GTS
Member
Ελάτε πώς κάνετε έτσι, μικροί είναι οι καρχαρίες αυτοί. Εγώ κολυμπούσα με τις ώρες για να βρεθώ μαζί τους έστω για ένα λεπτό...Eγώ πάλι ψύχραιμη σε βρίσκω!!!!
(μήπως είμαι ανώμαλος τώρα που το σκέφτομαι..)
Ελάτε πώς κάνετε έτσι, μικροί είναι οι καρχαρίες αυτοί. Εγώ κολυμπούσα με τις ώρες για να βρεθώ μαζί τους έστω για ένα λεπτό...Eγώ πάλι ψύχραιμη σε βρίσκω!!!!
Mικροί ξεμικροί δεν παύουν να είναι κήτη! Τα ίδια μου λεγε ένας φίλος μου που έκανε στο Κο Τάο, ότι κολυμπούσαν με τις ώρες για να πετύχουν και τον έλεγα τρελό, όχι ανώμαλο από ευγένεια κυρίως!Ελάτε πώς κάνετε έτσι, μικροί είναι οι καρχαρίες αυτοί. Εγώ κολυμπούσα με τις ώρες για να βρεθώ μαζί τους έστω για ένα λεπτό...
(μήπως είμαι ανώμαλος τώρα που το σκέφτομαι..)
Στο έχω δείξει αυτό? Από Perhentian...με αυτά τα μαναράκια κολυμπούσαμε..Mικροί ξεμικροί δεν παύουν να είναι κήτη! Τα ίδια μου λεγε ένας φίλος μου που έκανε στο Κο Τάο, ότι κολυμπούσαν με τις ώρες για να πετύχουν και τον έλεγα τρελό, όχι ανώμαλο από ευγένεια κυρίως!![]()
Ναι , ναι σαν αυτο ηταν και το μωρο που ειδα και κοντεψα να παθω συγκοπη!Στο έχω δείξει αυτό? Από Perhentian...με αυτά τα μαναράκια κολυμπούσαμε..
- αφου καποτε ηταν αγαπημενο καταφυγιο των πειρατων. Οι πειρατες εχουν φυγει πια , αλλα εχουν αφησει τους θησαυρους πισω τους. Μπορει να φανηκε σα να γκρινιαζα στο πρωτο μου αρθρο , αλλα ειλικρινα ο κολπισκος ειναι χαρμα οφθαλμων και τα θαλασσια αγγουρια καθε αλλο παρα προβλημα. Αν ενδιαφερεστε περισσοτερο για κολυμπι , οι συνθηκες (παλίρροια , διαυγεια νερου) ειναι πολυ καλυτερες Νοεμβριο-Απριλιο (εγω ηρθα Ιουλιο και παλι ευχαριστηθηκα). 
Ζωη η ιστορια σου παντα καλογραμενη με μεγαλες δοσεις τροπικης ζαλης,με κανει να θελω να ξαναβρεθω σ`αυτο το εξωτικο νησακι της Ταιλανδης.Ριζορτ καλαισθητα κρυμενα στα γυρω υψωματα , με ξυλινα μπανγκαλοουζ κατω απο φοινικοδεντρα που εδεναν αρμονικα με το περιβαλλον μεσα σε φροντισμενους κηπους και οχι τσιμεντενια τερατουργηματα. Σχεδον ολα κατεληγαν σε ξυλινα μπαρακια στην παραλια και ξαπλωστρες που μπορουσε οποιος ηθελε (εμενε ή οχι στο ριζορτ) να καθισει για μπανιο , χυμο , ποτο ή φαγητο και ολα σε υπεροχες τιμες. Εδω δε βγαινουν παγκοι με μικροπωλητες , δεν εχει τζετ-σκι , banana ride και αλλα φασαριοζικα παιχνιδια. Την πετσετα σου , τη μασκα σου , μπανακι και ηλιοθεραπεια...κανενας δε θα σε ενοχλησει και το μονο που μπορει να διακοψει τη σιεστα σου ειναι η επιθυμια σου για ενα ακομα χαλαρωτικο μασαζ σε καποιο απο τα κιοσκια χαζευοντας τον υφαλο.