Πρόβλημα με την κράτηση ξενοδοχείου..

Katerina-1-

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Όχι δεν έχω e-banking.. What's up έχω.

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχεις smartphone (iphone-samsung-lg) για να κατεβάσεις την εφαρμογή revolut

ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/

το έχω δοκιμασμένο και δεν εχω κανένα πρόβλημα, εγώ βάζω λεφτά με τραπεζικό έμβασμα άλλα δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με κάρτα.

Last edited by a moderator:

Katerina-1-

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Ναι έχω smartphone samsung, android jelly bean. Ευχαριστώ πολύ θα το διαβάσω και αν γίνεται θα το δοκιμάσω, αρκεί να το δέχονται κ απο το ξενοδοχείο. Ευχαριστώ.

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα, είναι κάρτα mastercard με λογαριασμό στην Αγγλία.

Katerina-1-

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Λοιπόν έχω καλά νέα. Τελικά δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή που μου πρότεινες cave man. Πάτησα στο link που έστειλε το ξενοδοχείο κ συμπλήρωσα τα στοιχεία εκεί μέσω της σελίδας Molpay έγινε κανονικά η συναλλαγή. Όλα καλά λοιπόν. Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχεις smartphone (iphone-samsung-lg) για να κατεβάσεις την εφαρμογή revolut

ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/

το έχω δοκιμασμένο και δεν εχω κανένα πρόβλημα, εγώ βάζω λεφτά με τραπεζικό έμβασμα άλλα δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με κάρτα.
Τι ειπες τωρα?..δλδ μπορω να ψωνισω κ απο το ebay?..για να δω! :)

jason51

New Member
καλησπερα! εκανα πριν μια ωρα κρατηση στο booking δυστυχως λογω βιασυνης με λαθος ημερομηνια απο αυτη που ηθελα...την εβαλα μια μερα μετα...συμφωνα με την πολιτικη του δωματιου για την ακυρωση η αλλαγη της κρατησης χριαζεται καταβολη ολου του ποσου..η κρατηση εγινε μεσα απο προπληρωμενη καρτα master card η οποια δεν εχει χρηματα μεσα..θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις να μου απαντησει γρηγορα θα με χρεωσουν σε περιπτωση μη εμφανισης η οχι κ αν ναι πως? επισης..πηρα τηλεφωνο στο ξενοδοχειο και μου ειπαν οτι για αλλαγη δεν θα χρεωθω επιπλεον και να επικοινωνησω με το μπουκινγκ για αυτο.. αλλα δεν εβγαλα ακρη..ουσιαστικα θελω να αλλαξω την ημερομηνια αλλα στο μπουκινγκ λεει οτι για καθε αλλαγη θα πρεπει να υποβαλλω το συνολικο ποσο της διαμονης μου...

Giwrgos10

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάτι ΜΗ τουριστικό
Εγώ 2 πράγματα θα έκανα. Θα διάβαζα τα Ψιλά Γράμματα της κράτησης ξανά μήπως μου ξέφυγε κάτι και θα έπαιρνα τηλέφωνο στη booking. Μια φορά που το έκανα ήταν πολύ εξυπηρετικοί.
http://www.booking.com/content/offices.el.html

jason51

New Member
Εγώ 2 πράγματα θα έκανα. Θα διάβαζα τα Ψιλά Γράμματα της κράτησης ξανά μήπως μου ξέφυγε κάτι και θα έπαιρνα τηλέφωνο στη booking. Μια φορά που το έκανα ήταν πολύ εξυπηρετικοί.
http://www.booking.com/content/offices.el.html
βρηκα κ εγω στο σαιτ κατι τηλεφωνα για ελλαδα...αλλα θα παρω αυριο...λες να βγαλω ακρη με αυτους? γτ με το customer service στο αμστερνταμ δν υπαρχει συνεννοηση....και δεν ξερω τι να κανω κ αν θα χρεωθω στην τελικη

Giwrgos10

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάτι ΜΗ τουριστικό
Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πάρε στο Ελληνικό. Μπορούν να το διευθετήσουν

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πάρε τηλ στο τηλεφωνο για Ελλάδα ωστε να σου απαντησουν Ελληνικα και πες τους την συνομιλία που ειχες με το ξενοδοχειο και ζήτα να μιλήσουν και αυτοι με το ξενοδοχειο.Παντως εφοσον δεν εχεις χρηματα μεσα θα σου στειλει e mail η booking και θα σου λεει να δηλωσεις αλλη καρτα μεσα σε 24 ωρες αλλιως θα ακυρωθει η κρατηση σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.301
Μέλη
39.976
Νεότερο μέλος
nikoslia1