Πτήσεις με ανταπόκριση

Γενικά το Σαντορίνη-Ηράκλειο είναι ακριβότερο απ' τo Σαντορίνη-Αθήνα;
Ναι ειναι ακριβως διπλη τιμη....80 απο σαντορινη ηρακλειο 160 απο σαντορινη αθηνα....και εγω μπηκα ανετος να το ακυρωσω και λεω ποσο να εχει αφου για το αλλο εδωσα 80 και βλεπω 160....καλλυτερα να παω με τα ποδια χαχαχαχχ

fotast

Member
Ειναι η πρωτη φορα που γινεται ναι...για ν αλλαξω το εσιτηριο πρεπει να ακυρωσω αυτο που εχω ετσι θα χασω 80 ευρω κι να κλεισω αλλο το οποιο κανει 160 ευρω...παιζει να μπω σε black list επειδη δεν πεταξα με το δευτερο σκελος;
Δεν νομίζω να ξέρει κανείς σίγουρα τι θα κάνει η αεροπορική.Μετά την πτήση δεν τους στέλνεις κάποιο mail και να πείς τον προσωπικό λόγο που το ακύρωσες;Τουλάχιστον θα έχεις δείξει καλή διάθεση.

Δεν νομίζω να ξέρει κανείς σίγουρα τι θα κάνει η αεροπορική.Μετά την πτήση δεν τους στέλνεις κάποιο mail και να πείς τον προσωπικό λόγο που το ακύρωσες;Τουλάχιστον θα έχεις δείξει καλή διάθεση.
Σκεφτομουν να τους ενημερωσω μολις προσγειωθουμε αθηνα για να μην με ψαχνουν κιολας...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Να μιλάς για τον εαυτό σου. Είμαι βέβαιος ότι εσύ δεν ξέρεις σίγουρα (όπως γράφεις), αλλά άλλοι ξέρουν. Δεν υπάρχει θέμα. Οι θεωρητικές συνέπειες είναι μόνο σε περιπτώσεις που θα μπορούσε να τεκμαίρεται υποψία απάτης (π.χ. το σκέτο Σαντορίνη - Αθήνα να είναι πιο ακριβό από όλο το εισιτήριο μαζί).
Αυτό που σίγουρα ΔΕΝ πρέπει να κάνεις είναι να στείλεις μετά mail στην αεροπορική...

fotast

Member
Να μιλάς για τον εαυτό σου. Είμαι βέβαιος ότι εσύ δεν ξέρεις σίγουρα (όπως γράφεις), αλλά άλλοι ξέρουν. Δεν υπάρχει θέμα. Οι θεωρητικές συνέπειες είναι μόνο σε περιπτώσεις που θα μπορούσε να τεκμαίρεται υποψία απάτης (π.χ. το σκέτο Σαντορίνη - Αθήνα να είναι πιο ακριβό από όλο το εισιτήριο μαζί).
Αυτό που σίγουρα ΔΕΝ πρέπει να κάνεις είναι να στείλεις μετά mail στην αεροπορική...
Το έγραψε.Το Σαντορίνη-Αθήνα έχει διπλάσια τιμή.Επομένως υπάρχουν θεωρητικές συνέπειες.Υπάρχει πιθανότητα να εφαρμοσθούν.Πως ξέρεις σίγουρα ότι δεν θα εφαρμοσθούν;Γνώμη σου δεν είναι;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το έγραψε.Το Σαντορίνη-Αθήνα έχει διπλάσια τιμή.Επομένως υπάρχουν θεωρητικές συνέπειες.Υπάρχει πιθανότητα να εφαρμοσθούν.Πως ξέρεις σίγουρα ότι δεν θα εφαρμοσθούν;Γνώμη σου δεν είναι;
Εγραψε τι πληρωσε, οχι τωρινές τιμές.

fotast

Member
Εγραψε τι πληρωσε, οχι τωρινές τιμές.
Δηλαδή λες ότι η σύγκριση θα είναι με την τωρινή τιμή του Σαντορίνη/Αθήνα/Ηράκλειο;Και υποθέτεις ότι θα είναι ακριβότερο από την τωρινή τιμή των 160 Σαντορίνη/Αθήνα.Επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα κατά την γνώμη σου.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δηλαδή λες ότι η σύγκριση θα είναι με την τωρινή τιμή του Σαντορίνη/Αθήνα/Ηράκλειο;Και υποθέτεις ότι θα είναι ακριβότερο από την τωρινή τιμή των 160 Σαντορίνη/Αθήνα.Επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα κατά την γνώμη σου.
Λέω ότι προυποθέσεις για fraud υπάρχουν αν τη στιγμή της αγοράς το Α-Β-Γ είναι φτηνότερο από το Α-Β (λόγω τιμολόγησης married segments). Αφού δε μπορούμε να ξέρουμε τι ίσχυε για ένα άλλο εισιτήριο από αυτό που εκδόθηκε τη στιγμή της αγοράς, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε προσεγγιστικά είναι να συγκρίνουμε τις 2 τιμές την ίδια χρονική στιγμή.

Γνώμη μου, φυσικά. Αλλά μάλλον λίγο πιο έγκυρη από κάποιου που δεν ξέρει ούτε τι είναι η τιμολόγηση των married segments ούτε πως δουλεύουν τα fraud management systems.

Λέω ότι προυποθέσεις για fraud υπάρχουν αν τη στιγμή της αγοράς το Α-Β-Γ είναι φτηνότερο από το Α-Β (λόγω τιμολόγησης married segments). Αφού δε μπορούμε να ξέρουμε τι ίσχυε για ένα άλλο εισιτήριο από αυτό που εκδόθηκε τη στιγμή της αγοράς, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε προσεγγιστικά είναι να συγκρίνουμε τις 2 τιμές την ίδια χρονική στιγμή.

Γνώμη μου, φυσικά. Αλλά μάλλον λίγο πιο έγκυρη από κάποιου που δεν ξέρει ούτε τι είναι η τιμολόγηση των married segments ούτε πως δουλεύουν τα fraud management systems.
Να ξεκαθαρισω οτι δεν γνωριζα τι τιμη ειχε το εισιτηριο σαντορινη-αθηνα οταν εκλεισα για σαντορινη-ηρακλειο...απο οτι καταλαβαινω δεν ξερει καποιος αν στους ορους αναγραφεται τι γινεται σε αυτη την περιπτωση....απο την αλλη πλευρα αν καποιος παθει κατι και χασει την πτηση θα κινηθει η εταιρια εναντιον του;περιεργο δεν ειναι;

fotast

Member
Να ξεκαθαρισω οτι δεν γνωριζα τι τιμη ειχε το εισιτηριο σαντορινη-αθηνα οταν εκλεισα για σαντορινη-ηρακλειο...απο οτι καταλαβαινω δεν ξερει καποιος αν στους ορους αναγραφεται τι γινεται σε αυτη την περιπτωση....απο την αλλη πλευρα αν καποιος παθει κατι και χασει την πτηση θα κινηθει η εταιρια εναντιον του;περιεργο δεν ειναι;
Το συμπέρασμα είναι ότι όλοι την γνώμη μας λέμε καθώς δεν ξέρουμε τι ίσχυε για το Σαντορίνη/Αθήνα την ώρα που αγόραζες το εισιτήριο σου.Αυτό το ξέρει μόνον ή αεροπορική και αυτή μπορεί να το ψάξει αν θελήσει.Μπορεί και να μην ασχοληθούν και καθόλου.' Αστο λοιπόν έτσι και μην κάνεις τίποτα και μόνον αν προκύψει θέμα μιλάς μαζί τους και τους εξηγείς τους λόγους που διέκοψες.Η λογική λέει ότι θα πρέπει να δέχονται κάποιους λόγους,πολλά μπορεί να συμβούν και να χρειασθεί κάποιος να σταματήσει το ταξίδι του.

turistas

New Member
Καλησπερα,να ρωτησω,θελω να παω βιλνιους και θα γινει σταση κων/πολη με 8 ωρες αναμονη.Την αποσκευη θα πρεπει να την παραλαβω υποχρεωτικα και να την εχω μαζι μου στην Kων/πολη ή μπορει να μεινει στο αεροδρομιο και να την μεταφερουν εκεινοι στο επομενο αεροπλανο? Με turkish airlines παω. Ευχαριστω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.059
Μέλη
39.782
Νεότερο μέλος
marina85t

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom