chrikky
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στη Μόσχα αδερφές μου...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Υόρκη ξανά...
νομίζω ότι την αδικείς... η ντόροθυ πάει σε όλα τα SOS... μόνος περιορισμός που βάζει είναι τα SOS να σερβίρουν mojito...
Σωστά τα λέει η dorotija! Ας είναι καλός (στη δουλειά του εννοώ) ο μπάρμαν και παίζει μπάλα και με ρετσίνα μαλαματίνα...Ε όχι, τώρα με αδικείς κι εσύ chrikky! Παίζω μπάλα και με άλλα ποτά....
ΥΓ. Ελπίζω στην Ufizzi να σερβίρουν mojio...![]()

Trippa δεν είναι ο πατσάς? Ή κάνω λάθος?...:roll:και να γευτεί τις ντόπιες γεύσεις (trippa) με κρασί Κιάντι.
Δεν κάνεις λάθος......αλλά είναι με κόκκινη σάλτσα και με παρμεζάνα τριμμένη από πάνω....Trippa δεν είναι ο πατσάς? Ή κάνω λάθος?...:roll:

). Στη γύρω περιοχή βέβαια (και σε άλλα σημεία του ιστορικού κέντρου) θα βρείτε πολλούς υπαίθριους πάγκους με δερμάτινα, αναμνηστικά κ.λπ. που ίσως σας φανούν ενδιαφέροντα... Χμμ... Εγώ, πάντως, τα αγνόησα, και είπα να έχω ως τελευταία εικόνα από την πόλη, κάνοντας τις τελευταίες μου βόλτες πριν φύγω για το αεροδρόμιο, ένα ακόμη κομμάτι πίτσα στα γρήγορα... Όποιοι λένε ότι είμαι λιγάκι κοιλιόδουλη, νομίζω με έχουν παρεξηγήσει... Αλήθεια, τώρα που τελείωσα, φαίνεται κάτι τέτοιο από την ιστορία μου;:roll: