Πτήσεις με ανταπόκριση

michalis87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Οκ ταξιδιωτική ασφάλεια μου παρέχει η πιστίωτική μου κάρτα. Σας ευχαριστώ πολύ!

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλησπερα. Μια ερωτηση σχετικα με το θεμα.
Μπορω οταν εχω κανει κρατηση με δυο διαφορετικες εταιρειες να κανω τσεκ ιν απο την αρχη;
Εστω οτι εχω κλεισει μια πτηση απο Κων/πολη για Κουαλα Λουμπουρ με Turkish και μετα μια αλλη απο Κουαλα Λουμπουρ Σιγκαπουρη με Air Asia.
Θα μπορω να τσεκ ιν απο την Κωνπολη ή θα πρεπει να παραλαβω αποσκευες και να τις ξαναπαραδωσω;
Δηλαδη εισοδο και ξανα εξοδο απο την χωρα;

Ευχαριστω

mhtsos

Member
καλησπερα....θελω να ευχαριστησω για τις πληροφοριες που μου δωσατε...ολες σωστες...το αεροδρομιο του Μοναχου φοβερο και επισης αν και μεγαλο ευκολο αν και ειχα μονο 30 λεπτα...ναστε καλα!!!

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Θα μπορω να τσεκ ιν απο την Κωνπολη ή θα πρεπει να παραλαβω αποσκευες και να τις ξαναπαραδωσω;
Δηλαδη εισοδο και ξανα εξοδο απο την χωρα;
Όχι, θα πρέπει να αλλάξεις τερμιναλ στο KLIA, και μετά τσεκ ιν.

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Σ ευχαριστω Θαναση. Εχεις δικιο.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Κάποιος που ξέρει σίγουρα: στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης θα πρέπει να πάρω τις βαλίτσες και να ξανακάνω τσεκίν ή πάω κατευθείαν στην πύλη; είναι ένα το εισιτήριο. Βασικά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι άμα δεν πρέπει να πάρω τη βαλίτσα ξανά πως θα ξέρουνε σε ποιο αεροδρόμιο θα πρέπει να ξεφορτωθεί η βαλίτσα ; Sorry αν ακούγεται χαζή απορία αλλά δεν έχω ξανά ταξιδέψει με ανταπόκριση

Last edited by a moderator:

hlhjac

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
Αν το εισιτήριο είναι ένα τότε δεν θα πάρεις τις βαλίτσες κ θα ακολουθήσουν ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο με σένα. Στην ετικέτα που βάζουν πάνω στην αποσκευή σου υπάρχουν κωδικοποιημένες όλες οι ενδιάμεσες στάσεις καθώς κ ο τελικός προορισμός. Μην ανησυχείς
Καλό ταξίδι

upperLeedEl

Member
Καλησπέρα,

Ταξιδεύω με Lufthansa απο Manchester - Cluj Napoca (Romania) με ενδιάμεσο σταθμο το Μόναχο στον οποίο έχω κενό 50 λεπτά.
Φτάνω στο Terminal 2 και φεύγω από το ίδιο.
Ξέρετε αν περνάω έλεγχο διαβατηρίων ; αφού η Αγγλία δεν ειναι στη Σενγκεν ;
Νομίζω ότι 50 λεπτά είναι πολύ λίγα και εχω αγχωθει παρα πολύ!

werip

Member
Καλησπέρα,

Ταξιδεύω με Lufthansa απο Manchester - Cluj Napoca (Romania) με ενδιάμεσο σταθμο το Μόναχο στον οποίο έχω κενό 50 λεπτά.
Κανενα άγχος,μιας και εισαι απο ανταποκριση πολυ πιθανο αμα σας συνδέσουν κιολας με φυσούνα να βρεθείς κατευθειαν στον χώρο των αναχωρήσεων ,με την επίδειξη του boarding pass σου.
Καθε εταιρεια πουλάει εισιτηρια εχοντας υπόψην της το MCT (Minimum Con. Time) για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα,

Θα αποβιβαστεις στο επίπεδο H και αναχωρείς από το επίπεδο G ένα όροφο κατω (η στα αντιστοιχα στο καινόυργιο sattelite terminal). Περνας passport control μόνο, κι αυτό στα γρηγορα, όχι έλεγχο ασφαλειας (metal detectors klp). Προλαβαινεις πολύ άνετα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.784
Νεότερο μέλος
tsiarasD

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom