Επιλογή καλοκαιρινού προορισμού!

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πες μας πόσες ημέρες ?

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ψηφίζω Ιταλία !

varioAthens

Member
Εγω θα πηγαινα Σαρδηνια/Κορσικη και αν δεν βολευαν οι μερες για τα δρομολογια θα πηγαινα Ροδο με ημερησια Συμη.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Παιδιά βοήθεια, αναζητώ προορισμό για φέτος και είμαστε 2 άτομα. Πέρυσι πήγαμε δυτική Κρήτη και προπέρυσι Σικελία. Οι επιλογές που σκέφτομαι: Πούλια, Σαρδηνία/Κορσική (δεν ξέρω αν βγαίνουν οι μέρες), Roadtrip Αλβανία Μαυροβούνιο και από Ελλάδα Ρόδο (δεν έχω πάει ποτέ μου στα δωδεκάνησα). Ποιες είναι οι σκεψεις σας;
Προσωπικά, εάν το budget μου, μου το επέτρεπε στην παρούσα φάση, θα χτύπαγα Σαρδηνία (ειδικά προς costa esmeralda)

IrisAthens

Member
Παιδιά βοήθεια, αναζητώ προορισμό για φέτος και είμαστε 2 άτομα. Πέρυσι πήγαμε δυτική Κρήτη και προπέρυσι Σικελία. Οι επιλογές που σκέφτομαι: Πούλια, Σαρδηνία/Κορσική (δεν ξέρω αν βγαίνουν οι μέρες), Roadtrip Αλβανία Μαυροβούνιο και από Ελλάδα Ρόδο (δεν έχω πάει ποτέ μου στα δωδεκάνησα). Ποιες είναι οι σκεψεις σας;
Roadtrip Αλβανία Μαυροβούνιο ψηφίζω. Εναλλαγές τοπίου και μπάνιο στη θάλασσα.
ίσως επειδή ψοφάω για Roadtrips!

Προσωπικά, εάν το budget μου, μου το επέτρεπε στην παρούσα φάση, θα χτύπαγα Σαρδηνία (ειδικά προς costa esmeralda)
Νομίζω βολεύει γιατί βρίσκω καλές πτήσεις για αλγκερο, θα ήθελα να δω και το Κάλιαρι βέβαια, γιατί σικελια όπως τα έφεραν οι συνθήκες είδα και και Παλέρμο και κατανια

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.033
Μέλη
39.751
Νεότερο μέλος
Βαγγέλης Μ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom