mysteredgar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αργεντινή
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κιλιμάντζαρο
Συμφωνώ για Herve και Hytra. Δεν ξέρω τι παίζει με τα αστέρια και δεν εχει. Delta έχει πάει κανείς; Λογικά πρέπει να ξεφεύγει βέβαια αρκετά η τιμή εκεί.
Πριν λίγο καιρό το κοιτούσα γιατί μ ενδιέφερε. Τότε δεν έγραφαν τιμές στη σελίδα τους αλλά από φίλο σεφ ήξερα ότι παίζει πάνω από 100αρι.Delta έχει πάει κανείς; Λογικά πρέπει να ξεφεύγει βέβαια αρκετά η τιμή εκεί.
Το μενού με τα κοκτέιλ και τα συνοδευτικά το πήρε το μάτι σου? Το είδα στο site τους και μου φάνηκε πολύ vfm.Πήγαμε στη Χύτρα, μισελινατο μοριακής κουζίνας με -μακρινή- θέα Ακρόπολης, αλλα δεν πας για τη θέα. Πήραμε το μενού των 80€, τα άξιζε τα (πολλά) λεφτά του, χαλαρή ατμόσφαιρα, όχι τόσο κυριλέ όσο άλλα της κατηγορίας. Σε αυτήν την κατηγορία πάντως, προτιμώ το Herve, μια κλάση παραπάνω.
Δεν πίνουμε και δεν ασχοληθήκαμε.Το μενού με τα κοκτέιλ και τα συνοδευτικά το πήρε το μάτι σου? Το είδα στο site τους και μου φάνηκε πολύ vfm.
Προτείνω την Μπιρμπίλω. Στο μετρό του Ευαγγελισμού πολύ κοντά.Φορουυυυυυυυμ τη βοήθεια σας
Θέλω κάτι που να έχει ελληνικές γεύσεις, στο κέντρο, να τρώει ένας ξένος και να λέει πως έφαγε ωραία παραδοσιακά φαγητά.
(Μην μου πείτε κανένα μέρος με ένα σαλιγκάρι στη μέση του πιάτου μαζί με ένα μαρούλι)
Και κάπου στο κέντρο κατά προτίμηση, κέντρο εννοώ Μοναστηράκι, Ψυρρή, Σύνταγμα, Θησείο.
Ευχαριστώ!
Πολύ παραδοσιακό...Κοντά στο μετρό του Ευαγγελισμού όμως...Φορουυυυυυυυμ τη βοήθεια σας
Θέλω κάτι που να έχει ελληνικές γεύσεις, στο κέντρο, να τρώει ένας ξένος και να λέει πως έφαγε ωραία παραδοσιακά φαγητά.
(Μην μου πείτε κανένα μέρος με ένα σαλιγκάρι στη μέση του πιάτου μαζί με ένα μαρούλι)
Και κάπου στο κέντρο κατά προτίμηση, κέντρο εννοώ Μοναστηράκι, Ψυρρή, Σύνταγμα, Θησείο.
Ευχαριστώ!
Θεσπις στην Πλάκα.Φορουυυυυυυυμ τη βοήθεια σας
Ευχαριστώ!