Παρέα για Ταξίδια...

dalaida

Member
Μηνύματα
6
Likes
2
καλησπερα και απο μενα! να προσθεσω οτι παρα πολλοι εχουμε το προβλημα παρεας, μιας και οι πολλοι προτιμουν να τρωνε τα λεφτα τους στις καφετεριες! χαχαχα
θυμαμαι σαν φοιτητρια, ξεκινησα το πρωτο ταξιδι στα 20 με interail ανα την ευρωπη μονη μου. τα μισα μου ταξιδια τα εκανα με παρεα, αλλα δυστυχως ή .....ευτυχως, τα αλλα μισα, μονη μου! δε ξερω αν ειναι καλο ή κακο, αλλα σιγουρα καποια στιγμη, σε πιανει το παραπονο, πως σε ολοκληρη ελλαδα δεν ενδιαφερθηκε κανεις αλλος!
πριν ενα μηνα, πηγα καταδυσεις στην αιγυπτο- εννοειται μονη μου!- και ιορδανια. ακομα δεν εχω γυρισει και ονειρευομαι τον επομενο προορισμο. και στην ακρη του κοσμου θα πηγαινα! καταλαβαινω λοιπον καλα, αυτους που προσπαθουν να πανε ενα βημα παρακατω, να μην τελματωσουν μαζι με τους υπολοιπους, αλλα οφειλω να ομολογησω οτι ειναι δυσκολο. παντως, αν σχηματιστει ομαδα για περου, μεξικο, λατινικη αμερικη τον μαρτιο, απριλιο ή τελος παντων οποτε, ειμαι μεσα. αυτα τα λιγα προς το παρον! χαιρετω ολους!
 

sophia_det

Member
Μηνύματα
213
Likes
225
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία
αν υπάρχει άτομο/-α για κεντρική/λατινική αμερική ή ασία για την περίοδο του Πάσχα, ας μου στείλει μήνυμα
 

man79

Member
Μηνύματα
35
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Εμμμ Μμμμ Εεεε ????????
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία,Νέα Ζηλανδία κ.α
Καλησπέρα και από εμένα!!Έχω αρκετο καιρό να τσεκάρω το φόρουμ και αναρωτιόμουνα αν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα της δημιουργίας ομάδας με μέλη που θα ενδιαφέρονταν να ταξιδέψουν από κοινού!!!Με ενδιαφέρει όχι μόνο πολύ αλλά και άμεσα!!!!! :)))))
 

Lalibela

Member
Μηνύματα
330
Likes
47
Βαρεθηκα να παρακαλάω και να ζητάω πράγματα που ονειρευόμουν από το σχολείο....,ούτε με ταξιδιωτικό πρακτορείο 3 μέρες Παρίσι δεν κουνιόταν κανείς να έρθει.
Περίμενε και περίμενε άκουγα στην καλύτερη των περιπτώσεων....!
Λοιπόν, καλή είναι η παρέα, καλές οι δουλειές και οι σχέσεις αλλά ο βάλτος είναι βάλτος και δεν ξαναμπαίνω μέσα.Καλύτερα μόνη μου στην άκρη του κόσμου παρά όπως ήμουν πριν.Όσοι δεν έχετε παρέα μην το σκέφτεστε ....θα βρείτε στο δρόμο.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πωπω! Πολυ αγριεψες μετα την Ινδια κοριτσι μου! Βεβαια αν θυμαμαι καλα για Αμστερνταμ ξεκινησες στην Ινδια βρεθηκες, εισαι ρηξικελευτη! Μπραβο σου!
 

thimios8663

Member
Μηνύματα
434
Likes
127
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Και εγω μια φορα τη πατησα απο παρεα..και απο τοτε δεν ρωταω,απλα ανακοινωνω!Δεν γινεται αλλιως..Εξαλλου και οι παρεες που εκανα εξω διολου ασχημες δεν ηταν,αντιθετως!!Βεβαια μετα το τελευταιο ταξιδι που εκανα (Ρωμη) με 2 φιλους αρχισα να προβληματιζομαι..Αλλα σιγουρα οι προβληματισμοι αυτοι δεν θα με κανουν να παρακαλεσω ξανα κανεναν!

 
Last edited by a moderator:

Lalibela

Member
Μηνύματα
330
Likes
47
Πριν την Ινδια είχα αγριέψει .....Απρίλιο αν όλα πάνε καλά θέλω Βαρανάσι Γκοα και λίγο από Κασμίρ Κεράλα.Πως θα πάω από τη Δύση στην Ανατολή και από το Βορρά στο Νότο δεν το ξέρω ακόμα αλλά καλά να πάθω γιατί δεν πήγα Βαρανάσι όταν έπρεπε και δεν γίνεται να το αψηφίσω τώρα.Επιπλέον θα είναι καλή εποχή για Κασμίρ .....Καταλαβες ?Εχω σοβαρά προβλήματα πλεον .....:D
Ξέχασα να σου πω...Ας μην έρθει ΚΑΝΕΙΣ.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Γκοα και Κεραλα συνδυαζονται, θα εχει ερθει και η Ρενατα απο την περιοχη με φρεσκα νεα.
Λιγο νωρις ομως δεν ειναι ακομη για το Κασμιρ το Απριλιο; Απο το Μαιο νομιζω οτι αρχιζει η καλη του περιοδος. Μηπως να το αφηνες οσο το δυνατον πιο προς το τελος του ταξιδιου σου για να εχει βελτιωθει ο καιρος οσο γινεται;
Στο Βαρανασι στην τελικη παρε και ενα αεροπλανο! Αρκετα πια με τα τρενα!
ΥΓ. Και πολυ καλα κανεις!
 

Lalibela

Member
Μηνύματα
330
Likes
47
Κασμίρ τελευταίο ?Σαν να μην έχεις άδικο.
Πρεπει να στρώσω πλάνο,βέβαια η Ινδία δεν είναι ο κατάλληλος προορισμός για σχέδια...!Κεράλα και εσωτερικές πτήσεις θα είναι λίγο δαπανηρά αλλά θα δω... δεν ανησυχώ....σεντονάκι τρένο και κουβεντούλα με συνταξιδιώτες (και μυρωδιά κάρυ σε όλες τις εκδοχές -πάλι θα κοιτώ με ύφος δολοφόνου)Στο σταθμό της Τζαιπούρ όταν έφευγα σκότωνα άνετα Ινδό..και όχι έναν .Είχα τόσα νεύρα που έβλεπα το καλτσάκι που φορούσαν οι γυναίκες με το ένα δάχτυλο ξεχωριστά και τσαντιζόμουν.Αβυσσος ......η ψυχή του ανθρώπου.Ναι το ομολογώ παραλίγο να εγκληματίσω για καλτσάκια.
 

despinav

Member
Μηνύματα
60
Likes
32
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία, Ταϋλάνδη
Όταν γράφτηκα στην παρέα σας αισθανόμουν ακριβώς το ίδιο λίγο καιρό πριν. Διαβάζοντας τις ιστορίες των μελών άρχισα να ταξιδεύω εκτος απο καθημερινά αλλά και να προγραμματίζω μόνη μου τα επόμενα ταξίδια.Αν το σκεφτεί κανείς ..στη ζωή όλοι μόνοι μας οδεύουμε..Δεν πρέπει να μας αφήνουν οι επιλογές των άλλων να μην κάνουμε αυτό που μας κάνει χαρούμενους..Αν κάποιος το θέλει πολύ απλά το κάνει!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.809
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom