• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Επιλογη ταξιδιου εκτός Ευρώπης για Αυγουστο?

domino

Member
Θα ηθελα τα φωτα σας για ταξιδι σε μακρινο προορισμο απο 1η Αυγουστου.
Καλημέρα, καλά σου ταξίδια.

Λύσε μου μια απορία (απευθύνεται και σε οποίους σχεδιάζουν ταξίδι εκτός ΕΕ) .
Κάνεις τεστ πριν την επιστροφή, βγαίνεις θετικός, η αεροπορική δεν σε δέχεται και ανάλογα με το κράτος πιθανόν να μπεις σε καραντίνα .

Το έχεις προϋπολογίσει ;

bocanegra

Member
Καλημέρα, καλά σου ταξίδια.

Λύσε μου μια απορία (απευθύνεται και σε οποίους σχεδιάζουν ταξίδι εκτός ΕΕ) .
Κάνεις τεστ πριν την επιστροφή, βγαίνεις θετικός, η αεροπορική δεν σε δέχεται και ανάλογα με το κράτος πιθανόν να μπεις σε καραντίνα .

Το έχεις προϋπολογίσει ;
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες! Απλά ρισκάρεις. Μπορεί να μην αξίζει ο κόπος αλλά ρισκάρεις. Με τεστ επιστροφής πήγα πριν λίγο καιρό Ντουμπάι και η αλήθεια είναι ότι μέχρι να βγει αρνητικό ήμουν μέσα στο άγχος. Αν ανοίξει το πράσινο διαβατήριο εμβολιασμού για εντός Ευρώπης ( έχω κάνει και τις 2 δόσεις ) με βλέπω για κάπου Ευρώπη μισές μέρες και άλλες μισές Ελλάδα. Αν όχι θα το ρισκάρω και θα φύγω εκτός Ευρώπης. Ο κουμπάρος μου την έπαθε στο Μαϊάμι και κάθισε ξενοδοχείο 2 εβδομάδες καραντίνα.

bocanegra

Member
Για δωσε λεπτομεριες . Το πληρωσε ο ιδιος ; τι εγινε με το κόστος του νέου αεροπορικου ;
Λόγω της εργασίας του είναι πλήρως ασφαλισμένος( σε ξένη εταιρία) και τα κάλυψε όλα η ασφάλεια του. Βέβαια θα είναι αυξημένο το κόστος της τον επόμενο χρόνο όπως τον ενημέρωσαν. Το εισητηριο ευτυχώς ήταν ευέλικτο και το άλλαξε χωρις επιβάρυνση. Βέβαια αυτό έγινε πριν αρκετούς μήνες. Αν θυμάμαι καλά Ιούλιο Αύγουστο του 2020 και το Μαϊάμι ήταν ενδιάμεσος σταθμός για να κάνει τεστ για Ελλάδα γιατί από τη χώρα που ξεκίνησε ήταν στο όριο της ωρας προθεσμίας για το pcr στην Ελλάδα. Δε γνωρίζω καθόλου τι θα γίνει αν το πάθει κάποιος τώρα και είναι και ανασφάλιστος.

domino

Member
Λόγω της εργασίας του είναι πλήρως ασφαλισμένος( σε ξένη εταιρία) και τα κάλυψε όλα η ασφάλεια του. Βέβαια θα είναι αυξημένο το κόστος της τον επόμενο χρόνο όπως τον ενημέρωσαν. Το εισητηριο ευτυχώς ήταν ευέλικτο και το άλλαξε χωρις επιβάρυνση. Βέβαια αυτό έγινε πριν αρκετούς μήνες. Αν θυμάμαι καλά Ιούλιο Αύγουστο του 2020 και το Μαϊάμι ήταν ενδιάμεσος σταθμός για να κάνει τεστ για Ελλάδα γιατί από τη χώρα που ξεκίνησε ήταν στο όριο της ωρας προθεσμίας για το pcr στην Ελλάδα. Δε γνωρίζω καθόλου τι θα γίνει αν το πάθει κάποιος τώρα και είναι και ανασφάλιστος.
Σε ευχαριστω

Το επαγγελματικο ταξιδι ειναι αλλη κατηγορια, αλλοι ειναι υπευθυνοι για σενα .
Δεν ρωταω καν για ασθενια (δεν την καλυπτουν νομιζω οι ασφαλιστικες ) αλλα για θετικού τεστ και εξοδα καραντινας κτλ

καταληγουμε (και συμφωνώ ) στο ότι ρισκάρεις

mpampiscap

Member
Καλησπέρα παιδιά.
Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ωραίο προορισμό για τον Αύγουστο?
Τον πιο αγαπημένο ίσως

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλησπέρα παιδιά.
Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ωραίο προορισμό για τον Αύγουστο?
Τον πιο αγαπημένο ίσως
Καλημέρα.
Ελλάδα ή Εξωτερικό; Εντός ή εκτός Ευρώπης; Πόσες μέρες, μπάτζετ, μόνος, με παρέα ή οικογένεια;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλησπέρα, Ισλανδία

Καλημέρα.
Ελλάδα ή Εξωτερικό; Εντός ή εκτός Ευρώπης; Πόσες μέρες, μπάτζετ, μόνος, με παρέα ή οικογένεια;
Πολλά ρωτάς εσύ. Μονολεκτικά θέλει ο άνθρωπος.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Στο διάστημα με τον Ελον Μάσκ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα