Εσείς θα πηγαίνατε?

gianni1966

Member
Μηνύματα
211
Likes
72
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Σαφως και δεν θα πηγαινα...
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
Μα ακριβώς επειδή δεν έχεις άντρα και παιδιά και δεδομένου ότι δεν θα κυκλοφορείς με καυτό σορτσάκι αλλά καλυμμένη πατόκορφα, είπαμε να πας!!! :xmas_wink:

Εχει όμως Μανούλα και Μπαμπάκα :xmas_cheesygrin:
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.504
Likes
8.030
Εχει όμως Μανούλα και Μπαμπάκα :xmas_cheesygrin:
Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να κάνουμε ποτέ τίποτα πιο περιπετειώδες και εξτρίμ! Ας πάει, τότε, με τον "Παυσανία" ομαδική εκδρομή με πούλμαν "Βυζαντινή Οχρίδα" παρέα με τους συνταξιούχους!!! :xmas_cheesygrin:
 

harilander

Member
Μηνύματα
559
Likes
461
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
έχω γνωστούς που έχουν πάει αρκετές φορές με ανθρωπιστικές αποστολές, ο ένας είναι νομίζω αυτή την περίοδο με τους γιατρους του κόσμου. απο τα λεγόμενα τους σίγουρα υπάρχει περισότερο κίνδυνος σε σχέση με αλλες χώρες αλλά δεν σημαίνει οτι θα πάθεις σωνει και καλά κάτι. Εξάλου πολλά ατυχήματα και τρομοκρατικές ενέργειες συμβαίνουν σε πολλούς υποτιθέμενους ασφαλείς προορισμούς.
σίγουρα είναι ποιο δύσκολο για τις γυναίκες αλλά τα περισότερα προβλήματα είναι στην επαρχία. Το 2004 είχα γνωρίσει τα παιδια απο την Ολυμπιακή ομάδα του Αφγανιστάν , αγόρια και κορίτσια και σύμφωνα με τα λεγομενα τους στην Καμπούλ είναι πολύ καλύτερα απ' οτι στα χωριά.
 

galat

Member
Μηνύματα
851
Likes
2.118
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Υστερόγραφο: Έτσι για την ιστορία, προσωπικά εμποδίζομαι να πάω από άλλους, ταπεινούς, πρακτικούς παράγοντες. Αλλά μιας που ποτέ δεν ξέρεις πότε οι παράγοντες αυτοί παύουν να υπάρχουν, δεν το έχω ξεγράψει από το μυαλό μου. Κι άλλωστε το βρίσκω ένα πολύ ενδιαφέρον case study.. :)
Δωροθέα νομίζω ότι πρέπει να δουλέψεις στην κατεύθυνση του να αρθούν οι "ταπεινοί και πρακτικοί παράγοντες" που αναφέρεις και να αξιοποιήσεις την μοναδική ευκαιρία, που σου παρουσιάζεται.
Ναι, το Αφγανιστάν δεν είναι ένας λαμπρός τουριστικός προορισμός. Ναι, υπάρχουν κίνδυνοι. Ναι, είναι δύσκολος προορισμός για έναν δυτικό και ιδιαίτερα για μία γυναίκα. Αλλά, η εμπειρία του να ζήσεις από κοντά και μέσα από μία ντόπια οικογένεια το κλίμα στην Καμπούλ, είναι μία εμπειρία, που αξίζει και θυσίες και τα πιθανά ρίσκα.
 

Alexandraaa

Member
Μηνύματα
260
Likes
34
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη να πας. και μόνο που θα ζήσεις κάτι διαφόρετικό και θα απλωθεί στα μάτια σου μία καινούργια χώρα ένας καινούργιος πολητισμός και δεν είναι και στο χέρι πολλών και αό την στιγμή που έχεις και παρέα που θα ξέρει 5 6 πράγματα να σου πει μην το χάσεις για τίποτα..
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.145
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το 2004 είχα γνωρίσει τα παιδια απο την Ολυμπιακή ομάδα του Αφγανιστάν , αγόρια και κορίτσια και σύμφωνα με τα λεγομενα τους στην Καμπούλ είναι πολύ καλύτερα απ' οτι στα χωριά.
Εχει γυναικεια Ολυμπιακη ομαδα το Αφγανισταν; Ε, μετα απ' αυτο δεν νομιζω να 'χεις να φοβηθεις τιποτα... ετοιμασε βαλιτσα.
 

mapi

Member
Μηνύματα
52
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
Αν βρεις φαή/ ταξίδι κάτσε, αν βρεις ξύλο φύγε έλεγαν στο χωριό μου οποτε...καλό ταξίδι!!
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.429
Μην δεις το ντοκυμαντέρ που έδειξε ο Σκάι για το Αφγανιστάν, μιας Πακιστανής νομίζω δημοσιογράφου, γιατί μετά είναι βέβαιο ότι δεν θα πας. Κατά τα άλλα μια χαρά προορισμός είναι.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και γω ειμαι της γνωμης να πας.Μοναδικη εμπειρια !
δεν νομιζω οτι ο φιλος σου θα καλουσε ετσι γυναικες αβερτα ...κουβερτα εαν δεν γνωριζε τις καταστασεις και τις συνθηκες.
Εκτος αν...βρε λες να θελει να σας μπουζουριασει σε κανενα χαρεμι?:D:D
(Τι σου ειπα τωρα ...μεγαλη βοηθεια σου εδωσα παλι....)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.027
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom