Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
-
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Περιεχόμενα
Αφού λοιπόν ξεκουραστήκαμε στη κρεβατάρα μας κατεβήκαμε στο γυμναστήριο . Γρήγορα μου κόπηκε και η μαγκιά και η όρεξη γιατί εκεί είχε κάτι τέρατα στη κυριολεξία δεν ξέρω μπράβοι ήταν body builderades ήταν δεν έχω ιδέα αλλά μόνο στη σύγκριση με τα σώματα και τα κιλά που σηκώνανε έκανα λίγο και λέω την άλλη : πάμε πισίνα γιατί το ματάκι σου πολύ κατά κεί το βλέπω και θα δείρω κανένα xDDDD !!!
Έτσι λοιπόν κάναμε το μπάνιο μας στη κλειστή πισίνα του ξενοδοχείου αγκαλιά στο όμορφο μας πρώτο ταξίδι ( και τελευταίο μαζί
) σε μια γιορτινή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και σε ένα πανέμορφο χλιδάτο ξενοδοχείο που ήταν γεμάτο πλούσιους και εμάς να το παίζουμε μεγιστάνες !! Δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τους δικούς μας γι`αυτό πήραμε άδεια και κάτσαμε σε ένα γραφείο του ξενοδοχείου με υπολογιστές . Τα είπαμε με τους δικούς μας , κάναμε το μπάνιο μας και τη πήγα τη κυρία για φαγητό στο όμορφο κινέζικο που ήταν στο ισόγειο του ξενοδοχείου από τη πίσω μεριά δίπλα σε μια τεχνητή λίμνη . Εκεί έπεσε και η ερώτηση παγίδα για μια τύπισσα που καθότανε πιο πέρα με πλαστικά χείλη και στήθος αν μου αρέσει αλλά δεν της πέρασε της κυρίας καθώς δεν πέφτω σε παγίδες xD ! Να σημειώσω στους απανταχού travellers ότι κάποιους μήνες αργότερα χωρίσαμε για πολλούς λόγους αλλά ο βασικός ήταν ότι εγώ ετοιμαζόμουν για το πρώτο μυθικό όπως εξελίχτηκε road trip (Σκόπια-Σερβία-Ουγγαρία) και η κυρία δεν μου έδινε την άδεια να πάω αλλά δεν ερχότανε κιόλας μαζί μου! Οπότε παίρνω το respect σας που την έστειλα πακετάκι για την αγάπη μου τα ταξίδια
!!! Και αφού τέλειωσε ένα ακόμα βράδυ στη Σόφια το τελευταίο μας ξημέρωμα εκεί μας βρήκε σε ένα μαγαζί με ρούχα να δοκιμάζουμε και οι δύο διάφορα φυσικά εγώ με τη πρώτη κατέληξα στο τι θέλω ! Το μαγνητάκι μου το βρήκα , επισκεφτήκαμε και τον καθεδρικό ναό Άγιο Αλέξανδρο στο κέντρο της Σόφιας και μέχρι να περάσει η ώρα και να φύγουμε το απόγευμα εμένα μου είχε κολλήσει να βρω ένα κασκόλ ! Περιπλανηθήκαμε πάρα πολύ κι εκεί που λέω άντε άστο τσουπ ένας σύνδεσμος μπροστά μας γεμάτος κασκόλ και μπλούζες !!! Τέλος . Πάει και αυτό. Ήταν η αρχή μιας συλλογής πολύ ξεχωριστής για μένα και μάλιστα η Αγγελική με παρότρυνε να τη συνεχίσω δυναμικά !! Αφού πήραμε τα πάντα από τη Σόφια την αποχαιρετήσαμε από τα παράθυρα του λεωφορείου ακούγοντας παλιές ερωτικές επιτυχίες σε μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Φτάνοντας Θεσσαλονίκη την άφησα σπίτι της με τη πρόφαση ότι ήθελα να δω και λίγο τους δικούς μου αλλά τελικά η καψούρα δν με άφησε και καβάλησε στις 2 τη νύχτα το μηχανάκι μου για να κοιμηθώ σπίτι της !!!! 
Έτσι λοιπόν κάναμε το μπάνιο μας στη κλειστή πισίνα του ξενοδοχείου αγκαλιά στο όμορφο μας πρώτο ταξίδι ( και τελευταίο μαζί