Taksidiwtis
Member
Αθηνα με 1 σταση αμστερνταμΑπό πού ξεκινάς;
Αθηνα με 1 σταση αμστερνταμΑπό πού ξεκινάς;
Πολύ τσιμέντο, μακριά από τα πιο πρωτοκλασάτα χάιλάιτς, κακή φήμη λόγω οργανωμένου εγκλήματος (αν κι αυτά είναι πολύ τραβηγμένα, ως τουρίστας σπάνια έχεις θέματα στο Μεξικό). Ελαφρώς ξεπεσμένος προορισμός, σαν από άλλη δεκαετία. Όχι για πέταμα πάντως. Βασικά τίποτε δεν είναι για πέταμα στο Μεξικό, μα τίποτε απολύτως.Καλησπερα σε όλους . Έχω διαβασει κάθε πληροφορία από την 1η σελίδα . Η ερώτηση μου είναι γιατί η ακαπουλκο δεν είναι σε κανένα πρόγραμμα ;;; Είναι η ασφάλεια η είναι τουριστικό χωρίς ενδιαφέρον ;
Καλησπερα σε όλους . Έχω διαβασει κάθε πληροφορία από την 1η σελίδα . Η ερώτηση μου είναι γιατί η ακαπουλκο δεν είναι σε κανένα πρόγραμμα ;;; Είναι η ασφάλεια η είναι τουριστικό χωρίς ενδιαφέρον ;
[
Σημερα βγηκα με μια Μεξικανα για πρωινο και την ρωτησα για το Ακαπουλκο αν αξιζει να παω και μου ειπε οτι ειναι ασχημη πολη και με εγκληματικοτητα.Γενικα ο κοσμος ειναι ωραιος οπως και στην Νοτιο Αμερικη.
Καλημέρα στην παρέα! Κοιτάμε εισιτήρια για Μεξικό για Ιούνιο ή Ιούλιο. Υπάρχει μια σχετική ευελιξία στις ημερομηνίες. Ξεκινάμε από Θεσσαλονίκη με προορισμό το Κανκουν. Βρίσκω με την Turkish στα 750€. Καθώς δεν έχουμε κάνει ξανά τέτοιο ταξίδι οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω, θεωρείται καλή την τιμή; Βρίσκω και μέσω Ρώμης σε καλύτερη τιμή αλλα αν υπολογίσουμε και τα εισιτήρια με τις αποσκευές και τη διαμονή στη Ρώμη βγαίνει μια άλλη. Να τα κλείσουμε λέτε ή παίζει να βρούμε κάτι καλύτερο αν περιμένουμε; Με βάση την εμπειρία σας και μόνο ρωτάω . Ξέρω ότι οι συνθήκες που ζούμε είναι ιδιαίτερες!
το πουερτο βαγιαρτα είναι πολύ αγαπητός προορισμός για την αμερικάνικη γκέι κοινότητα (όπως και το τουλουμ). προσφέρει σχεδόν τα πάντα από εξαιρετικά καταλύματα μέχρι καλό φαγητό και διασκέδαση....To Ακαπούλκο, όπως και το Πουερτο Βαγιαρτα το'φαγε το οργανωμένο έγκλημα, τα καρτελς......
Καλησπέρα,Καλησπέρα
και εμεις κοιτάζουμε για εκείνες τις ημερομηνίες αλλά αναρωτιόμαστε για καιροκες συνθήκες..σε πολλα σαιτ αναφέρουν για τυφώνες και διαφορά και αναρωτιόμαστε αν είναι ρίσκο η συγκεκριμένη περίοδος .ξέρετε κάτι περισσότερο ;το εχετε ψάξει;