Ειναι ΟΚ το Booking.com?

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Εγω σημερα μιλησα με booking.com και μου ειπαν οτι εγω που εχω χρεωστικη visa (μου ειπαν,οχι Electron) μπορω κανονικα να κλεισω ξενοδοχειο,απλως να υπαρχουν χρηματα.
Οποτε δεν θα χρειαστει να βγαλω προπληρωμενη που ειχα σκοπο αρχικα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υπάρχει σχετικό θέμα που δόθηκε παραπάνω. Μπορείτε να συνεχίσετε εκεί. :)

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Με το (πονηρό) ελληνικό μυαλό μου σκέφτηκα το εξής!

Επειδή είμαστε μια παρέα, μπορώ να κάνω 2-3 κρατήσεις και αργότερα (που θα μαζευτούμε όλοι μαζί) να αποφασίσουμε ποιό θα κρατήσουμε??

Το έχει κάνει κανείς ή θα πάθω καμια πλάκα και θα πληρώσω το ταξίδι κανα 20χίλιαρο??? :shock:

(φυσικά θα κάνω κρατήσεις απο ξενοδοχεία που επιτρέπουν την ακύρωση...)

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
φυσικα και το χει κανει καποιος:gr01::gr01::gr01::gr01: ονοματα δεν λεμε!!! δεν υπαρχει θεμα:D

Stergio

New Member
Επόμενο Ταξίδι
GRAND CANARIA
Ταξίδι-Όνειρο
VANCOUVER CANADA
Το Booking είναι μια χαρά παιδιά καλό για μένα είναι να έχεις την κατάληλη μεθοδολογία΄δηλαδή καταλήγεις στο Hotel που σε ενδιαφέρει και μετα κάνεις ψακτική κ μέσω άλλων site για το ίδιο Hotel και κλείνεις απο όπου σε συμφέρει.
Ναι καμιά φορά υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε site αλλά φυσικά μπορείς αφου εχεί βρεί αυτό που σου αρέσει να κάνεις και ένα τηλέφωνο κ να σου δώσουν και οι ίδιοι προσφορά...λίγο απο εδώ λίγο απο εκεί και κλάψα λίγο για κανά special offer και κάτι γίνεται!

gmark

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Ταυλάνδη
Το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια, είναι αξιόπιστο. Την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα στις 1 Σετπέμβρη έκλεισα ξενοδοχεία για τα επόμενα ταξίδια μου (Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο). Για το Μιλάνο και το Λονδίνο μου τράβηξαν και τα λεφτά οπότε προτείνω προσοχή σε όποιον κλείνει πολλά ξενοδοχεία με σκοπό να ακυρώσει κάποια.

North66

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδέρα - Αζόρες
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Προσοχή αν βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει στο booking (ή αλλού), ελέγξτε και την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου... μπορεί να παίζει καμιά προσφορά σε πακέτο ή ακόμα και να εκμεταλλευτείτε τους όρους εγγύησης τιμής (συνήθως για μεγάλες αλυσίδες), ώστε να πάρετε καλύτερη προσφορά από το ίδιο το ξενοδοχείο.

ILIA

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
Και εγώ και φίλοι μου έχουμε χρησιμοποιήσει το booking.com για κλείσιμο ξενοδοχείου χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσωπικά χρησιμοποιώ κάρτα visa.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY

Επειδή είμαστε μια παρέα, μπορώ να κάνω 2-3 κρατήσεις και αργότερα (που θα μαζευτούμε όλοι μαζί) να αποφασίσουμε ποιό θα κρατήσουμε??

Το έχει κάνει κανείς ή θα πάθω καμια πλάκα και θα πληρώσω το ταξίδι κανα 20χίλιαρο??? :shock:

Γιατί μπορώ να δω από τώρα τη φάτσα σου τοιχοκολλημένη σε κάθε γωνιά της ιταλίας??? :haha::haha::haha:

Φουυυυυ θα σου στέλνω τσιγάρα στην ψειρού !!! :D

Ιταλικά, κι όλας !!! :bleh:

North66

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδέρα - Αζόρες
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία

Συνήθως οι κρατήσεις που επιδέχονται ακύρωση δεν είναι και τόσο ευκαιρίες... δηλ. σίγουρα για κάθε κράτηση με ακύρωση, θα υπάρχει και μια κράτηση χωρίς ακύρωση που θα είναι φτηνότερη... άρα πάντα θα βγαίνεις χαμένος... από την άλλη, μια κράτηση με ακύρωση μπορεί να σου δώσει το δικαίωμα της επιλογής τελευταίας στιγμής, οπότε αν βρεις κάποια ευκαιρία τις τελευταίες ημέρες πριν την κράτηση, αλλάζεις την αρχική, αλλιώς την κρατάς... επίσης με την κράτηση με ακύρωση μπορείς να παίξεις λίγο με το price guarantee που προσφέρουν πολλές αλυσίδες και booking engines (κερδίζοντας επιπλέον έκπτωση), χωρίς να έχεις το ρίσκο της μη δυνατότητας ακύρωσης της αρχικής κράτησης...

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Για θυμιστε μου,οταν εχεις κλεισει δωματιο και σου λεει για μη επιστρεψιμη χρεωση,το ξενοδοχειο σου τραβαει αμεσως τα λεφτα απο την καρτα?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.075
Μέλη
39.825
Νεότερο μέλος
pinezespantou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα