Μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς UNESCO που έχουμε επισκεφθεί.

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Θα ακολουθήσει ιστορία; 🙂
@Señor_Nada Όχι, δεν θα γράψω ιστορία, αλλά θα κάνω αναρτήσεις σε διάφορα threads με όσες περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπορώ. Τώρα ετοιμάζω το δεύτερο μέρος για τα μνημεία UNESCO της Μπουχάρα.

varioAthens

Member
@Señor_Nada Όχι, δεν θα γράψω ιστορία, αλλά θα κάνω αναρτήσεις σε διάφορα threads με όσες περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπορώ. Τώρα ετοιμάζω το δεύτερο μέρος για τα μνημεία UNESCO της Μπουχάρα.
Εγω θα ηθελα καποια στιγμη να γραψεις ιστορια γιατι -αν κρινω και απο την χειμερινη σου ιστορια- περαν των ονειρικων φωτογραφιων, θα ειναι και πολυ βοηθητικη για τους μελλοντικους επισκεπτες!

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
@Señor_Nada @chris7 @varioAthens Ειλικρινά, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, την εμπιστοσύνη στην ταξιδιωτική μου συγγραφή και την παρότρυνση, αλλά θα εξηγήσω τον λόγο για τον οποίο δεν προτίθεμαι να γράψω ιστορία.

Ήταν ένα μοναχικό ταξίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε με γραφείο. Αυτό σημαίνει ότι εγώ δεν οργάνωσα τίποτα, ώστε μέσω μιας ταξιδιωτικής ιστορίας να βοηθηθούν οι επόμενοι ταξιδιώτες. Γνωρίζω ότι κάποια μέλη γράφουν ιστορίες ακόμα και για ταξίδια που έκαναν με πρακτορεία, αλλά εγώ δεν επιθυμώ να το πράξω. Όπως προείπα, θα κάνω αναρτήσεις σε διάφορα threads για να επισημάνω όλα τα ιστορικά αξιοθέατα της χώρας και να τα αναδείξω μέσω των φωτογραφιών μου.

Μέχρι πριν δύο χρόνια δεν είχα κάνει κανένα ταξίδι με γραφείο γιατί παντού ταξιδεύαμε οικογενειακώς οργανώνοντας τα πάντα εγώ. Όμως, το τελευταίο διάστημα λόγω διαφορετικών ταξιδιωτικών επιθυμιών (δικών μου και του συζύγου) «αναγκάζομαι» να πραγματοποιήσω κάποια solo ταξίδια με γραφείο υιοθετώντας το moto: «Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα».

Στο ταξίδι στο Ουζμπεκιστάν η «Παναγιώταινα-γραφείο» αποδείχθηκε καταπληκτική. Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από οργανωμένα ταξίδια (έχω κάνει μόλις πέντε σε ολόκληρη την ταξιδιωτική μου ζωή) αυτό το ταξίδι ήταν πολύ καλά οργανωμένο με ωραίες ξεναγήσεις και αρκετό ελεύθερο χρόνο ώστε να τριγυρίσει ο καθένας μόνος του. Είδαμε πανέμορφα μέρη και λάβαμε μέρος σε δραστηριότητες που, ίσως, ως ταξιδιώτης εκτός γραφείου να μην συμπεριλάμβανα ποτέ στο πρόγραμμά μου γιατί απλά δεν θα τις γνώριζα.

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, αλλά ήταν ένα ταξίδι που με άφησε με το αίσθημα της πληρότητας. Μόνο στην Τασκένδη θα ήθελα λίγο περισσότερο χρόνο (μια επιπλέον μέρα) αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε, τελικά, όλα. Αυτό συμβαίνει είτε οργανώνουμε και πραγματοποιούμε τα ταξίδια μόνοι μας είτε ακολουθούμε το πρόγραμμα κάποιου γραφείου.

Αυτά!! Ελπίζω να σας κάλυψα και πάλι ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.228
Μέλη
39.934
Νεότερο μέλος
traveller9325_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom