Ισλανδία Ισλανδία Πρόγραμμα

ribo7

Member
Για Landmannalaugar δεν έχω άποψη καθώς δε πήγα προς highlands.

Για γλώσσα παγετώνα, αφού έχεις βάλει το Solheimajokull, θα δεις παγετώνα.
Αν πάλι φτάσεις μέχρι τον μεγάλο παγετώνα Vatnajökull, μπορείς να σταματήσεις σε Skaftafell Glacier ή σε Svínafellsjökull Glacier.

6.5 μέρες για τον γύρο του νησιού μου φαίνεται σκότωμα αν όχι ακατόρθωτο, με την προϋπόθεση ότι θέλεις να δεις σημεία ή/και να κάνεις κάποιες δραστηριότητες που παίρνουν χρόνο.

(Υπενθύμιση, ενοικίαση αυτοκινήτου με ασφάλιση full coverage και για highlands με σήμανση F).

Traveler koko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Καλησπέρα! Είμαι νέα στο φόρουμ και ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για το ταξίδι που σχεδιάζω στην Ισλανδία τον Οκτώβριο. Φτάνω Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Keflavik. Οπότε πάμε καρφί Ρευκιαβικ, βλέπουμε λίγο την πόλη και αποσυρομαστε για το δωμάτιο. Έχω βγάλει ένα υποτυπώδες πρόγραμμα για τις επόμενες δύο μέρες και ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς τους γνώστες , εάν είναι εφικτό για να συνεχίσω με την οργάνωση των επόμενων ημερών. Συνολικά θα έχουμε 6,5 μέρες καθαρές.
Πέμπτη 16 Οκτώβρη
*Oxararfoss *Thingvellir *Faxafoss * Geysir - Strokkur* Gullfoss *Langjokull (χωρίς δραστηριότητα) * secret lagoon- Fludir ( έχω καμία ελπίδα να φτάσω στο lagoon μέχρι τις 17:30 που είναι η τελευταία είσοδος; Επίσης χωράει με κάποιο τρόπο σε αυτή τη μέρα το Kerid Crater? Ειδάλλως θα πρέπει να το βάλω την επόμενη μέρα και επομένως να διανυκτερεύσουμε Fludir ή Selfoss και να ξεκινήσουμε την επόμενη μέρα με τον κρατήρα. * Εάν χωρούσε το Kerid Crater την πρώτη μέρα, θα επέλεγα ως διανυκτέρευση την "πόλη " Hella.
Παρασκευή 17 Οκτώβρη
*Kerid Crater (εάν δεν χωρέσει την προηγούμενη μέρα) *Seljalandfoss *Gljufrabui *Nauthusagil *ηφαίστειο Eyjafjallajokull *Skogafoss *Solheimajokull * αεροπλάνο - μαυρη έρημος Solheimasandur *Durholaey * μαύρη παραλία Reynisfjara και διανυκτέρευση Vik.
Είναι καθόλου πιθανό να βγουν αυτές οι δύο μέρες ή ειμαι αστεία??

Landmannalaugar ενδοχώρα δεν μπορείς να πας Οκτώβρη, κλείνουν πι δρόμοι κ ανοίγουν 15 Ιουνίου.
Το longjokull βγαλτο, εξάλλου θα πας solheimajokull, πέρα απο το view point μπορείς να φτάσεις πολύ κοντά.
Την πρώτη μέρα θα κάνεις χρυσό κύκλο, να ξεκινάς αρκετά νωρίς. Οκτώβρη θα νυχτώνει κοντά στις 6.Προλαβαινεις kerid crater.,Το secret lagoon όσες φορές πήγα δεν άρεσε στο κόσμο (απλά 1 φώτο κ φεύγαμε)... Σημείωση: θα πρέπει να γυρίσεις πάλι πίσω (επιπλέον 30λεπτα για kerid και μετά να πας Hella)

Την επόμενη μερα απο Hella ,το αεροπλάνο δεν αξίζει καν (με τα πόδια θες 2+ ωρες με τα πόδια ή περνεις το πουλμανακι 20ε περίπου)
Στον skogafoss πήγαινε και kvernufoss (πολύ ωραίος καταρράκτης) εκεί έχει και κάτι σαν μουσείο με αντίκες και παλιά σπιτάκια.
Στο vik να φάτε στο The soup company.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.133
Μέλη
39.888
Νεότερο μέλος
Kostas ser

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα