romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Φωτορεπορτάζ 1ου Κεφαλαίου
- Κεφάλαιο 2ο by tita (Παίζοντάς το τουρίστρια στην πόλη που ζω)
- Κεφάλαιο 3ο by romantic woman (Περιήγηση στην πόλη-μέρος 1ο)
- Φωτορεπορτάζ 3ου Κεφαλαίου by tita][CENTER][B]Φωτορεπορτάζ by tita[/B
- Κεφάλαιο 4ο by romantic woman (Περιήγηση στην πόλη-μέρος 2ο)
- Φωτορεπορτάζ 4ου Κεφαλαίου
- Κεφάλαιο 5ο by romantic woman (Περιήγηση της πόλης-μέρος 3ο)
- Κεφάλαιο 6ο by romantic woman (Ατμοσφαιρικά"καφέ"της πόλης)
- Φωτορεπορτάζ 6ου Κεφαλαίου by tita][CENTER][URL="http://4.bp.blogspot.com/_tL7lzo0Mkac/S8D8ZgCrIuI/AAAAAAAAAjs/2auGTnTqihI/s1600/IMGP1580.JPG"][attach=full]29319[/attach][/URL
- Κεφάλαιο 7ο by romantic woman (Πάσχα στο Αμστερνταμ;;)
- Κεφάλαιο 8ο by tita (Πάσχα στο Leiden- το πρώτο μου Πάσχα στην Ολλανδία)
Αν βρεθείτε Πάσχα στο Αμστερνταμ δε θα το καταλάβετε παρά μόνο από τα βαμμένα παρδαλά αυγουλάκια του πρωινού στο ξενοδοχείο...,αυγά πράσινα,κίτρινα,μπλέ,με σχέδια,κάτι πουά!!..,φροντίστε λοιπόν για καλή παρέα για να φτιάξετε το εορταστικό κλίμα μεταξύ σας...όπως συνέβη στη δική μας περίπτωση.
Ευχαριστώ πολύ την φίλη τραβελστορίτισα Amantab για την πρόσκληση της να περάσουμε το Πάσχα παρέα στο Leiden,είχα έτσι την ευκαιρία να βρεθώ σ'ένα ελληνικό πασχαλινό τραπέζι με μιά παρέα γύρω στα 25 άτομα,οι περισσότεροι μεταπτυχιακοί σπουδαστές που ζούν εκεί καί κάποιοι φίλοι τους-επισκέπτες''τουρίστες"σαν κι εμένα ώστε να μην νοιώθω η μόνη "παρείσακτη"εκτός τόπου και κυρίως εκτός...χρόνων αχχ(καταλαβαίνετε..).
Πολύ φαγητό λοιπόν,πολύ τραγούδι,πολύ χορός και δίνω τη σκυτάλη στην καλή μου φίλη "tita"που την ευχαριστώ για όλα..για την αφήγηση της ιστορίας που αφορά το Leiden.
Eγώ εδώ θα κλείσω λέγοντας ότι στο Αμστερνταμ σίγουρα θα ξαναπάω!
Ευχαριστώ πολύ την φίλη τραβελστορίτισα Amantab για την πρόσκληση της να περάσουμε το Πάσχα παρέα στο Leiden,είχα έτσι την ευκαιρία να βρεθώ σ'ένα ελληνικό πασχαλινό τραπέζι με μιά παρέα γύρω στα 25 άτομα,οι περισσότεροι μεταπτυχιακοί σπουδαστές που ζούν εκεί καί κάποιοι φίλοι τους-επισκέπτες''τουρίστες"σαν κι εμένα ώστε να μην νοιώθω η μόνη "παρείσακτη"εκτός τόπου και κυρίως εκτός...χρόνων αχχ(καταλαβαίνετε..).
Πολύ φαγητό λοιπόν,πολύ τραγούδι,πολύ χορός και δίνω τη σκυτάλη στην καλή μου φίλη "tita"που την ευχαριστώ για όλα..για την αφήγηση της ιστορίας που αφορά το Leiden.
Eγώ εδώ θα κλείσω λέγοντας ότι στο Αμστερνταμ σίγουρα θα ξαναπάω!
Attachments
-
36,8 KB Προβολές: 124
-
67,5 KB Προβολές: 171