Ειναι ΟΚ το Booking.com?

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Μαιρη,νομίζω οτι η κάρτα σου στο τέλος του αριθμού της,έχει 3 ψηφία που δέν τα δίνεις .Χωρίς αυτά δεν μπορεί κανείς να την χρησιμοποιήσει.Νομίζω είναι στο πίσω μέρος της κάρτας
χωρίς αυτόν τον αριθμό δεν ολοκληρώνεται η κράτηση.
 

XrisAround

Member
Μηνύματα
59
Likes
34
Επόμενο Ταξίδι
.....Κρήτη.....
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ
Ναι αλλά αν δεν το δώσεις τον 3ψήφιο πώς θα γίνει η κράτηση? Δεν πρέπει να τα δώσεις όλα τα στοιχεία? Πώς εμπιστεύεσαι όμως τον κάθε ξενοδοχειακό υπάλληλο για κάτι τέτοιο? Αυτός μπορεί αύριο να απολυθεί και ποιός ξέρει?
Γιά πείτε γιατί βρίσκομαι σε ανάλογη θέση σχετικά με κράτηση ξενοδοχείου.
 

domenica

Member
Μηνύματα
63
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
να απαντησω ως υπαλληλος ξενοδοχειου για χρονια.
1-το cvv χρειαζεται συνηθως για την κρατηση
2- αν αρνηθεις οποιαδηποτε χρεωση στη καρτα σου μεσα στο οριο που λεει η τραπεζα σου-συνηθως 20 μερες- η χρεωση αφαιρειται.
3- για καθε αμφισβητηση απο την τραπεζα ζητουνται τα αποδεικτικα.αν εγω σε χρεωσω και το αρνηθεις πρεπει να το αποδειξω εγω στην τραπεζα κι οχι εσυ.Κι εγω το αποδεικνυω με το χαρτι αντιγραφο της εκαστοτε booking που εχεις κανει την κρατηση.
4-με την ιδια λογικη εγω δεν θα διακινδυνευα ποτε να παραγγειλω κατι απο την καρτα σου μεσω ιντερνετ πρωτον γιατι ρισκαρω τη δουλεια μου, δευτερον γιατι πρεπει να δωσω καποια διευθυνση γι αυτο που θα παραγγειλω και τριτον γιατι αν η τραπεζα κανεις αμφισβητηση το πρωτο πραγμα που θα κοιταξει θα ειναι απο που εγινε η παραγγελια και οχι απο ποιον...
αυτα για τους υπαλληλους προσεχε ομως τα αφεντικα που μπορει να σου δωσουν αλλα αντ αλλων και αν εσυ πεις να φυγεις θα σε χρεωσουν και ακυρωτικα.ελαχιστες κακες περιπτωσεις αλλα υπαρχουν...
 

XrisAround

Member
Μηνύματα
59
Likes
34
Επόμενο Ταξίδι
.....Κρήτη.....
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ
Ξέρει κανείς ή έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει κράτηση με την προπληρωμένη κάρτα WEBUY της τράπεζας Πειραιώς?
http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=279043&lang=1&nt=96 &sid=

Γίνεται δεκτή ή τζίφος?
Γιατί παραπάνω διάβασα απο Marigoula, πως η αντίστοιχη κάρτα της Κύπρου γίνεται δεκτή.

Αναφορικά, έχω κάνει κράτηση στο booking.com με χρεωστική, έγινε δεκτή απο το site και ολοκληρώθηκε η κράτηση.
Απο το ξενοδοχείο όμως δεν έγινε δεκτή στην διαδικασία της προέγκρισης, οπότε και ακυρώθηκε η κράτηση.
 

mitsos7

Member
Μηνύματα
88
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Searching
Καλημέρα,

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το booking.com. Καταρχήν να πω ότι πρώτη φορά το χρησιμοποίησα, συνήθως κάνω κράτηση απευθείας μέσω του site του ξενοδοχείου.

Βρήκα λοιπόν το ξενοδοχείο που θέλω να μείνω και πηγαίνοντας να κάνω κράτηση μέσω του site του ξενοδοχείου, μου βγάζει ότι δεν έχει διαθέσιμα δωμάτια τις μέρες που θέλω. Ψάχνοντας λοιπόν στο booking.com είδα ότι για το ίδιο ξενοδοχείο έδινε 4 διαθέσιμα δωμάτια, οπότε έκανα κράτηση με πιστωτική κάρτα visa κανονικά και μου ήρθε το confirmation mail από το booking.com.

Τώρα έχω την απορία.. έχω δωμάτιο ή όχι; Κρατάει κάποια δωμάτια "καβάτζα" το booking.com ως συνεργάτης του ξενοδοχείου; Πρέπει να περιμένω και κάποιο email από το ξενοδοχείο ότι εγκρίθηκε η κράτηση;

Οποιος μπορεί ας μου απαντήσει :)

thanks.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.403
Likes
17.233
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα ξενοδοχεία ασφαλώς και δίνουν δωμάτια σε τέτοιες εταιρείες όπως η booking.com, τα οποία -φυσικά- στο σύστημα κρατήσεων του ξενοδοχείου φαίνονται "κλεισμένα" αφού τα διαχειρίζεται η booking.com. Με άλλα λόγια δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

:)

ΥΓ. Πλέον μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας από τη booking.com μέσω του travelstories εδώ. ;)
 

mitsos7

Member
Μηνύματα
88
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Searching
Οπότε να μην πάρω sleeping bag για να κοιμηθώ στα σκαλιά του ξενοδοχείου ε; :clap:

Thanks για την απάντηση :)
 

tinkerbell

Member
Μηνύματα
19
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη (ελπίζω...)
Ταξίδι-Όνειρο
Οτιδήποτε παραμυθένιο
Γεια σε όλους! Ανακάλυψα εντελώς τυχαία το site και ενθουσιάστηκα γιατί απευθύνεται σε άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος για ταξίδια με εμένα.
Όσον αφορά το booking.com το έχω χρησιμοποιήσει για τις κρατήσεις ξενοδοχείων τον τελευταίο χρόνο (γενικά χρησιμοποιώ το internet για όλων των ειδών τις κρατήσεις, εισιτήρια, μουσεία, θεάματα κλπ, γιατί δε θέλω να χάνω το χρόνο μου σε ουρές) και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Σας ενημερώνω ωστόσο ότι όπως και στο hotels.com, αν και υποτίθεται ότι η κάρτα ήταν απαραίτητη ως εγγύηση και πληρώνεις στο check out, η χρέωση έγινε την ίδια τη στιγμή της κράτησης.
 

kirmis

Member
Μηνύματα
185
Likes
13
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Κι εγώ απο booking.com κλείνω στα πάντα!
Απόλυτα αξιόπιστο!
 

mio gps

Member
Μηνύματα
1.174
Likes
180
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
το καλοκαιρι στο παρισι χρησιμοποιησα το booking.com.
μου εκανε εντυπωση η ακριβεια των σχολιων των πελατων.αποτυπωναν τη πραγματικη εικονα του ξενοδοχειου, που στη προκειμενη περιπτωση ηταν πολυ καλη.
στο επικειμενο ταξιδι στο λονδινο χρησιμοπιοιησα το www.yeego.com καθως βρηκα μια special τιμη για ξενοδοχειο κοντα στο covent garden.
h διαφορα με το booking ειναι οτι χρεωνεται η πιστωτικη 15 μερες πριν την αφιξη σου.
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Έχω να κάνω μία ερώτηση:

Θέλω να κλείσω ξενοδοχείο για το Βερολίνο για τις ημερομηνίες 20-24 Δεκεμβρίου όπου και θα πάω. Θέλω να είναι κάπως κεντρικά και φθηνά αν γίνεται. Τι μου προτείνετε;

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το booking.com, πώς μπορώ να κλείσω; Δεν διαθέτω πιστωτική κάρτα αλλά μόνο μία χρεωστική (αυτές που χρησιμοποιείς όσα λεφτά τις έχει φορτώσει). Γράφει και VISA πάνω. Μπορώ να κλείσω έτσι την διαμονή μου; Και αν γνωρίζετε, επίσης, να πληρώσω εκεί όταν θα φύγω και όχι από τώρα (γιατί τώρα λεφτά γιοκ!)


(Σορρυ που πόσταρα εδώ και όχι στο thread περί Βερολίνου αλλά έχω απορία με το booking.com)
 

mio gps

Member
Μηνύματα
1.174
Likes
180
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
στη σελιδα του booking.com εχεις τη δυνατοτητα να επικοινωνησεις μαζι τους τηλεφωνικα η με mail kαι θα σου λυσουν ολες τις αποριες.απαντουν σε ελληνικη γλωσσα οπως διαπιστωσα σε επικοινωνια που ειχα μαΖΙ τους.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.677
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom