• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Επιλογη ταξιδιου εκτός Ευρώπης για Αυγουστο?

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Απ' όλα αυτά που λες μόνο Ζανζιβάρη εκείνη την εποχή. Υπέροχες παραλίες ζέστη χαλάρωση ωραίο φαγητό φοβεροί άνθρωποι. Στο υπόλοιπα φυσικά και θα περάσεις καλά αλλα ο καιρός δεν είναι ο ιδανικός. Ειδικά στο Πούκετ θα λιώσεις στη βροχή και όλες σχεδόν οι παραλίες έχουν πολύ κύμα...

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Ο Μαυρίκιος "παίζει" παδιά τον Αύγουστο??? Νομίζω και το Μπαλί είναι ΟΚ τον Αύγουστο ε?

Είδα ότι παραπάνω αναφέρθηκε η Σρι Λάνκα. Αυτή δεν είναι κοντά στις Μαλδίβες που υποτίθεται έχουν βροχές τον Αύγουστο?

Έχω απορίες...

EMBER

Member
Επόμενο Ταξίδι
its a surprise!
Ταξίδι-Όνειρο
ΘΙΒΕΤ
και εγω θα ηθελα προτασεις για διακοπες αρχες Σεπτεμβρη.. εχω μπερδευτει...

EMBER

Member
Επόμενο Ταξίδι
its a surprise!
Ταξίδι-Όνειρο
ΘΙΒΕΤ
Θα ήθελα πληροφορίες, πτήσεις και ξενοδοχειο
Η πτηση ηταν με egyptair μεσω Καιρου κ κοστος 1200€/2 ατομα, περιπου 2 ωρες ως το Καιρο και αλλες 5,5 μεχρι Τανζανια. απο το dar es salam για stown town το αεροπλανακι εκανε μιση ωρα περιπου.
μειναμε 4 μερες stown town (θα μπορουσα ισως να μεινω 1-2 μερες) και 5 μερες στο jambiani. εχει αρκετα ξενοδοχεια για να διαλεξεις αναλογα τι σου ταιριαζει.

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Ο Μαυρίκιος "παίζει" παδιά τον Αύγουστο??? Νομίζω και το Μπαλί είναι ΟΚ τον Αύγουστο ε?

Είδα ότι παραπάνω αναφέρθηκε η Σρι Λάνκα. Αυτή δεν είναι κοντά στις Μαλδίβες που υποτίθεται έχουν βροχές τον Αύγουστο?

Έχω απορίες...
Για Αύγουστο δε γνωρίζω αλλά τέλος Ιουνίου που είχα πάει Μαυρίκιο είχε αρκετή ψύχρα γύρω στους 23 βαθμούς την ημέρα και κάποιες στιγμές είχε βρέξει. Η θάλασσα θα έλεγα ότι ήταν αρκετά κρύα. Ιούνιο ως Αύγουστο είναι ο δικός τους χειμώνας. Αν αυτό δε σ'ενοχλεί τότε πήγαινε θα περάσεις απίθανα. Το νησί έχει καταπληκτικές παραλίες και αρκετά πράγματα να δεις και να κάνεις.

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Η πτηση ηταν με egyptair μεσω Καιρου κ κοστος 1200€/2 ατομα, περιπου 2 ωρες ως το Καιρο και αλλες 5,5 μεχρι Τανζανια. απο το dar es salam για stown town το αεροπλανακι εκανε μιση ωρα περιπου.
μειναμε 4 μερες stown town (θα μπορουσα ισως να μεινω 1-2 μερες) και 5 μερες στο jambiani. εχει αρκετα ξενοδοχεια για να διαλεξεις αναλογα τι σου ταιριαζει.
Ευχαριστώ έχω αρχίσει ψάξιμο.

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Για μένα το καλύτερο μέρος για να μείνεις εκτός από Stone Town είναι το Nungwi. Εκεί μέναμε εμείς σε ξενοδοχείο πάνω σε πάσσαλους μέσα στη θάλασσα http://www.oceangrouphotel.com/amaan-bungalows.php κάποιες ώρες της μέρας. Eπίσης το μέρος εκτός από καταπληκτική παραλία έχει και κάποια εστιατόρια όπως επίσης λίγα bar - beach bars για ποτό. Στα υπόλοιπα μέρη εκτός από Stone Town δε θα βρεις και πολλά.

bocanegra

Member
Κλαησπερα στην παρεα . Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο σημειο . Αν οχι ας μεαφερει την ερωτηση καποιος αντμιν στο σωστο μερος . Θα ηθελα τα φωτα σας για ταξιδι σε μακρινο προορισμο απο 1η Αυγουστου. Η ερωτηση μου αφορα κυριως τον καιρο . Δε θα ηθελα να βρεθω σε μουσωνες τυφωνες κτλ. Εχω παει ως τωρα εκτος Ευρωπης σε: καταρ ,αμπου νταμπι, ντουμπαι, μαλδιβες, σιγκαπουρη, μπαλι, ταυλανδη. Σκεφτομαι για Ζανζιβαρη Σευχελλες Καραιβικη . Ζανζιβαρη αν δεν κανω λαθος ειναι μια χαρα ο καιρος τον Αυγουστο. Καραιβικη ειναι μη σου κατσει στραβη με τυφωνα το καλοκαιρι μας και Σευχελλες νομιζω ειναι καλα αλλα εχει λιγο δροσια . Αν γνωριζει καποιος κατι για τα ανωτερω μερη για μηνα Αυγουστο ή για οποιοδηποτε αλλο μακρινο προορισμο που να ειναι καλα τον Αυγουστο παρακαλω ας με ενημερωσει. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Τα μέρη που γράφεις είναι ΟΚ, μόνο που για Καραϊβική καλύτερα να κοιτάς προς νότια. :)

Όμως το επίφοβο είναι ο σχεδιασμός εν μέσω του ιού. Ακόμη κι αν έχεις κάνει εμβόλιο και γλιτώνεις καραντίνες, είναι θέμα το τι θα είναι ανοικτό, αν θα πρέπει να κυκλοφορείς με μάσκα κλπ. Από το να δώσεις ένα σκασμό λεφτά για να περάσεις λίγες μέρες όπως και εδώ, καλύτερα να το αναβάλεις για το '22...

bocanegra

Member
Τα μέρη που γράφεις είναι ΟΚ, μόνο που για Καραϊβική καλύτερα να κοιτάς προς νότια. :)

Όμως το επίφοβο είναι ο σχεδιασμός εν μέσω του ιού. Ακόμη κι αν έχεις κάνει εμβόλιο και γλιτώνεις καραντίνες, είναι θέμα το τι θα είναι ανοικτό, αν θα πρέπει να κυκλοφορείς με μάσκα κλπ. Από το να δώσεις ένα σκασμό λεφτά για να περάσεις λίγες μέρες όπως και εδώ, καλύτερα να το αναβάλεις για το '22...
Σευχαριστω για την απαντηση ... Γενικα γνωριζει καποιος κανενα αλλο μερος για Αυγουστο. Σε οποιαδηποτε ηπειρο.Περιπου για 20+ μερες και μπατζετ εως και 3500 με 4000 το καθε ατομο. Εκτος απο Φιτζι Μπορα Μπορα που με τετοια εισητηρια δε με βλεπω να πηγαινω ποτε:oops:

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Γενικά μιλώντας, οι περιοχές σου είναι από Τροπικό Καρκίνου και πάνω και από Τροπικό Αιγόκερω μέχρι Ισημερινό. Τι διακοπές θέλεις να κάνεις; Μπάνια, πεζοπορίες, να δεις αρχαία, μεγαλουπόλεις με μουσεία; Υπάρχουν πάρα πολλές χώρες στο ενδιάμεσο.

Φίτζι πας με τα χρήματα που λες ;). Μπόρα Μπόρα δύσκολο (έτσι κι αλλιώς θα σκυλοβαρεθείς 20 μέρες μόνο εκεί :rolleyes-80:).

Δεδομένου του μπάτζετ, ίσως να κοίταζα Ιαπωνία (είναι απωθημένο, γενικά έχει κρύο χειμώνα, αλλά είναι και ακριβή), Καναδά, Νότια Αμερική ή Νότιο Ειρηνικό.

bocanegra

Member
Γενικά μιλώντας, οι περιοχές σου είναι από Τροπικό Καρκίνου και πάνω και από Τροπικό Αιγόκερω μέχρι Ισημερινό. Τι διακοπές θέλεις να κάνεις; Μπάνια, πεζοπορίες, να δεις αρχαία, μεγαλουπόλεις με μουσεία; Υπάρχουν πάρα πολλές χώρες στο ενδιάμεσο.

Φίτζι πας με τα χρήματα που λες ;). Μπόρα Μπόρα δύσκολο (έτσι κι αλλιώς θα σκυλοβαρεθείς 20 μέρες μόνο εκεί :rolleyes-80:).

Δεδομένου του μπάτζετ, ίσως να κοίταζα Ιαπωνία (είναι απωθημένο, γενικά έχει κρύο χειμώνα, αλλά είναι και ακριβή), Καναδά, Νότια Αμερική ή Νότιο Ειρηνικό.
Σευχαριστω πολύ για την απάντηση. Γενικά τα ταξίδια μου τα έχουν όλα. Δεν πάω μόνο για να καθίσω μια παραλία. Κυρίως γυρίζω τα πάντα. Φαντάσου Μπαλί έκατσα 12 μέρες και δεν πρόλαβα να δω όσα ήθελα. Κάθε μέρα από τις 6 το πρωί ξεκινούσαμε και γυρίζαμε 6 το απόγευμα με τη γυναίκα μου. Οι 3 τελευταίες μέρες νου όμως ήταν άραγμα στη nusa dua. Κάπως έτσι τα θέλω τα ταξίδια μου. Να γυρίσω τα πάντα στο μέρος που θα πάω αλλά να μου μείνει καιρός για ξεκούραση. Στο ψάξιμο επάνω είδα και για Μεξικό (κάνκουν τουλούμι). Έχει κανείς καμιά ιδεα για καιρό τον Αύγουστο όσο αφορά τυφώνες? Το Μεξικό δεν έχει περιορισμούς λόγω κοβιντ οπότε θα βόλευε πολύ.
Σεϋχέλλες μετά σαν προορισμός θα ήταν πιστεύω καλά τον Αύγουστο και αποσο ξέρω είναι νορμάλ σε μέτρα κορονοϊού

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.024
Μέλη
39.739
Νεότερο μέλος
een6gk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα