Προσευχή στην Αθήνα με αστυνομική παρουσία

PAPI_9

Member
Μηνύματα
138
Likes
135
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Συγνώμη δεν έκανα παράθεση, η απάντηση ήταν για την anel
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.499
αυτό που περιγράφεις είναι αυτό που γίνεται(υποθέτω,δεν ζω εκεί)..δηλ. περιγράφεις το αποτέλεσμα...αλλά το ζητούμενο είναι το αίτιο...το γιατί δηλ. υπάρχει αυτή ή κατάσταση...και ακόμα πιο πέρα το ζητούμενο είναι το πως μπορεί αυτή ν' αλλάξει(προς το καλύτερο εννοείται)...
και το αίτιο της άσχημης κατάστασης που περιγράφεις είναι η διαφορετική θρησκεία αυτών των ανθρώπων(για να υπάρχει και κάποιο άλλοθι για τη παρεμπόδισή τους απ΄τα θρησκευτικά τους καθήκοντα)???
η μήπως θα λυθεί το πρόβλημα αν δεν τους αφήσουν να προσευχηθούν όπως και σε όποιο Θεό θέλουν???
παρόμοιες καταστάσεις σαν αυτές που ζει σήμερα η Ελλάδα έζησαν άλλες Ευρωπαϊκές χώρες στη δεκαετία του '80 όπου αυξήθηκαν τρομερά οι λαθρομετανάστες...η εγκληματικότητα...η ανεργία ...και μοιραία τα ποσοστά ακροδεξιών κομμάτων...δες Λεπέν στη Γαλλία,για να σου δώσω ένα παράδειγμα...
όσο θύματα είναι οι Ελληνες κάτοικοι των πόλεων με εκρηκτική αύξηση των λαθρομεταναστών(και μέσα σ' αυτές είναι και η Πάτρα στην οποία ζω),άλλο τόσο θύματα είναι και οι μετανάστες παράνομοι ή όχι...όλοι παισμένοι στα γρανάζια του ίδιου άδικου και απάνθρωπου συστήματος που για δική του ευημερία τους σπρώχνει να αντιμάχονται ο ένας τον άλλον.;)
Anel : άλλο ειναι το πραγματικό και άλλο το υποθετικό
αυτο που περιγραφει η papi 9 ειναι καθημερινό φαινόμενο σε αυτες τις γειτονιές πλέον
και αν δεν το ζεις δεν καταλαβαίνεις την πραγματική έκταση του προβλήματος

Εγω για παράδειγμα μενω στην Κηφισιά και δουλευω στον Αγιο στεφανο
μπορω να καταλάβω τι γινετε στην πλατεία αττικής η στο κέντρο που θα κατεβω μια στο ΄τόσο ??? οχι βεβαια .....ουτε μυρωδια δεν πέρνω και όλα τα βλέπω απο την TV

Οι μόνιμοι κατοικοι δεν εχουν πρόβλημα με τους μουσουλμάνους αλλά με τους αλλοδαπούς .
Απλά καθε περιοχή εχει τους δικούς της κατοίκους
πχ Αλβανοί στην Κυψέλη ,Αφρικανοί στην Πλατεία Αμερικής , Ρουμανοι Πολωνοί Βουλγαροι στην Αχαρνών ,Αφγανοι Ιρανοι , πακισταν κτλ ...στον Αγιο Παντελεήμονα
και παιε λέγοντας

Εσυ μενεις Πάτρα το πρόβλημα με τους Νταλικέριδες και τους αλλοδαπούς στο λιμάνι το ξερεις , βλέπεις να δίνετε όμως κανεις λύση ? οχι γαιτι δεν τους ενδιαφέρει, δεν εχουν να κερδίσουν κάτι οι πολιτικαντηδες .
Αν το κράτος θελει μεσα σε ενα βραδυ δίνει λύση αλλά επειδη ειναι τόσο ανίκανοι όλοι αυτοι που λεμε εμεις κράτος αφηνουν τον κοσμάκη που ''εγκλωβίστηκε ''στις υποβαθμησμένες γειτονιές να βγαλουν το φιδι απο την τρύπα μόνοι τους .....
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.739
Likes
11.836
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εκεί το ονόμαζαν ramadanski bajram, γι' αυτό αναρωτήθηκα. ίσως απλά να είναι η τοπική ονομασία της γιορτής, ποιος ξέρει...
Το Ραμαζάνι στα αγγλικά είναι Ramadan. Ramadan, Ramadanski, το ίδιο είναι φαντάζομαι.

καλα τα λετε.Αναρωτηθηκε κανεις τι ελευθεριες εχουν οι χριστιανοι στις μουσουλμανικες χωρες?π.χ.αιγυπτο
Επειδή είχα βρεθεί σε παρόμοια συζήτηση παλιά, ξέρω ότι στις περισσότερες, ακόμα και σε κάποιες "σκληροπυρηνικές" μουσουλμανικές χώρες, οι χριστιανοί έχουν κανονικά την ελευθερία να προσεύχονται σε επίσημους ναούς. Στην Αίγυπτο εξάλλου που αναφέρεσαι υπάρχει και Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο.

Επί του ζητήματος, για άλλη 1 φορά απογοητεύτηκα πλήρως από την συμπεριφορά των εξτρεμιστικών στοιχείων χθες. Μου έχει μείνει η σκηνή που είδα στις ειδήσεις με τους πιστούς που με σκυμμένο κεφάλι συνέχιζαν την προσευχή τους ενώ τριγύρω έσκαγαν αυγά και στενοχωριέμαι πολύ.

Το να ψάχνει κανείς αποδιοπομπαίο τράγο είναι το ευκολότερο. Το να ταυτίζει κανείς την εγκληματικότητα με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες είναι επίσης εύκολο. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπάρχει σύνδεση, βεβαίως και υπάρχει, αλλά αν υπήρχε καλύτερη υποδομή για την υποδοχή και την ένταξή τους τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά. Άλλωστε δεν είναι στην πλειοψηφία τους "ταραχοποιοί", οι περισσότεροι είναι φιλήσυχοι άνθρωποι που ήρθαν εδώ για να μαζέψουν χρήματα να στείλουν στους δικούς τους ύστερα από τεράστιο κι επίπονο ταξίδι. Οι περισσότεροι δε δεν ήθελαν να έρθουν Ελλάδα, αλλά προσανατολίζονταν σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Δυστυχώς εγκλωβίστηκαν εδώ.
 

maska_29

Member
Μηνύματα
381
Likes
788
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Αγαπητή μου οι μόνοι που δεν φταίνε για το χάλι αυτών των περιοχών είναι οι κάτοικοι... η κατάσταση στην περιοχή έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο... μια κυρία ή μια κοπέλα είναι αδύνατον να κυκλοφορήσει πλέον μόνη της μετά την δύση του ηλίου... οι επιθέσεις και οι κλοπές είναι σε καθημερινή βάση... η περιοχή έχει καταντήσει γκέτο...

Ποιός όμως φταίει γιαυτό? Οι κάτοικοι είναι τα θύματα που ψάχνουν τον σωτήρα... τον νέο φύρερ... κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα κι εκεί... κάποιοι χαρισματικοί σωτήρες χάιδευαν τα αυτιά του κόσμου και του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει... αυτό που μας σώζει είναι οτι η Χρυσή Αυγή δεν έχει χαρισματικούς σωτήρες παρά μόνο αμφιλεγόμενους μπράβους και ηγεσία με IQ ραδικιού... ποτέ μα ποτέ δεν θα κάνει κάτι σοβαρό αλλά θα τσιμπάει ψηφουλάκια αγανακτισμένων πολιτών και θα κάνει ντόρο ξεφτυλίζοντας τους Έλληνες γιατί το κράτος για μια ακόμη φορά παίρνει μηδέν στα πάντα... ο μεγάλος φταίχτης είναι το κράτος που ποτέ δεν ασχολείθηκε σοβαρά με το θέμα των μεταναστών... άφησε να στιβαχθούν χιλιάδες αθώες ψυχές που ψάχνουν ένα καλύτερο αύριο στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να φροντίσει την στέγαση την διατροφή ούτε καν την απογραφή όλων αυτών των δυστυχισμένων... ε τόσος κόμος τι θα κάνει? θα πεινάσει θα κλέψει θα εκπορνευτεί... και πέφτουν και από τα σύννεφα οι κεφαλές τις χώρας και απορούν οι γελοίοι που ούτε ένα τζαμί δεν έχουν αξιοθεί να φτιάξουν τόσα χρόνια για τόσους χιλιάδες ανθρώπους...
Συμφωνώ αλλά θα δώσω και μια άλλη διάσταση στην κουβέντα…
Για διαβάστε εδώ
Παιχνίδια κερδοσκόπων στα γκέτο της Αθήνας | Άρθρα | Ελευθεροτυπία
Γιατί μπορεί να μιλάμε για ένα κράτος μπάχαλο αλλά ταυτόχρονα είναι πλήρως εξαρτημένο από μεγαλοσυμφέροντα…
Όσο για τους μετανάστες, εδώ δυστυχώς κολλάει το «όπου φτωχός και η μοίρα του…»
Το άρθρο το πόσταρα για σκέψη και προβληματισμό…
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αρχές το 2011 ο διαγωνισμός για την ανέγερση τεμένους

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Εντός των επόμενων ημερών παραδίδεται από το Πολεμικό Μουσείο στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου έκταση 16 στρεμμάτων στο Βοτανικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στις αρχές του νέου χρόνου θα προκηρυχθεί ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για να αρχίσει η ανέγερση του τεμένους εντός του 2011.

Ήδη ενδιαφέρον φέρονται να έχουν εκδηλώσει σημαντικοί διεθνούς φήμης αρχιτέκτονες, όπως η ιρακινής καταγωγής Ζάχα Χαντίντ.


Αρχές το 2011 ο διαγωνισμός για την ανέγερση τεμένους : ΣΚΑΪ - www.skai.gr
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Πολλοί απ αυτούς τους θερμοκέφαλους φύλακες της ορθοδοξίας
που αντιδρούν καταυτόν τον τρόπο ,δεν γνωρίζουν ή καλύτερα δεν τους πάει ο νους.Ότι στη γειτονική μουσουλμανική χώρα πολλές εκκλησιές
λειτουργούν κανονικότατα .
Kαι στην ελληνική Θράκη πολλά τζαμιά λειτουργούν κανονικότατα επίσης.
Πες μας, πόσες εκκλησίες λειτουργούν κανονικότατα στην Πόλη ή στην Ίμβρο και στην Τένεδο.
Εκτός αν θεωρείς κανονικότατο το άνοιγμα μιας- δυο εκκλησιών κάθε χρόνο αποκλειστικά για να δείξει η Τουρκία πόσο καλά παίζει το χαρτί της ανεξηθρησκίας.
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Καλή και σωστή η κίνηση για ανέγερση τζαμιού και έτσι πρέπει.
Εγώ όμως θα σας θέσω μια ακόμα παράμετρο που δεν την λαμβάνουμε υπ'όψη:
Γνωρίζετε τα περί Συνθήκης της Λωζάνης? Ενδέχεται να υπάρξει υπαρκτός κίνδυνος από την αύξηση των μουσουλμάνων στην Ελλάδα? ( στην Τουρκία δεν υπάρχει αντίστοιχη αύξηση των χριστιανών).
Ξέρετε τι σημαίνει η ανατροπή των αναλογιών χριστιανών-μουσουλμάνων για την Ελλάδα?
Είναι τυχαίο ότι οι γείτονες προωθούν στην Ελλάδα μόνο μουσουλμάνους?
Τόσα εκατομμύρια ινδουιστές και βουδιστές που είναι? Γιατί μας έρχονται μόνο πακιστανοί, αφγανοί και ιρακινοί? Γιατί δεν έρχονται ινδοί (πλην ελαχίστων), νεπαλέζοι, βιετναμέζοι, κεϋλανέζοι, καμποτζιανοί?
Γιατί μας έρχονται από την Αφρική μουσουλμάνοι Σουδανοί, Νιγηριανοί και Μαροκάνοι και δεν μας έρχονται χριστιανοί Αιθίοπες? Που είναι τα εκατομμύρια των χριστιανών λατινοαμερικάνων που κατακλύζουν τις ευρωπαϊκες χώρες? (και όχι μόνο την Ισπανία).
Αν ανο'ιξουμε τζαμί στην Αθήνα, μήπως θα πρέπει να ανοίξει εκκλησία στην Άγκυρα? (που δεν πρόκειται, να χτυπιόμαστε κάτω).
Μήπως να ανοίξει μια εκκλησία για τους έλληνες εργαζόμενους και τους διπλωμάτες μας στη Σαουδική Αραβία, ή στο Πακιστάν, ή έστω στα "προοδευτικά" Εμιράτα?
Πολύ γέλιο.....
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.199
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
είναι οργανωμένο σχέδιο για να πάρουν την ελλάδα οι μουσουλμάνοι! τυχαίο? δεν νομίζω!
 

taver

Member
Μηνύματα
12.522
Likes
29.372
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γνωρίζετε τα περί Συνθήκης της Λωζάνης? Ενδέχεται να υπάρξει υπαρκτός κίνδυνος από την αύξηση των μουσουλμάνων στην Ελλάδα? ( στην Τουρκία δεν υπάρχει αντίστοιχη αύξηση των χριστιανών).
Ξέρετε τι σημαίνει η ανατροπή των αναλογιών χριστιανών-μουσουλμάνων για την Ελλάδα?
Εγώ τουλάχιστον δε γνωρίζω τι σημαίνει βάση της συνθήκης. Μπορείς να το κάνεις λιανά?
 

Lyda

Member
Μηνύματα
723
Likes
241
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Μήπως να ανοίξει μια εκκλησία για τους έλληνες εργαζόμενους και τους διπλωμάτες μας στη Σαουδική Αραβία, ή στο Πακιστάν, ή έστω στα "προοδευτικά" Εμιράτα?
Πολύ γέλιο.....
Εκκλησιες υπαρχουν στις περισσοτερες πρεσβειες, συνηθως σε διπλωματικες αποστολες ανω των 20 ατομων ακομα και στις μουσουλμανικες χωρες.
Συνηθως στεγαζονται στον χωρο της πρεσβειας και ειναι ανοιχτες σε οποιον θελει να προσευχηθει ανεξαρτητα απο τα θρησκευτικα του πιστευω.

Μια προχειρη εξηγηση που δινω στην ερωτηση γιατι δεν μεταναστευουν οι Χριστιανοι ειναι γιατι μαλλον δεν εχουν λογο. Κατα κανονα ζουν σε πολυ καλυτερες συνθηκες απο ανθρωπους αλλων θρησκειων
 

blues81

New Member
Μηνύματα
0
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
nowhere
Ταξίδι-Όνειρο
world tour on 2 wheels
κανενας ανθρωπος δεν ειναι παρανομος

Αυγα κανονικα θελουν ολοι οσοι πιστευουν σε οποιονδηποτε θεο και το επιδεικνυουν ειτε φορωντας σταυρο, ειτε κανοντας τεμεναδες σε δημοσιο χωρο ειτε οδηγουν μηχανακι και κοντευουν να σκοτωθουν κανοντας ταχα κατι σαν σταυρο οποτε περνουν μπροστα απο εκκλησια... Ετσι για αρχη. Φυσικα δεν μπορω παρα να υπερασπιζομαι το δικαιωμα των μουσουλμανων να προσευχονται πως ακριβως και οι χριστιανοι η οι βουδιστες οχι γιατι σεβομαι τη θρησκεια και το δικαιωμα του θρησκευεσαι, αλλα γιατι προκειται για ομαδες που δεχονται τον ρατσισμο επειδη ειναι διαφορετικοι, φυλετικα, θρησκευτικα η οτι αλλο. Απεχθανομαι τους υπανθρωπους των Χρυσων Αυγων των οποιων οι ζωες ολων μαζι αξιζουν οσο μια τριχα απο τα αχαμνα του πιο μικροσκοπικου θηλαστικου (και αν). Ως αντιρατσιστης και αριστερος ομως δεν μπορω παρα να πω οτι η Αριστερα φανηκε τραγικα λιγη με ξυλινη αντιρατσιστικη γλωσσα και ευχολογια με αποτελεσμα να μην μπορεσει να εξηγησει στους κατοικους την πραγματικοτητα (οτι συμφερει την κυβερνηση να δημιουργει γκετο κρυβοντας κατω απο το χαλι δηλ σε μια μικρη περιοχη βλεπε Αγ. Παντελεημωνας ενα τεραστιο προβλημα αλλα και ταυτοχρονα παιζοντας κερδοσκοπικα παιχνιδια με τις τιμες των ακινητων κλπ κλπ) και φυσικα τραγικα λιγη καθως δεν τολμησε να ομολογησει οτι υπαρχει προβλημα οντως με την συγκεντρωση εξαθλιωμενων μεταναστων που ειναι πιονια (βαπορακια, μικροεμποροι, νταβαντζηδες, πορνες κλπ κλπ) στα χερια ισχυρων συμπατριωτων τους αλλα και ελληνων "επιτηδειων" που λενε και στα καναλια. Και να προτεινει, τι πιο απλο αποσυμφορηση των μεταναστων και φυσικα οχι διωγμο τους, αντι να λεει ο Αλαβανος πχ οτι θελει να λυσει τα προβληματα Ελληνων και αλλοδαπων κατοικων του Αγ. Παντελεημωνα! Ελεος!!! Οσο για καποιον που ειπε οτι αν θελουν σε μια νυχτα μπορουν να λυσουν το προβλημα, υποθετω εννοει να κανουν μια σκουπα και να τους μαζεψουν ολους και να τους "ξεφορτωθουν" με καποιο τροπο τυπου εκδιωξη Αφγανων απο Πατρα οπου η ιστορια θα το καταγραψει ως μια απο τις πιο ρατσιστικες επιθεσεις στη Ευρωπη στον αιωνα μας!!!!!!!!! Ελεος... Κανενας ανθρωπος δεν ειναι παρανομος...
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.907
Likes
27.077
η δικια μου απορια ειναι ,γιατι να τους την χτισουμε εμεις(ελληνας φορολογουμενος)
και να μην την χτισουν μονοι τους.
Μας περισσευουν?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.336
Μηνύματα
888.721
Μέλη
39.001
Νεότερο μέλος
Maria Kremm

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom