maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
'Super Zoom' Camera Group Test (Q2 2010) Review: 1. Introduction: Digital Photography ReviewΚαι ποιες μηχανές ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία?
Για παράδειγμα
'Super Zoom' Camera Group Test (Q2 2010) Review: 1. Introduction: Digital Photography ReviewΚαι ποιες μηχανές ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία?
Εχεις δει ποσες γυναικες χρησιμοποιουν τετοιες μηχανες εκτος Ελλαδας? Προσωπικα εχω δει πολλες.Το κουβάλημα δεν το αντέχω κι εγώ, άσε που δεν βρίσκω και πολύ θηλυπρεπή τη dslr!
Τωρα βγαινουν και dslr με χρωματακια και σε σχετικα μικρο μεγεθος...Το κουβάλημα δεν το αντέχω κι εγώ, άσε που δεν βρίσκω και πολύ θηλυπρεπή τη dslr!
και εντος ελλαδας!!!Εχεις δει ποσες γυναικες χρησιμοποιουν τετοιες μηχανες εκτος Ελλαδας? Προσωπικα εχω δει πολλες.
Όπως καταλαβαίνεις το κόμπλεξ δεν αφορά στο ότι δεν κουβαλάνε οι γυναίκες τέτοιες μηχανές, αλλά στο ότι είναι too much, μέσα σε όλα τ' άλλα που κουβαλάμε να φορτωνόμαστε και την γκουμούτσα!Εχεις δει ποσες γυναικες χρησιμοποιουν τετοιες μηχανες εκτος Ελλαδας? Προσωπικα εχω δει πολλες.
.
Μάλλον σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω, αφού είναι και μίνιΠάντως αν το προβλημα σου είναι οι να μην είναι κουνημένες βραδυνές φωτό, θα σε παραπέμψω για εερώτηση στον συνοδοιπόρο babaduma που είχε μια κόμπακτ ψηφιακή Canon και ένα μίνι τριποδάκι τόσο μικρό που χωρούσε στη τσέπη του μπουφάν του

Εννοεις κατι σαν αυτο? Βαρος 200 γραμμαρια, υπαρχουν και ελαφρυτερα αλλα επειδη εχω το συγκεκριμενο ειναι πολυ σταθερο, μπορει να σηκωσει και slrΠάντως αν το προβλημα σου είναι να μην είναι κουνημένες οι βραδυνές φωτό, θα σε παραπέμψω για εερώτηση στον συνοδοιπόρο babaduma που είχε μια κόμπακτ ψηφιακή Canon και ένα μίνι τριποδάκι τόσο μικρό που χωρούσε στη τσέπη του μπουφάν του
Το κουβάλημα δεν το αντέχω κι εγώ, άσε που δεν βρίσκω και πολύ θηλυπρεπή τη dslr!
Αν δεν ήταν το κουβάλημα δε θα είχα κανένα πρόβλημα! Το τελευταίο διάστημα το σκέφτομαι γιατί στην κυριολεξία μου βγαίνει το λάδι για να πετύχω μια καλή φωτογραφία (έχω την Olympus - ?-5000). Την πήρα πέρσυ μια που η προηγούμενη φωτογραφική μηχανή (μια Nikon) που είχα ήταν λίγο παλιά. Και βέβαια το μετάνιωσα... με τη Nikon ήταν καλύτερα! Και για μένα η φωτογραφία είναι ένα απλό χόμπυ, αλλά πια δεν με ικανοποιούν οι φωτογραφίες που βγάζω με την OlympusΔεν νομίζω ότι ψάχνει κανείς να κρίνει την θηλυκότητα μιας γυναίκας από την φωτογραφική της μηχανή.Το βασικό ζήτημα είναι το βάρος αλλά και το κόστος βέβαια. Το οποίο το αντιπαρέρχεσαι αν πραγματικά είσαι κάτι παραπάνω από χομπίστας.Αυτό που οι ξένοι λένε pro-amateur.Εγώ παραμένω στο σκαλοπάτι του απλού χόμπυ και δεν κάνω το βήμα πιο πάνω,αφού γι'αυτή μου την ασχολία με καλύπτει αυτό το επίπεδο.
Hydronetta και Socratis νομίζω θα πάρω κι εγώ ένα τριποδάκι τότε, μια και το προτείνετε. Θα το δοκιμάσω στο επόμενο ταξίδι μου και θα σας πω αν είχα καλύτερα αποτελέσματα.Πάντως αν το προβλημα σου είναι να μην είναι κουνημένες οι βραδυνές φωτό, θα σε παραπέμψω για εερώτηση στον συνοδοιπόρο babaduma που είχε μια κόμπακτ ψηφιακή Canon και ένα μίνι τριποδάκι τόσο μικρό που χωρούσε στη τσέπη του μπουφάν του
off topic αλλά δεν μπορώ...Το ίδιο ζήτημα απασχολεί κι εμένα :roll: Πολλές φορές πετυχαίνω το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού έχω βγάλει το θέμα μου 10-15 φορές.Επίσης συχνά προβληματικές είναι οι φωτογραφίες που προσπαθώ να τραβήξω σε κλειστό χώρο, για παράδειγμα σε ένα μουσείο.
Έχω επανεκτιμήσει τη μηχανή μου από τότε...