Προσευχή στην Αθήνα με αστυνομική παρουσία

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Τελειωμό δεν έχει η ξεφτίλα....Ως πότε παλικάρια!:shock:

"Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο τραυματίες, όπως δήλωσαν, δεν επιθυμούν να κάνουν μηνύσεις. Επίσης, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σχεδόν κάθε βράδυ συγκεντρώνονται άτομα που προκαλούν τους μουσουλμάνους, οι οποίοι πηγαίνουν στο τζαμί Αλ Μαλίκ για προσευχή"

Και εμείς από την άλλη, ...τι να πω πια με τα μυαλά ορισμένων...
 

harilander

Member
Μηνύματα
560
Likes
466
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
δυστυχώς οι περισότεροι συγχέουν τον Ισλαμισμό με την τρομοκρατία , αλλα αλλο Ισλαμιστης και αλλο φονταμενταλιστης.Φανατικοί υπάρχουν και σε αλλες θρησκειες (μηπως αυτοι που δημιουργούν τα επεισόδια δεν είναι φανατικοί;εκτος απο ανεγκέφαλοι)Σίγουρα και αρκετοι απο τους μετανάστες δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά αλλα εμεις είμαστε;εμεις εαν πειναγαμε και ζούσαμε σαν σκουπίδια δεν θα καναμε αυτα που καταλογίζουν στους μετανάστες; αλλα και παλι ολα αυτα δεν πρέπει να εχουν σχέση με το δικαιωμα να προσεύχεται ο αλλος.Πάντα ειμασταν ποιοι ξενοφοβικοί σαν λαος.
Σε μια μελέτη που έγινε στην Ευρώπη έδειξε οτι στα επομενα 40 χρόνια ο αριθμός των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη θα είναι μεγαλύτερος απο τις υπόλοιπες θρησκειες γιατί ο αριθμός γεννητικότητας των μουσουλμάνων είναι πολλαπλάσιος των υπολοιπων.Στην Γερμανία ο συντελεστης γεννήσεων των χριστιανων είναι νομίζω στο 1,9 στην Ελλάδα στο 2,1 ενω των Μουσουλμάνων είναι περίπου στο 8;!!!!:shock:
Ισως θα πρέπει να συνηθήσουμε οτι θα κατοικούμε σε μια Μουσουλμανική Ευρώπη....:roll:
 

micmic

Member
Μηνύματα
178
Likes
283
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Αν πάντως επρόκειτο για πλούσιους Άραβες που άφηναν λεφτά στα τοπικά μαγαζιά, σαφώς και θα τους άφηναν να προσευχηθούν όπου γουστάρουν... μη σου πω ότι θα έκαναν και ταχεία μετατροπή μερικών εκκλησιών σε τζαμιά για να μην προσεύχονται κάτω από τον ήλιο και τ'αγιάζι οι άνθρωποι :D
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.410
Likes
17.244
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δηλαδή τους την πέφτουν επειδή είναι... φτωχοί;
 

blues81

New Member
Μηνύματα
0
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
nowhere
Ταξίδι-Όνειρο
world tour on 2 wheels
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ...ΜΟΝΟ COCA COLA

Ισως πρεπει να αρχισουμε να συμπεριφερομαστε σε ολους τους θρησκευομενους με τον ιδιο τροπο, αφηνοντας τους στο περιθωριο ασχετα απο την θρησκεια τους, γιατι εχει παραγινει το κακο. Για να μην ασχολουμαστε ουτε με Βατοπεδια και σκανδαλα και αν οι προγαμιαιες σχεσεις ειναι αμαρτια η αν θα κανει κηδεια ενας τραγος καποιον αγαπημενο μας που απεβιωσε επειδη αυτοκτονησε η δεν ειχε μεταλαβει η η η η , η απο την αλλη με μαντηλες και κλειτοριδεκτομες και αυτομαστιγωματα και τεμεναδες η οτι αλλη αηδια επιβαλουν οι θρησκευτικες ελιτ στους ανεγκεφαλους πιστους-προβατα. Γιατι πολυ ευκολα καποιος που στηριζει και καλα το δικαιωμα των μουσουλμανων στην προσευχη ξαφνικα οταν σκεφτεται πως οι μουσουλμανοι θα μας ξεπερασουν σε αριθμο, αρχιζει και τον ενοχλει η ιδεα και απειλειται. Τα ορια μεταξυ δημοκρατιας και ελευθεριας εκφρασης και ρατσισμου και ξενοφοβιας ειναι πολυ λεπτα και ξεπερνιουνται ευκολα με ενα απλ λογικο αλμα. Επιτελους τελος λοιπον σε ολες τις θρησκειες και ολους τους εκφραστες τους και φορεις τους και την ιεραρχικη δομη τους... ΕΛΕΟΣ... Αλλωστε υπαρχουν ισχυρες ενδειξεις πλεον οτι ειμαστε γονιδιακα "καλωδιωμενοι" να πιστευουμε σε κατι μεταφυσικο για να μοπρουμε να διαχειριστουμε τον φοβο του σιγουρου επερχομενου θανατου μας και το στρες που αυτο συνεπαγεται. Η επιστημη μπορει πλεον να σαματησει οποτε θελει σε οποιονδηποτε απο μας το στελεχος εκεινο του εγκεφαλου που κανει καποιον απο αθεο μεχρι φονταμεταλιστη... Σας λεει κατι αυτο? Η θα πειτε κοιτα ρε συ που εχει φτασει η επιστημη! και θα κανετε το σταυρο σας?... χαχα.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.314
Likes
5.078
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
δυστυχώς οι περισότεροι συγχέουν τον Ισλαμισμό με την τρομοκρατία , αλλα αλλο Ισλαμιστης και αλλο φονταμενταλιστης.Φανατικοί υπάρχουν και σε αλλες θρησκειες (μηπως αυτοι που δημιουργούν τα επεισόδια δεν είναι φανατικοί;εκτος απο ανεγκέφαλοι)
Kανείς δε συγχέει εσκεμμένα τον ισλαμισμό με τίποτα, απλά οι άνθρωποι που ζώνονται με εκρηκτικά και αυτοπυρπολούνται σε αεροσκάφη, στάδια, αγορές, κτίρια κτλ τυγχάνει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων να είναι μουσουλμανικού και όχι ινδουιστικού, κομφουκιανιστικού, σιντοιστικού, βουδιστικού ή κάποιου άλλου θρησκεύματος... το γιατί οι πιστοί των άλλων θρησκειών που ανέφερα δε προσφεύγουν σε φονταμεταλιστικές-φανατικές πράξεις θα ήθελα κάποιος να μου το εξηγήσει ...

Ισως θα πρέπει να συνηθήσουμε οτι θα κατοικούμε σε μια Μουσουλμανική Ευρώπη....:roll:
Κανένα πρόβλημα με την προυπόθεση ότι οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα να είναι νόμιμοι και να έχουν όλα τα δικαιώματα ΑΛΛΑ και τις υποχρεώσεις που έχουμε όλοι μας...
 

micmic

Member
Μηνύματα
178
Likes
283
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Δηλαδή τους την πέφτουν επειδή είναι... φτωχοί;
Φυσικά! Άλλο αν οι περισσότεροι δεν το συνειδητοποιούν και άλλο αν ορισμένοι θολώνουν τα νερά με εθνικοθρησκευτικές κορώνες για να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και τους την πέφτουν επειδή είναι φτωχοί. Όχι συνειδητά, αλλά αυτή είναι κατά βάση η αιτία. Οι περισσότερες κοινωνίες ανέχονται τσιγγάνους, ναρκομανείς, αλλόθρησκους, αλλόφυλους, ομοφυλόφιλους κτλ φτάνει να είναι ενός υψηλού οικονομικού επιπέδου. Όπως είπα, αν οι μετανάστες στην περιοχή έφερναν λεφτά αντί για προβλήματα, θα είχαμε ήδη φτιάξει τζαμιά, παγόδες, χρυσελεφάντινους Βούδες, ινδουϊστικούς ναούς και ξύλινα τοτέμ. Μπορεί και στην πλατεία Συντάγματος.
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.499
Μεταξύ αστυνομικών και μικροπωλητών
Ένταση για το Κοράνι - Καταγγελίες από Αφγανό


Σε κλοιό περίπου 300 μουσουλμάνων μεταναστών βρέθηκε για αρκετή ώρα το δημαρχείο της Αθήνας στην πλατεία Κοτζιά, οι οποίοι διαμαρτύρονταν γιατί σύμφωνα με τους ίδιους δημοτικοί αστυνομικοί κατέσχεσαν από Αφγανό μικροπωλητή μια τσάντα που περιείχε το κοράνι και παπύρους με προσευχές.

Μάλιστα, μετά τις 3 το μεσημέρι, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αναγκάστηκαν να κάνουν ακόμη και χρήση χημικών όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν και απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ μουσουλμάνων μεταναστών και δυνάμεων της Αστυνομίας.

Τελικά, γύρω στις 5 η κατάσταση ομαλοποιήθηκε, όταν ο Αφγανός μετανάστης αφέθη ελεύθερος και εμφανίστηκε στο σημείο έχοντας μαζί του την τσάντα με τα θρησκευτικά έγγραφα.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης όταν άνδρες της δημοτικής αστυνομίας άρχισαν να ελέγχουν παράνομους μικροπωλητές από την Αφρική.

Μεταξύ αυτών και τον Αφγανό μικροπωλητή ο οποίος ισχυρίστηκε πως είχε στην τσάντα του το κοράνι και παπύρους με προσευχές. Προκλήθηκε ένταση, κάποιοι από τους Αφρικανούς προκάλεσαν ζημιές σε μοτοσικλέτες της δημοτικής αστυνομίας με αποτέλεσμα να μεταβούν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

«Οι αστυνομικοί έφθασαν στην οδό Μενάνδρου όπου σημειώθηκε το σκηνικό και στη συνέχεια μετέβησαν στην πλατεία Κοτζιά όπου είχαν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται μουσουλμάνοι μετανάστες για να διαμαρτυρηθούν» τονίζει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει

«Τελικά, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, το συμβάν έληξε και οι αλλοδαποί που συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο αποχώρησαν χωρίς να σημειωθούν επεισόδια».

Αφγανός καταγγέλλει ξυλοδαρμό

Εν τω μεταξύ, τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς του Α.Τ. Περιστερίου καταγγέλλει Αφγανός πρόσφυγας και δηλώνει ότι θα καταθέσει εναντίον τους μήνυση. Πρόκειται για τον Τζαν Αλί Μερσάι, 43 ετών, που, την Τρίτη, μεταξύ 1-2 μ.μ, συνελήφθη μαζί με το 2,5 χρόνων παιδί του έξω από το Lidl Περιστερίου, από περιπολικό της αστυνομίας.

Ο Αγφανός πρόσφυγας, που βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα, μαζί με τη γυναίκα του και τα τέσσερα από τα πέντε του παιδιά, ενώ έχει προσπαθήσει επανειλημμένα, δεν έχει κατορθώσει να παραδώσει στην αρμόδια υπηρεσία (Πέτρου Ράλλη) την αίτησή του για να πάρει άσυλο, το τελευταίο διάστημα εξασφάλιζε τα προς το ζην με το να μεταφέρει τα παρατημένα καρότσια στην είσοδο του καταστήματος, με τη σιωπηρή -όπως ο ίδιος δηλώνει-συναίνεση του διευθυντή του καταστήματος.

Την Τρίτη το πρωί, όπως καταγγέλλει ο πρόσφυγας, ένας πελάτης του καταστήματος, περνώντας, τον έβρισε και στη συνέχεια έφθασε το περιπολικό. Στο Α.Τ. Περιστερίου, όπου τον μετέφεραν, τον χώρισαν από το παιδί του και τον οδήγησαν σε μία αίθουσα, όπου αρχικά τέσσερις αστυνομικοί και στη συνέχεια άλλοι δύο, τον χτυπούσαν επί δύο ώρες με γκλομπ, σίδερα, κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα, μέχρις ότου έχασε τις αισθήσεις του.

Συνήλθε, όταν του έριξαν νερό στο πρόσωπο και του είπαν να πάρει το παιδί του και να φύγει. Επέστρεψε στο σπίτι του, ένα υπόγειο στην πλατεία Αττικής, και την επόμενη μέρα, όταν σηκώθηκε, διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου υποβλήθηκε σε πλήρη ιατρικό έλεγχο και το ίδιο βράδυ του έδωσαν εξιτήριο.

Οπως καταγγέλλει, δεν έχει διαπράξει καμιά παράνομη πράξη και οι αστυνομικοί δεν είχαν τίποτα να του προσάψουν, έτσι δικαιολογεί και το ό,τι μετά την κακοποίηση τον άφησαν να φύγει. Σημάδια πάντως της κακοποίησης φέρει σε όλο του το σώμα και ειδικότερα στο πρόσωπο, αριστερό ώμο και μπράτσο, πλευρά και αριστερό μηρό. Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η Διεθνής Αμνηστία, αντιρατσιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα και το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών .

Εκ μέρους των οργανώσεων «Απελάστε το Ρατσισμό», «Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», του Συλλόγου Αφγανών Προσφύγων και του Δικτύου καταγγέλλεται το συμβάν και απαιτείται η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης και η παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων αστυνομικών οργάνων.

Επίσης, ζητούν να δοθεί άσυλο στον Αφγανό πρόσφυγα. Με την αφορμή του περιστατικού ζητούν την επανεκκίνηση της διαδικασίας παραλαβής αιτημάτων ασύλου, που έχει παγώσει επί μήνες στην Πέτρου Ράλλη και την αποσύνδεση του ασύλου από τη δικαιοδοσία της αστυνομίας.
 
Μηνύματα
52
Likes
9
Καλή και σωστή η κίνηση για ανέγερση τζαμιού και έτσι πρέπει.
Εγώ όμως θα σας θέσω μια ακόμα παράμετρο που δεν την λαμβάνουμε υπ'όψη:
Γνωρίζετε τα περί Συνθήκης της Λωζάνης? Ενδέχεται να υπάρξει υπαρκτός κίνδυνος από την αύξηση των μουσουλμάνων στην Ελλάδα? ( στην Τουρκία δεν υπάρχει αντίστοιχη αύξηση των χριστιανών).
Ξέρετε τι σημαίνει η ανατροπή των αναλογιών χριστιανών-μουσουλμάνων για την Ελλάδα?
Είναι τυχαίο ότι οι γείτονες προωθούν στην Ελλάδα μόνο μουσουλμάνους?
Τόσα εκατομμύρια ινδουιστές και βουδιστές που είναι? Γιατί μας έρχονται μόνο πακιστανοί, αφγανοί και ιρακινοί? Γιατί δεν έρχονται ινδοί (πλην ελαχίστων), νεπαλέζοι, βιετναμέζοι, κεϋλανέζοι, καμποτζιανοί?
Γιατί μας έρχονται από την Αφρική μουσουλμάνοι Σουδανοί, Νιγηριανοί και Μαροκάνοι και δεν μας έρχονται χριστιανοί Αιθίοπες? Που είναι τα εκατομμύρια των χριστιανών λατινοαμερικάνων που κατακλύζουν τις ευρωπαϊκες χώρες? (και όχι μόνο την Ισπανία).
Αν ανο'ιξουμε τζαμί στην Αθήνα, μήπως θα πρέπει να ανοίξει εκκλησία στην Άγκυρα? (που δεν πρόκειται, να χτυπιόμαστε κάτω).
Μήπως να ανοίξει μια εκκλησία για τους έλληνες εργαζόμενους και τους διπλωμάτες μας στη Σαουδική Αραβία, ή στο Πακιστάν, ή έστω στα "προοδευτικά" Εμιράτα?
Πολύ γέλιο.....
εχεις απολυτα δικιο.Οι μουσουλμανοι σε λιγα χρονια θα αυξηθουν παρα πολυ,αφου εκαστος κανει 8 παιδια και οι Ελληνες -1.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Φίλε μου,να με συμπαθάς.

Κι εγώ άθεος είμαι.Και ασφαλώς πιστεύω ότι η θρησκεία είναι απάτη και εργαλείο στα χέρια κάποιων.

Να είσαι αντικληριστής και αντι-φονταμενταλιστής,να το κατανοήσω.

Να βρίζεις όμως όσους πιστεύουν,που στην τελική είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους αρκεί να μην παρεμβαίνουν στην ελευθερία σου,το βρίσκω μεγάλο σφάλμα.

Επίσης το να υποστηρίζεις την αθεΐα φιλοσοφικά,σημαίνει ότι προφανώς έχεις διαβάσει σε κάποιο βαθμό τι πρεσβεύουν τα κύρια τουλάχιστον δόγματα των μεγάλων θρησκειών και κάποια ενδιαφέροντα ρεύματα αυτών.

Αν το είχες κάνει αυτό είμαι βέβαιος ότι θα χρησιμοποιούσες μια πιο διαλακτική ή φιλοσοφική γλώσσα και πάνω απ'όλα επιχειρήματα κι όχι ύβρεις.

Πιάσε μάθε τι λέει η κάθεμία της πρώτα και μετά έλα να κάνεις την κριτική σου με όρους αξιοπρέπειας πάντα.Γιατί θα σε πετύχει σε καμιά συζήτηση κανένας θεολόγος και δεν θα ξέρεις από που να φύγεις.

Στην τελική συμφωνώ απόλυτα με το τσιτάτο "θάνατος στις θρησκείες" όχι όμως επειδή σου τη δίνει ο κάθε τράγος που την μεταφράζει όπως γουστάρει προς όφελός του αλλά με φιλοσοφικά κίνητρα.

Ζητώ συγγνώμη για το off-topic.
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Εγώ τουλάχιστον δε γνωρίζω τι σημαίνει βάση της συνθήκης. Μπορείς να το κάνεις λιανά?

Η Συνθήκη της Λωζάνης, πέρα από τη χάραξη των συνόρων και την ανταλλαγή των πληθυσμών, προβλέπει συγκεκριμένους πληθυσμούς χριστιανών και μουσουλμάνων σε Πόλη - ίμβρο - Τένεδο και Δυτική Θράκη αντίστοιχα.
Και επίσης, η συνθήκη μιλάει για Μουσουλμάνους, χωρίς να κάνει διάκριση εθνότητας.
Όταν λοιπόν μειώνεται το ένα στοιχείο, πρέπει να μειώνεται και το άλλο, άσχετα αν καταπατάται η συνθήκη. Οι Τούρκοι διέπρεψαν σ'αυτό.

Για αυτό και οι ελληνικές κυβερνήσεις ακολουθούσαν πιστά τον περίφημο νόμο περί ιθαγένειας, (που ψηφίστηκε μυστικά στη Βουλή των Ελλήνων),σύμφωνα με τον οποίο όσοι Έλληνες έμεναν πάνω από ένα μήνα στο εξωτερικό έχαναν την ιθαγένεια τους. (θα θυμάστε ότι στα παλιά διαβατήρια αναγραφόταν να πηγαίνουμε στο πλησιέστερο προξενείο μας, αν μέναμε πάνω από ένα μήνα στο εξωτερικό. Μπορεί να ισχύει ακόμα βέβαια...).
Ο νόμος αυτός δεν εφαρμόστηκε ποτέ σε Χριστιανούς Ορθόδοξους, αλλά εφαρμόστηκε αυστηρά στους Μουσουλμάνους, που πήγαιναν στην Τουρκία να δουν συγγενείς, για δουλειές ή σπουδές.
Στρατιές Μουσουλμάνων στης Θράκης έχασαν την ιθαγένεια, τους και κατέφευγαν κλαίγοντας στα ελληνικά προξενεία της Τουρκίας να ανανεώσουν το διαβατήριο τους, αλλά δυστυχώς είχαν χάσει την ιθαγένεια τους. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η μειονότητα δεν έγινε 500.000 λόγω των γεννήσεων.
Γι αυτό το λόγο επίσης δεν δίνονται εύκολα άδειες παραμονής σε Κρητικούς του Χαμιντιέ της Συρίας, ή της Σούσας της Λιβύης. Γιατί αυτοί όλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από την Τουρκία, για να υποκινήσει θέμα μειονοτήτων και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Το κάνουμε εμείς στον Πόντο, το κάνουν και οι Αλβανοί τώρα σε μας. Είναι προσφιλής μέθοδος σε όλα τα έθνη. Μη ξεχνάτε ότι οι Σέρβοι έχασαν το Κόσοβο μ'αυτόν ακριβώς τον τρόπο: Με μια συνεχή μετανάστευση Αλβανών σε μια καθαρά σερβική περιοχή, μέχρι να γίνουν οι Σέρβοι μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα.

Επανέρχομαι στο θέμα μας:
Η Τουρκία είναι η προστάτις των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα και η Ελλάδα των Ορθοδόξων στην Τουρκία. Αυτό όμως με τα δεδομένα του 1923 που έγινε η Συνθήκη. Τότε, οι μόνοι Μουσουλμάνοι ήταν Τούρκοι, Πομάκοι και λίγοι Τσιγγάνοι. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι Μουσουλμάνοι έχουν φτάσει σχεδόν το εκατομμύριο, και η Τουρκία προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί αυτό. Ξέρετε τι καλά θα ήταν να είχε 1.000.000 Μουσουλμάνους "βαφτισμένους" Τούρκους? Γιατί η συνθήκη δεν προβλέπει ούτε για Αφγανούς ούτε για Πακιστανούς, ούτε για Αλβανούς - που επίσης στην πλειοψηφία τους είναι Μουσουλμάνοι.
Αυτή τη στιγμή, έχουμε ένα εκατομμύριο Μουσουλμάνους που ανά πάσα στιγμή μπορούν να γίνουν υποχείριο της Τουρκίας ( σαν η μόνη μουσουλμανική δύναμη που έχει συμφέροντα, αλλά και νομικό έρισμα στην Ελλάδα - λόγω της Συνθήκης) και 10.000 Ορθοδόξους στην Τουρκία με τάση μείωσης (περιλαμβάνονται και Ρώσοι, Βούλγαροι και Άραβες της Αντιόχειας).

Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και όχι θρησκευτικό.
Ή καλύτερα να το πω εθνικό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι άσχετα αν μας νοιάζουν οι θρησκείες ή όχι, οι πιστοί είναι πιόνια στα χέρια έμπειρων πολιτικών και διπλωματών. Και δεν έχει να κάνει με το ποια θρησκεία, αλλά με το ποιά χώρα θα επικρατήσει.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να παρακολουθήσω το τόσο ενδιαφέρον αυτό θέμα, γιατί σήμερα πετάω για Λ.Α. όπου θα μείνω για ένα μήνα περίπου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.336
Μηνύματα
888.729
Μέλη
39.001
Νεότερο μέλος
Maria Kremm

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom