Πρόβλημα με την κράτηση ξενοδοχείου..

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Χρωστική δεν εχεις που να ειναι με τον λογαριασμό της τράπεζας; Εγω εδω και μερικά χρόνια έτσι κανω κράτηση.

Katerina-1-

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Χρωστική δεν εχεις που να ειναι με τον λογαριασμό της τράπεζας; Εγω εδω και μερικά χρόνια έτσι κανω κράτηση.
Μα αυτό έγραψα και στην αρχή! Έκανα τη κράτηση με χρεωστική αλλά δεν τη δέχονται. Έχω ήδη χρεωστική στη Πειραιώς. Συνέχεια χρεωστική χρησιμοποιούμε για εξωτερικό κ ταξίδια! Πρώτη φορά μας συμβαίνει αυτό να μην τη δέχονται! Αφού τα χρήματα υπάρχουν γιατί δεν μπορούν να τραβήξουν τα χρήματα; Εϊτε με πιστωτική είτε με χρεωστική τα ίδια θα πάρουν.
Έκλεισε κάποιος για Μπαλί με χρεωστική να μου πει;

Katerina-1-

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Αρχές του προηγούμενου χρόνου η κόρη μου,ενώ προς το τέλος του χρόνου πήγε
ο γυιός μου με την νύφη μου.Και οι δύο έκλεισαν με χρεωστική.
Τι να πω ειλικρινά δε ξέρω. Μόνο όσα επιλέξαμε εμείς δε γίνεται; Μέσω των ιστοσελίδων ξενοδοχείων ή κάποιας σελίδας κρατήσεων; Πάντως και με το booking που επικοινώνησα είπαν πως απο τη στιγμή που δεν δέχεται το ξενοδοχείο χρεωστικές, δεν θα προχωρήσει η συναλλαγή ούτε μέσω booking, είναι θέμα πολιτικής ξενοδοχείου.

panpan

Member
Και οι δυο έκλεισαν και κλείνουν μόνο μέσω της booking,και έχουν πάντα σαν αρχή
να επιλέγουν αυτοί τον τρόπο που θα αγοράσουν μια υπηρεσία και όχι με τον τρόπο
που θέλει ο πωλητής.Εν συντομία θα είχαν διαλέξει ξενοδοχείο που θα δεχόταν
χρεωστική και δεν θα τραβιόντουσταν από τράπεζα σε τράπεζα για να βρούνε τρόπο
να τους πληρώσουν.Αυτά από μένα και καλή συνέχεια.

Katerina-1-

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Και οι δυο έκλεισαν και κλείνουν μόνο μέσω της booking,και έχουν πάντα σαν αρχή
να επιλέγουν αυτοί τον τρόπο που θα αγοράσουν μια υπηρεσία και όχι με τον τρόπο
που θέλει ο πωλητής.Εν συντομία θα είχαν διαλέξει ξενοδοχείο που θα δεχόταν
χρεωστική και δεν θα τραβιόντουσταν από τράπεζα σε τράπεζα για να βρούνε τρόπο
να τους πληρώσουν.Αυτά από μένα και καλή συνέχεια.
Μα δεν βρήκαμε μέχρι τώρα κάποιο που να λέει πως δέχεται Debit. ΜΑς στέλνουν email και μας απαντάνε πως συναλλαγή γίνεται μόνο με Credit Card και μετρητών.
Όσο για το booking είναι θέμα ξενοδοχείου απο τη στιγμή που το δέχονται και όχι θέμα booking, απλά είναι ο διαμεσολαβητής.
Ειλικρινά δε ξέρω τι έχει παιχτεί και πως γίνεται με όσα έχουμε επικοινωνήσει να μας απάντησαν πως δέχονται μόνο πιστωτικές.
Ενδεικτικά κάνω copy-paste τις απαντήσεις των ξενοδοχείων που ρωτήσαμε πριν επιχειρήσουμε για νέα κράτηση.
"We are sorry to inform you that we only accept for credit card"

Σε άλλο ξενοδοχείο
"We do regret to inform that we could not be able to process the payment by using Debit Card, we only accept the payment by credit card."

ένα άλλο
"Υou could settle the accommodation on arrival by cash or credit card. Hopefully it suits your requirements."

Katerina-1-

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Αν το μεταφράζω καλά εδώ μιλάει για μετρητά.
Ναι, το ξέρω. ΤΟ θέμα είναι πως απ'οτι μας απάντησαν όλα όσα επικοινωνήσαμε δέχονται μόνο με πιστωτική.
Το συγκεκριμένο που λέει cash είναι αυτό στη Kuta τις 5 απο τις 10 μέρες, που δέχτηκε εξαιρετικά για τη περίπτωσή μας να μας κρατήσει το δωμάτιο, καθώς δε μπορεί να κάνει συναλλαγή με χρεωστική. Αναφέρω πιο πίσω λεπτομερώς ποστ #90

Katerina-1-

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Εχει σχέση,μάλλον με τα capital control....δεν μπορεί να δικαιολογηθεί διαφορετικά.
Πολύ πιθανόν, αν και απ'ο τη τράπεζα μου είπαν πως δεν έχει να κάνει με αυτό, αλλά δε ξέρω πως αλλιώς να το δικαιολογήσω. Θα το ψάξω και ελπίζω να μάθω σύντομα τι συμβαίνει τελικά και να κλείσω επιτέλους με κάποιον τρόπο κ το δεύτερο ξενοδοχείο.

Katerina-1-

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Γεια σας και πάλι! Προσπάθησα να βρώ και άλλα ξενοδοχεία και επιχείρησα να κλείσω μέσω booking. Ήρθε επιβεβαίωση κράτησης αλλά δυστυχώς μετά απο λίγο ήρθε η απόρριψη της κάρτας μου, δεν μπορούν να τραβήξουν απο χρεωστική μόνο πιστωτικές. Οπότε δεν είναι το ξενοδοχείο, όλα έτσι φαίνεται να είναι, ή τουλάχιστον τα περισσότερα. Μου έχουν στείλει απο το ξενοδοχείο ένα link MOLpay να πληρώσω απο εκεί. Δεν γνωρίζω τι είναι, δε ξέρω για τι ακριβώς πρόκειται, δεν έχω πατήσει ακόμη το link, επικοινώνησα και με τη τράπεζά μου και ούτε αυτοί ξέρουν.
Γνωρίζει κανένας τι ακριβώς είναι αυτός ο τρόπος πληρωμής και εαν είναι ασφαλής;
http://www.molpay.com/v3/

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
μπορώ να σου πω εγώ ένα κόλπο
έχεις e-banking?
ποια μάρκα κινητού τηλ.. έχεις;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις