Πτήσεις με ανταπόκριση

hlhjac

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
Καλησπέρα. Παρακαλώ για τα φώτα σας. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο maximum χρόνος ανάμεσα σε 2 πτήσεις με ανταπόκριση που μπορεί να προτείνει μία αεροπορική εταιρία;
Αν καταλαβαίνω την ερώτηση, νομίζω ότι η απάντηση είναι μέχρι την επόμενη διαθέσιμη πτήση. Δλδ αν θυμάμαι καλά, αν η Turkish πετάει για από τη Θεσσαλονίκη Δευτέρα κ Πέμπτη κ θέλεις να παρεις ανταπόκριση για Ντάκαρ που πετάει Κυριακή κ Τετάρτη (όλα υποθετικά) θα σπυ προτείνει πτήση με αναμονή στο Ατατουρκ πάνω από Δευτερα που θα έρθεις από Θεσσαλονίκη μέχρι Τετάρτη που πετάει στο Ντακαρ. Δλδ πάνω από 24 ώρες κ θα σπυ παράσχει κ ξενοδοχειο αφού δεν υπάρχει άλλη πτήση για τον προορισμό στο ενδιάμεσο. Έτσι νομίζω όσον αφορά στο χρόνο μεταξύ πτησεων

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα. Παρακαλώ για τα φώτα σας. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο maximum χρόνος ανάμεσα σε 2 πτήσεις με ανταπόκριση που μπορεί να προτείνει μία αεροπορική εταιρία;
Όσο θέλει. Στο minimum υπάρχουν hard περιορισμοί μόνο. Αν μας πεις την εταιρία που σε προβληματίζει, ίσως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω για την πολιτική της συγκεκριμένης.

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
@jimp , @hlhjac , @taver Καλημέρα σας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.
Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένη, ένας φίλος θέλει να πάει Σικάγο μέσω Φρανκφούρτης ή Μονάχου. Θέλει όμως να μείνει στη Γερμανία περίπου 2 ημέρες. Για επαγγελματικούς λόγους πρέπει νά έχει ενιαίο εισιτήριο (Αθήνα-Σικάγο).
Ο μονος τρόπος που σκέφτεται λοιπόν, είναι πτήση με ανταπόκριση αλλά δεν ξέρει αν μπορεί να γίνει αυτό. Δεν έχει επιλέξει ακόμη εταιρία.

Last edited:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εννιαίο εισιτήριο με πολλαπλές πτήσεις μπορεί να εκδώσει κάθε ικανός ταξιδιωτικός πράκτορας (με το σήμα της ΙΑΤΑ). Απευθύνσου σε κάποιον, αν ο φίλος σου έχει την επιλογή να το κλείσει απ' όπου θέλει.

Πάντως αν έπρεπε να πληρώσω τέτοιο εισιτήριο για κάποιον, θα μου κινούσε υποψίες το γιατί δε συνεχίζει αμέσως.

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Εννιαίο εισιτήριο με πολλαπλές πτήσεις μπορεί να εκδώσει κάθε ικανός ταξιδιωτικός πράκτορας (με το σήμα της ΙΑΤΑ). Απευθύνσου σε κάποιον, αν ο φίλος σου έχει την επιλογή να το κλείσει απ' όπου θέλει.

Πάντως αν έπρεπε να πληρώσω τέτοιο εισιτήριο για κάποιον, θα μου κινούσε υποψίες το γιατί δε συνεχίζει αμέσως.
Σε ευχαριστώ. Θα του πω να πάει σε πρακτορείο.
Οσο για το άλλο, υπάρχουν και προσωπικοί λόγοι μερικές φορές. Π.χ. ευκαιρία να δεις φίλους σε μία ενδιάμεση χώρα χωρίς να πληρώσεις έξτρα εισιτήριο. Ούτως ή άλλως ο εργοδότης δεν επιβαρύνεται.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Υπάρχουν και προσωπικοί λόγοι μερικές φορές. Π.χ. ευκαιρία να δεις φίλους σε μία ενδιάμεση χώρα χωρίς να πληρώσεις έξτρα εισιτήριο.
Σαφώς. Το ερώτημα είναι αν πρέπει να τους χρεωθεί αυτός που τελικά θα πληρώσει το κόστος του εισιτηρίου.

Καλησπερα σας ειμαι νεο μελλπς καλως σας βρηκα....Με τη σειρα μου θελω να σας κανω και εγω μια ερωτηση...εκλεισα πτηση εσωτερικου με ανταποκριση στην αθηνα αλλα για προσωπικους λογους πρεπει να μεινω αθηνα.Αυτο που ρωταω ειναι,αν οταν κτεβω αθηνα δεν επιβιβαστω στο αεροπλανο του τελικου προορισμου υπαρχει προβλημα;Να σημειωθει οτι δεν θα εχω αποσκευες εκτος απο μια χειραποσκευη η οποια θα ειναι μαζι μου....ευχριστω

fotast

Member
Καλησπερα σας ειμαι νεο μελλπς καλως σας βρηκα....Με τη σειρα μου θελω να σας κανω και εγω μια ερωτηση...εκλεισα πτηση εσωτερικου με ανταποκριση στην αθηνα αλλα για προσωπικους λογους πρεπει να μεινω αθηνα.Αυτο που ρωταω ειναι,αν οταν κτεβω αθηνα δεν επιβιβαστω στο αεροπλανο του τελικου προορισμου υπαρχει προβλημα;Να σημειωθει οτι δεν θα εχω αποσκευες εκτος απο μια χειραποσκευη η οποια θα ειναι μαζι μου....ευχριστω
Ισως υπάρξει πρόβλημα στην πτήση της επιστροφής.Με Aegean είναι το εισιτήριο;

fotast

Member
Εχω κλεισει απο σαντορινη ηρακλειο με ανταποκριση αθηνα.ειναι απλη μεταβαση δεν υπαρχει πτηση επιστροφης.
Αν δεν υπάρχει πτήση επιστροφής δεν υπάρχει και κίνδυνος ακύρωσης της από την εταιρεία.Να σε βάλουν black list που δεν πέταξες το δεύτερο σκέλος δεν το νομίζω.Φαντάζομαι θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται.Δεν έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις το εισιτήριο σου σε Σαντορίνη-Αθήνα φαντάζομαι;

Αν δεν υπάρχει πτήση επιστροφής δεν υπάρχει και κίνδυνος ακύρωσης της από την εταιρεία.Να σε βάλουν black list που δεν πέταξες το δεύτερο σκέλος δεν το νομίζω.Φαντάζομαι θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται.Δεν έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις το εισιτήριο σου σε Σαντορίνη-Αθήνα φαντάζομαι;
Ειναι η πρωτη φορα που γινεται ναι...για ν αλλαξω το εσιτηριο πρεπει να ακυρωσω αυτο που εχω ετσι θα χασω 80 ευρω κι να κλεισω αλλο το οποιο κανει 160 ευρω...παιζει να μπω σε black list επειδη δεν πεταξα με το δευτερο σκελος;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.058
Μέλη
39.781
Νεότερο μέλος
elor

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom