Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Cape Verde
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Και για τρεκ δεν τον κόβω...Σιγά μην έρθει ο άλλος μαζί, πρέπει να είναι σε απόσταση βολής από γκουρμέ πρωινό κάθε δεύτερη μέρα.
Και για τρεκ δεν τον κόβω...Σιγά μην έρθει ο άλλος μαζί, πρέπει να είναι σε απόσταση βολής από γκουρμέ πρωινό κάθε δεύτερη μέρα.
Μόνο μια εβδομάδα ρε panpan; Είναι πολύ ενδιαφέρουσα χώρα, δώσε κάτι ακόμη.Ψάχνομαι για πρώτη εβδομάδα Φεβρουαρίου για Ισραήλ.Μάλλον εκεί θα γιορτάσω τα γενέθλια μου.![]()
Το ξέρω φίλε μου αλλά χρόνος δεν υπάρχει.Μόνο μια εβδομάδα ρε panpan; Είναι πολύ ενδιαφέρουσα χώρα, δώσε κάτι ακόμη.
Αμα δε φτάσει, μπορεί πάντα να ξαναπάει. Δεν είναι και στην άλλη άκρη της γης...Μόνο μια εβδομάδα ρε panpan; Είναι πολύ ενδιαφέρουσα χώρα, δώσε κάτι ακόμη.
Νόμιζα ότι είχες βγει στη σύνταξη κι απολάμβανες τη ζωή...Σωστά έτσι κι αλλιώς όπου μου άρεσε πήγα πάνω από 2 φορές.4-4,5 ωρίτσες είναι απ'εδώ.
Με το ζόρι μπορώ να φύγω για μια εβδομάδα.Παραπάνω με τίποτα.

Φρόντισε ο Ραχόι να πάω στο 2026 και μετά.Μάλλον για τον εαυτό σ θα πρέπει να αναρωτιεσαι πως θα τη βγαλεις.. γιατί ο Γιώργος μέχρι τον Απρίλιο έχει μια Βραζιλία κ ποιος ξερει τι άλλοΤα αεροπορικά μόλις κλείστηκαν, άρα το δεκαπενθήμερο στη Νέα Ζηλανδία είναι πλέον κανονισμένο. @Yorgos πώς θα τη βγάλουμε μέχρι τον Απρίλη να δούμε τώρα...