Booking.com: Bon Moustache Hostel, Βαρκελώνη, Ισπανία - 59 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!Nα μεινεις στο κεντρο η κοντα στο κεντρο.
αυτο ειναι καλο?
Booking.com: Bon Moustache Hostel, Βαρκελώνη, Ισπανία - 59 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!Nα μεινεις στο κεντρο η κοντα στο κεντρο.
δεν έχω άποψη για κανένα Hostel.καλησπέρα,γνωρίζει κανείς σας απο προσωπική εμπειρία κάτι για το hostal orleans στη Βαρκελώνη?ευχαριστώ..
σαν περιοχη?δεν έχω άποψη για κανένα Hostel.
Μια χαρά.Σε 10 λεπτάκια είσαι στο κέντρο.σαν περιοχη?
ευχαριστω πολυ..ελπιζω να ναι ασφαλες =)Μια χαρά.Σε 10 λεπτάκια είσαι στο κέντρο.
Δεν το γνωριζω,ομως στο booking βγαζει καλες γνωμες και φαινεται αρκετα κεντρικο.καλησπέρα,γνωρίζει κανείς σας απο προσωπική εμπειρία κάτι για το hostal orleans στη Βαρκελώνη?ευχαριστώ..
Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες για το διαμέρισμα?Έχω να προτείνω ανεπιφύλακτα και την περιοχή "πάνω" από την πλαθα καταλουνια! Την examle δηλαδή! Ή και ακόμα πιο πάνω, gracias!
Έμεινα σε ένα διαμέρισμα στην ραμπλας ντε καταλούνια και έπαθα την πλάκα μου! Ωραιότατος δρόμος με έναν μεγάλο πεζόδρομο με δέντρα στην μέση...
Γεμάτο μπιστρο-ταπατζηδο-καφετέριες.. Πολύ ωραίος κόσμος και πολύ κοντά στο κέντρο!
Το διαμέρισμα είναι αυτόΜπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες για το διαμέρισμα?
Όνομα, τιμή, οδος?