Αυστρία Οδικώς στην Αυστρία

Frida25

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Τζαμάικα
Σίγουρα να μείνεις πάνω από 2 ημέρες Βιέννη. Κατά την προσωπική μου άποψη είναι μία από τις ωραιότερες ευρωπαϊκές πόλεις (αν όχι η ωραιότερη). Εγώ είχα μείνει στο Hotel Stephanie, κυρίως λόγω τοποθεσίας (κεντρικότατο). Η διακόσμηση είναι λίγο φορτωμένη και ίσως κάπως μπαρόκ, ωστόσο το προσωπικό ήταν φιλικότατο, το δωμάτιο καθαρό και το πρωινό εξαιρετικό. Το δωμάτιο δεν ήταν πολύ άνετο, αν και δε μπορείς να ζητάς πολλά όταν κλείνεις μονόκλινο (το ταξίδι ήταν επαγγελματικό).
 

Rain King

Member
Μηνύματα
14
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
κάπου στην Ευρώπη...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ευχαριστώ και πάλι!
Σκέφτομαι να προσγειωθώ Μόναχο, μετά Ίνσμπρουκ, μετά Σάλτζμπουργκ και μετα Βιέννη απο όπου και θα φύγω. Δεν νομίζω ότι συμφέρει να ξαναγυρίσω Μόναχο για επιστροφή. Ελπίζω να μην έχω θέμα και με την εταιρία ενοικιάσεων.
Αλήθεια, υπάρχει κανένα ενδιάμεσο χωριό - αξιοθέατο σε αυτή τη διαδρομή που θα άξιζε να αφιερώσω κανα 2 με 3 ώρες ? όχι διανυκτέρευση όμως.
 

marquis

Member
Μηνύματα
1.284
Likes
898
Εγώ θα έλεγα αν μπορούσατε να μένατε και παραπάνω στη Βιέννη ή να παρατείνατε λίγο τη διάρκεια του ταξιδιού σε 8 μέρες πχ. Σε κάθε περίπτωση στη Βιέννη συστήνω το Hilton am Stadtpark, το οποίο ορισμένες φορές κάνει αρκετά καλές προσφορές, και αποτελεί πραγματική ευκαιρία, δεδομένου των παρεχόμενων ανέσεων και του πολύ καλού πρωινού. Μία πιο ακριβή πρόταση είναι το Das Triest, το οποίο είναι από τα καλύτερα boutique hotel που έχω μείνει. Την τελευταία φορά που πήγα Βιέννη έμεινα στο Daniel, λόγω της προσφοράς εγκαινίων του, αλλά δε μπορώ να το συστήνω, δεδομένου ότι με τις κανονικές τιμές που χρεώνει θεωρώ ότι μπορεί να βρει κανείς πιο άνετα και λιγότερο δήθεν ξενοδοχεία.
 

osfialgia

Member
Μηνύματα
756
Likes
250
Εγω Βιεννη ειχα μεινει στο Best Western das Tigra, σαν ξενοδοχειο δε λεει και τπτ, αλλα το σημειο ειναι κεντρικοτατο και βολευει.
Τωρα σε 6 μερες δε νομιζω οτι αξιζει να κανεις Μοναχο, Σαλστμπουργκ , Ινσμπουργκ Βιεννη.
Εκτως αμα χρησιμοποιησεις το Μοναχο μονο ως αεροδρομιο αφιξης και φυγεις κατευθειαν για Σαλτζμπουργκ.
παντως αυτο με την ενοικιαση τσεκαρετο, γιατι εγω που το χα ψαξει πιο παλια για Γερμανια δεν γινοταν να νοικιασεις απο γερμανια και να το επιστρεψεις σε αλλη χωρα, ακομα και αν υπηρχαν γραφεια της εταιριας (Herz νομιζω) στην αλλη χωρα .
Παντως δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν θυμαμαι καλα.
Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να μην πας καθολου Ινσμπουργκ, για να προλαβεις να δεις και το Μοναχο, ή να κανεις το Μοναχο, Σαλτζμουργκ , Ινσμπουργκ και πισω μοναχο. Που μπορει να βολευει πιο πολυ οικονομικα, και ασε τη Βιεννη για αλλα φορα, μαζι με κατι αλλο. πχ Μπρατισλαβα
 

Krazykat

Member
Μηνύματα
268
Likes
543
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα αν θέλεις να νοικιάσεις αυτοκίνητο στο Μόναχο και να το παραδώσεις στη Βιέννη. Καλύτερα να το νοικιάσεις κατευθείαν από αεροδρόμιο προς αεροδρόμιο. Να ξέρεις όμως ότι πάντα για παράδοση σε άλλη χώρα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, που μπορεί να είναι και αρκετά τσουχτερή. Καλό ταξίδι!

ΥΓ. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για το Ίνσμπρουκ, όπου μία διανυκτέρευση είναι αρκετή. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ούτε το Σάλτσμπουργκ είναι για περισσότερες, αλλά γούστα είναι αυτά.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Rain King said:
Αλήθεια, υπάρχει κανένα ενδιάμεσο χωριό - αξιοθέατο σε αυτή τη διαδρομή που θα άξιζε να αφιερώσω κανα 2 με 3 ώρες ? όχι διανυκτέρευση όμως.
Στην περιοχή Berchtesgarden οι λίμνες Konigssee και Obersee.

Sent from my iPod using Travel stories
 

Rain King

Member
Μηνύματα
14
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
κάπου στην Ευρώπη...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Το Μόναχο θα χρησιμοποιηθεί μόνο ως άφιξη λόγω οικονομίας πτήσης. Ξέρω ότι δεν χωράνε όλα μαζί. Θα αναλυθεί ως πόλη σε επόμενο ταξίδι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.190
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom