fotast
Member
Θα δίνει και αποσκευές η Turkish. Οποτε η τιμή μια χαρά είναι.Είναι από το site της Turkish! Αποζημιώσεις εννοείς σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η πτήση;
Θα δίνει και αποσκευές η Turkish. Οποτε η τιμή μια χαρά είναι.Είναι από το site της Turkish! Αποζημιώσεις εννοείς σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η πτήση;
Ναι ναι δίνει και αποσκευές! Το έχω τσεκαρει.. οπότε θα τα κλείσουμε μαλλον γιατί η τιμή ήδη αυξήθηκε σήμερα!Θα δίνει και αποσκευές η Turkish. Οποτε η τιμή μια χαρά είναι.
όσο πιο συχνά κοιτάς τις πτήσεις στο ίδιο ιστότοπο και από τον ίδιο υπολογιστή κινητό και διεύθυνση IP τόσο αυτές θα ανεβαίνουν. οι εταιρείες αυξάνουν τις τιμές όταν βλέπουν ότι εσύ το θέλεις πολύ εκείνο το εισιτήριο.Ναι ναι δίνει και αποσκευές! Το έχω τσεκαρει.. οπότε θα τα κλείσουμε μαλλον γιατί η τιμή ήδη αυξήθηκε σήμερα!
Όπως τα λέει ο @ToTheMoonAndBack. Στις αναζητήσεις για εισιτήρια ιδανικά με VPN. Η ιδιωτική πλοήγηση δεν πιάνει πάντα.Ναι ναι δίνει και αποσκευές! Το έχω τσεκαρει.. οπότε θα τα κλείσουμε μαλλον γιατί η τιμή ήδη αυξήθηκε σήμερα!
αρκεί οι άλλες συσκευές να μην συνδεθούν στο ίδιο μόντεμ που συνδέεσαι εσύ όταν κάνεις την έρευνα σου.Δεν είχα ιδέα . Θα το τσεκαρω και από άλλες συσκευές!παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές!
Απίστευτες τιμές.. θα συνεχίσω να ψάχνω μήπως βρω κάτι περισσότερο συμφέρον! Ήδη η turkish έφτασε στα 810. Και τα τσεκαρα κι από άλλους υπολογιστές. Εσείς πήγατε με τη μισή τιμή!
Εμεις τα βγάλαμε παρακολουθώντας το Fly4free, να έχεις υπόψη. Κατόπιν μπήκα στο σάιτ της Tap και τα έβγαλα από εκεί. Αλλά ήμασταν γενικά ευέλικτοι στις ημερομηνίες, γι' αυτό και αφήσαμε και δύο 24ωρα layover στην Βαρκελώνη και τη ΛισαβόναΑπίστευτες τιμές.. θα συνεχίσω να ψάχνω μήπως βρω κάτι περισσότερο συμφέρον! Ήδη η turkish έφτασε στα 810. Και τα τσεκαρα κι από άλλους υπολογιστές. Εσείς πήγατε με τη μισή τιμή!
Δεν το ήξερα αυτό το site για να είμαι ειλικρινής. Τώρα μπήκα και το βλέπω. Ελπίζω κάτι να βρούμε! Και πάλι ευχαριστώ όλους!Εμεις τα βγάλαμε παρακολουθώντας το Fly4free, να έχεις υπόψη. Κατόπιν μπήκα στο σάιτ της Tap και τα έβγαλα από εκεί. Αλλά ήμασταν γενικά ευέλικτοι στις ημερομηνίες, γι' αυτό και αφήσαμε και δύο 24ωρα layover στην Βαρκελώνη και τη Λισαβόνα
Από πού ξεκινάς;Εγω σημερα εκλεισα εισιτηρια για Μεξικο απευθειας απο την KLM 701ευρω με αποσκευες για την αλλη εβδομαδα και επιστροφη αρχες Μαη.