Ιαπωνία Ιαπωνία - Και καλά και φθηνά

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
IMG_20230225_132603.jpg IMG_20230225_140535.jpg IMG_20230225_132530.jpg Τα θαλασσινα δεν ηταν φθηνά σε αντιθεση με τα ψάρια.Το καλαμάκι με τα δυο κτενια κόστισε 3.50 ευρω και το στρειδι 7!Βεβαια ηταν χορταστικό παρότι φαινοταν μικρό.Η γευση και η υφή του ηταν σαν σουπιά ψημένη.
Οσο για μεγαλες γαρίδες, καραβιδες (που ειναι η αδυναμία μου) , καβουρια ηταν ακριβουτσικα.

Last edited:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
IMG_20230225_030525.jpg IMG_20230225_030126.jpg Βαμπίρ και στην Οσάκα. Μεσα στη μαυρη νυχτα κατεβαινα για τσιγάρο και κυρίως να περάσει η ώρα με τα πυτζαμακια και τις παντοφλες γιατι βαρυομουν να αλλαζω.Ειχα και συγκατοικο που κοιμοταν και δεν ηθελα να ενοχλω.

Last edited:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
Μου έκατσε βαρυς ο βακαλάος με τη σκορδαλια , εκατσε βαρύ και το Κιότο και το αφηνω για άλλη μερα!
Θα γραψω για τους συνταξιδιώτες μου , βασικό στοιχειο για ένα ταξίδι.

Ειδική μνεία για τον Γ. Ψυχή και οργανωτης του προγράμματος ,.γεννημενος αρχηγός.
Μας τα είχε όλα ετοιμα και αψογα.Ειχε διαλεξει τα καλιτερα μερη για περιηγησεις, φαγητό και διασκεδαση. Τα περισσοτερα πολυ ψαγμένα εξω απο συνηθισμένα τουριστικά.
Τον ευχαριστω που μου χάρισε ενα ωραίο ταξιδι σε μια χώρα που δεν ηταν ποτέ στη λίστα μου.

Α.ψυχάρα σε όλα του.Ευγενικος , γενναιοδωρος και καλός στις φωτογραφιες. Χρήσιμο για μένα αφου μου εστελνε οτι του ζητουσα. Μου αρεσει πολυ η φωτογραφια , αλλά στα ταξιδια δεν βγαζω ειδικα στα αξιοθεατα .Προτιμω να αγοραζω καρτες που ειναι επαγγελματικη δουλειά και σιγουρα καλιτερες απο του φθηνού κινητού μου. Κυρίως ομως για να ζω τη στιγμη χωρις να αποσπαται η προσοχη μου.Στις βολτες μου τραβαω καποιες με οτι μου κινησει την περιεργεια.

Μ.μια καταπληκτικη νεα κοπελλα με χιουμορ, εξυπναδα και κυριως καλοπροαιρετη.Η συντροφιά της απολαυστικη.

Γ.και Α. ζευγαρι απο Κύπρο. Νεα ,χαρουμενα παιδια που απολαμβαναν τα πάντα.

Μ.η γλυκιά γιατρός της παρέας.Με ενδιαφερον για όλους και χρήσιμη αφου περνώντας οι μερες οι περισσοτεροι ενα θεματακι με την υγεια μας το είχαμε!

Κ.και Κ. Φιλες κολλητες απο Χαλκιδική.Κοσμογυρισμένες, χαρουμενες και με πολυ χιουμορ.Εκτίμησα το εγγλεζικο τυπου dry humor (που λένε και στο χωριό μου) της Κ. , γελασα πολυ με τις ατάκες της

Μ.Παιδι να ανοιξεις σπιτι. Πανταχου παρών και τα πάντα πληρών.
Τον πειραζαμε πότε καλοπροαίρετα και πότε νευριασμένα για το σουσουμι του αλλά γελούσε.
Ωραιος τυπος , ηταν και στο τουριστικο κλαδο οπως εγω οποτε λεγαμε και τα δικά μας .
Εξάλλου πάντα χρειάζεται ενας Μ. Χρήσιμος και μας έβαζε σε ταξη οταν έπρεπε.

Θ. Ευγενης ,λιγομιλητος αυτος που εφευγε και τριγυρνούσε μόνος του. Αποφασισε να μην ελθει Χιροσίμα και επεστρεψε Τόκιο που τον βρηκαμε το τελευταιο βραδυ και επιστρεψαμε μαζι.
Ωραιος ο νεαρος, μακάρι να ειχα κανει το ιδιο και να εφευγα απο το Κιότο για οπου να ειναι!

Χ. και Κ. Μια χαρα γυναίκες απλά δεν ηρθαμε κοντά οπως λεγανε και στα ριαλιτι τυπου Big brother!

Τελευταια και καλιτερη η φιλη Ο. Οταν η φιλία ξεκιναει στα 12 και υπαρχει ακομα τα λόγια περιττά.

Last edited:

bandit650

Member
πολυ ωραιο που ταιριαξατε αν και αγνωστοι. ποσο μαλιστα σε ενα τετοιο ταξιδι.
Αν καταλαβα καλα δε ηταν οργανωμενο απο γραφειο αλλα απο εσας.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
πολυ ωραιο που ταιριαξατε αν και αγνωστοι. ποσο μαλιστα σε ενα τετοιο ταξιδι.
Αν καταλαβα καλα δε ηταν οργανωμενο απο γραφειο αλλα απο εσας.
Την ιδέα για αυτό το ταξίδι και την οργάνωση του την είχε ο Γ που τον γνωρίζω χρόνια απο το φορουμ Καποιος πρέπει να έχει αυτό το ρόλο αλλοιως γίνεται μπάχαλο! Έβγαλε το πρόγραμμα και οι υπόλοιποι συμφωνήσαμε. Η όλη φάση ιδιορυθμη μεν αποτελεσματική δε. Βγάλαμε μόνοι μας ο καθένας το εισιτήριο του. Με την βοήθεια του Γ κλειστηκαν τα κουπόνια για το bullet train και τα μηχανήματα για το pocket wifi. Ο Α που μένει Αθήνα πηγε και τα πήρε από τον Ιάπωνα ταξιδιωτικό πράκτορα,στον οποίον πράκτορα ειχαμε καταθέσει το αντιστοιχο ποσο ο καθενας μόνος του, και μας τα έδωσε στο αεροδρόμιο. Το πρόγραμμα και η εκτέλεση κύλησε αψογα.

Last edited:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
Τωρα βρήκα αυτο σε μια τσέπη και θυμηθηκα πόσο φθηνές ηταν οι εισοδοι στα αξιοθέατα στην "πανάκριβη" Ιαπωνια . 4.30 ευρω. Είναι απο το μουσείο κάστρο της Οσάκα.
IMG_20230327_090751.jpg

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
IMG_20230302_205317.jpg IMG_20230301_220022.jpg Λιχουδιές , μαγειρεμένο ετοιμο φαγητό πολυ νοστιμο σε όλα τα μίνι μαρκετ 24ωρης λειτουργίας και παντου ψυγεία με ποτά παγωμενα και ζεστά.

Attachments

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλγερία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
Κ.και Κ. Φιλες κολλητες απο Χαλικιδική.Κοσμογυρισμένες, χαρουμενες και με πολυ χιουμορ.Εκτίμησα το εγγλεζικο τυπου dry humor (που λένε και στο χωριό μου) της Κ. , γελασα πολυ με τις ατάκες της
Τυπικά χαρακτηριστικά Χαλκιδικιωτισσών που έχουν "βγει" από το χωριό τους...

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αφρική Ναμιμπια
Τυπικά χαρακτηριστικά Χαλκιδικιωτισσών που έχουν "βγει" από το χωριό τους...
Ηταν εργαζόμενες πολλά χρόνια σε ξενοδοχεια οπότε είχαμε κοινά να μοιραστουμε στις συζητησεις μας διανθισμενα με πολύ γέλιο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλγερία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
Ηταν εργαζόμενες πολλά χρόνια σε ξενοδοχεια οπότε είχαμε κοινά να μοιραστουμε στις συζητησεις μας διανθισμενα με πολύ γέλιο.
Λατρεύω αυτές τις συναδελφικές συζητήσεις που καταλήγεις να αλλάζεις νεφρό.

teokyv

Member
Αεροπορικο εισιτηριο με Etihad 580 ευρω
Διαμονή 10 νυχτες 500
Κουπόνι τραίνου 220
Προσωπικα εξοδα 550 ( χωρις καθόλου οικονομία)
pocket wifi 20 ( μοιρασμένο με άλλα 2 ατομα)
Προαιρετικη ταξιδιωτικη ασφαλεια 50
------------
Συνολο 1920 ευρώ
Μπορεις να δωσεις παραπανω πληροφοριες; Εχω κλεισει για αυγουστο με etihad :) και με ενδιαφερει να μαθω αν μπορεις να βγεις abu dabi λογο 9ωρης αναμονης.
Ακομα που προμηθευτικες το wifi και για την ασφαλεια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.054
Μέλη
38.034
Νεότερο μέλος
tsioteles

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom