gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πες μας πόσες ημέρες ?
Kαι ποτε ακριβωςΠες μας πόσες ημέρες ?
Προσωπικά, εάν το budget μου, μου το επέτρεπε στην παρούσα φάση, θα χτύπαγα Σαρδηνία (ειδικά προς costa esmeralda)Παιδιά βοήθεια, αναζητώ προορισμό για φέτος και είμαστε 2 άτομα. Πέρυσι πήγαμε δυτική Κρήτη και προπέρυσι Σικελία. Οι επιλογές που σκέφτομαι: Πούλια, Σαρδηνία/Κορσική (δεν ξέρω αν βγαίνουν οι μέρες), Roadtrip Αλβανία Μαυροβούνιο και από Ελλάδα Ρόδο (δεν έχω πάει ποτέ μου στα δωδεκάνησα). Ποιες είναι οι σκεψεις σας;
Roadtrip Αλβανία Μαυροβούνιο ψηφίζω. Εναλλαγές τοπίου και μπάνιο στη θάλασσα.Παιδιά βοήθεια, αναζητώ προορισμό για φέτος και είμαστε 2 άτομα. Πέρυσι πήγαμε δυτική Κρήτη και προπέρυσι Σικελία. Οι επιλογές που σκέφτομαι: Πούλια, Σαρδηνία/Κορσική (δεν ξέρω αν βγαίνουν οι μέρες), Roadtrip Αλβανία Μαυροβούνιο και από Ελλάδα Ρόδο (δεν έχω πάει ποτέ μου στα δωδεκάνησα). Ποιες είναι οι σκεψεις σας;
Νομίζω βολεύει γιατί βρίσκω καλές πτήσεις για αλγκερο, θα ήθελα να δω και το Κάλιαρι βέβαια, γιατί σικελια όπως τα έφεραν οι συνθήκες είδα και και Παλέρμο και κατανιαΠροσωπικά, εάν το budget μου, μου το επέτρεπε στην παρούσα φάση, θα χτύπαγα Σαρδηνία (ειδικά προς costa esmeralda)