμορφο. Δεν έμεινα οπότε δεν ξέρω για τα δωμάτιά του. Η υποδοχή του, πάντως είναι πολύ εξυπηρετική και ζεστή. Τέλος, για την παραλία άποψη δεν έχω, γιατί λόγω μποφόρ, ήταν ανύπαρκτη.

 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Οταν πηγα εγω στην παραλια δεν κουνιοτανε φυλο. Ειχαν τα νερα μια διαυγεια καταπληκτικη.
Ουτε εγω εμεινα εκει, ζητησαμε ομως και ειδαμε τα σπιτακια: Μας τα εδειξαν με πολυ προθυμια. Πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι ανθρωποι: Οι σουιτες ηταν καλογουστες, ευρυχωρες, πανεμορφες. Ειναι ομως για να αραξεις και να ξεκουραστεις και χωρις πολλες πολλες βολτες στην υπολοιπη Ανδρο: δεν αξιζει να μενεις εκει, αν τρως δυο φορες την ημερα τον χωματοδρομο, για να γυρνας για εναν υπνο: Εκει αξιζει να βαζεις μουσικη στο c-d player να αναβεις τα κερια και να ρομαντζαρεις στη βεραντα.
Φαγαμε παντως εκει το βραδυ, μετα το μπανιο μας, και το φαγητο ηταν πολυ καλο!
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
ναι ναι στην άχλα μπας και δεις και την Μενεγάκη με τον λεγαμενο !!!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και εκεινη για ρομαντικο τριημερο ηταν εκει. Μην κοιτας που μετα της ξυνισε!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.233
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom