evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Προετοιμασία Ταξιδιού
- Καλημέρα Τυφλίδα
- Τυφλίδα (Β)
- Καύκασος βγαλμένος απο πίνακα ζωγραφικής
- Καυκάσου συνέχεια
- Οίνος ευφραίνει καρδίαν
- Kagheti Υποκεφάλαιο
- Τιφλίδα για τα υπόλοιπα
- Διακοπές στο Μπατούμι
- Μπατούμι 2η μέρα
- Μερικές ώρες στο Κουτάισι
- Επίλογος
- Bonus chapter Vardzia by mapouna protopao
Μερικές ώρες στο Κουτάισι
Το Κουτάισι απέχει ένα διωράκι από το Μπατούμι, γύρω στις 11 το πρωί κατεβήκαμε, είχαμε αρκετές ώρες να εξερευνήσουμε και αυτή την πόλη.
Βρήκαμε σύντομα το τουριστικό περίπτερο, όπου αφήσαμε τα μπαγκάζ για να κινούμαστε ελεύθερα.
Είχε τρελή ζέστη και υγρασία δεν το έβλεπα να την παλεύω εύκολα το μεσημέρι εκεί, βλέποντας και κάνοντας.
Περπατήσαμε γύρω γύρω από το κέντρο και τα αξιοθέατα που βλέπαμε στο χάρτη.
Φτάσαμε στο γνωστό τοπόσημο το Labour Monument, φουλ σοβιετίλα
και το εντυπωσιακό συντριβάνι Colchis Fountain
βρήκαμε τη White Bridge και περάσαμε απέναντι
Την άκουσα από τη ζέστη, άρχισαν να γυρνάνε όλα γύρω μου.
Καθίσαμε δίπλα στο ποτάμι και αυτό ήταν το τελευταίο μας γεύμα στη χώρα.
Μιαμ μιαμ
Το Κουτάισι δεν μου άρεσε. Λίγο το κλίμα, λίγο τα φτωχά αξιοθέατα, νομίζω πως αξίζει να το έχεις μόνο σα βάση για τις πολύ ωραίες εκδρομές που μπορείς να κάνεις στη Δυτική Γεωργία.
Ο ταξιτζής που μας πήγε στο αεροδρόμιο έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να είναι το τελευταίο μας ταξίδι γενικώς.
'Η που θα ήταν στο αντίθετο ρεύμα, ή θα γκάζωνε κολλημένος στον προφυλακτήρα του μπροστινού, λες και του είπαμε τρέχα να προλάβουμε το αεροπλάνο, δέθηκα με ό,τι ζώνη βρήκα μπροστά μου κι ευτυχώς επιζήσαμε κ από αυτό.
Το αεροδρόμιο του Κουτάισι, από τα χειρότερα σε θέματα οργάνωσης, ο κλιματισμός υπολειτουργούσε και όλος ο κόσμος ήταν στοιβαγμένος σε μια αίθουσα στην είσοδο, ο έλεγχος ήταν κλειστός
'Οταν επιτέλους περάσαμε, ψωνίσαμε τα ωραία μας κρασάκια από τα duty free και χαζεύαμε τις έθνικ γραφικές φιγούρες, κάτι τεραστίων διαστάσεων Καυκάσιων ή Καζακστανών (
, αφού από τη διπλανή πύλη αναχωρούσε αεροπλάνο για το Ακτάου του Καζακστάν.
Η τελευταία φωτογραφία πάνω από τα σύννεφα
Το Κουτάισι απέχει ένα διωράκι από το Μπατούμι, γύρω στις 11 το πρωί κατεβήκαμε, είχαμε αρκετές ώρες να εξερευνήσουμε και αυτή την πόλη.
Βρήκαμε σύντομα το τουριστικό περίπτερο, όπου αφήσαμε τα μπαγκάζ για να κινούμαστε ελεύθερα.
Είχε τρελή ζέστη και υγρασία δεν το έβλεπα να την παλεύω εύκολα το μεσημέρι εκεί, βλέποντας και κάνοντας.
Περπατήσαμε γύρω γύρω από το κέντρο και τα αξιοθέατα που βλέπαμε στο χάρτη.

Φτάσαμε στο γνωστό τοπόσημο το Labour Monument, φουλ σοβιετίλα

και το εντυπωσιακό συντριβάνι Colchis Fountain

βρήκαμε τη White Bridge και περάσαμε απέναντι

Την άκουσα από τη ζέστη, άρχισαν να γυρνάνε όλα γύρω μου.
Καθίσαμε δίπλα στο ποτάμι και αυτό ήταν το τελευταίο μας γεύμα στη χώρα.
Μιαμ μιαμ

Το Κουτάισι δεν μου άρεσε. Λίγο το κλίμα, λίγο τα φτωχά αξιοθέατα, νομίζω πως αξίζει να το έχεις μόνο σα βάση για τις πολύ ωραίες εκδρομές που μπορείς να κάνεις στη Δυτική Γεωργία.
Ο ταξιτζής που μας πήγε στο αεροδρόμιο έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να είναι το τελευταίο μας ταξίδι γενικώς.
'Η που θα ήταν στο αντίθετο ρεύμα, ή θα γκάζωνε κολλημένος στον προφυλακτήρα του μπροστινού, λες και του είπαμε τρέχα να προλάβουμε το αεροπλάνο, δέθηκα με ό,τι ζώνη βρήκα μπροστά μου κι ευτυχώς επιζήσαμε κ από αυτό.
Το αεροδρόμιο του Κουτάισι, από τα χειρότερα σε θέματα οργάνωσης, ο κλιματισμός υπολειτουργούσε και όλος ο κόσμος ήταν στοιβαγμένος σε μια αίθουσα στην είσοδο, ο έλεγχος ήταν κλειστός
'Οταν επιτέλους περάσαμε, ψωνίσαμε τα ωραία μας κρασάκια από τα duty free και χαζεύαμε τις έθνικ γραφικές φιγούρες, κάτι τεραστίων διαστάσεων Καυκάσιων ή Καζακστανών (
Η τελευταία φωτογραφία πάνω από τα σύννεφα

Last edited by a moderator: