Ηνωμένο Βασίλειο Ισπανία Ιταλία Επόμενος προορισμός Λονδίνο,Βαρκελώνη,Ρώμη η Μιλάνο ;

peter75rhodes

Banned
Μηνύματα
329
Likes
99
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Όπου και να πας θα περάσεις καλά αρκεί να έχεις καλή παρέα. Το Λονδίνο είναι πιό χλιδάτο, το Μιλάνο πιό μοδάτο, η Ρώμη πιό αιώνια και η Βαρκελώνη πιό καλοκαιρινή...
Εγώ προτείνω να δεις λιγάκι μέρες και ώρες και εισιτήρια σε όλες τις πόλεις και μετά αποφάσισε. Επίσης, και η περιφέρειά τους είναι ωραία όχι μόνο οι πόλεις. Το Μιλάνο π.χ. δεν λέει και πολλά σαν πόλη, η περιφέρειά του όμως σκίζει! Ξέρει ο Samion τί εννοώ...
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
@ SAMION : Συμφωνώ απολύτα στις θέσεις σου περί Ρώμης, αλλά εφόσον ρώτησε σε ποια πόλη να πάει το χειμώνα, και όχι γενικώς, πιστευώ συμφωνείς ότι χειμώνας δεν είνια η καλύτερη εποχή για πρώτη επαφή με τη Ρώμη. Πάντα ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ. Οπότε προς τι το "μίσος και ο αλληλοσπαραγμός" (sic); Αν με ρωτήσεις και μένα τι να φάω τον Ιανουάριο; Γιουβαρλάκια ή γεμιστά; Θα σου προτείνω το πρώτο, αν και τα γεμιστά μ'αρέσουν περισσότερο! Ε στο κάτω κάτω γνώμες υπάρχουν όσες και άνθρωποι (παραφράζοντας μια λίγο πιο ακατάλληλη έκφραση για να μη γίνω και ban)..

@rrrr: Εγώ πήγα Νέα Υόρκη δύο φορές, και τις δύο ανοιξιάτικους μήνες. Δε ξέρω πώς είναι το χειμώνα, αλλά φίλοι που πήγαν κρύωσαν. Φυσικά και αν μπορείς να πας μεγάλο ταξίδι και ακριβό ΜΟΝΟ Φεβρουάριο να πας Νέα Υόρκη και όχι Ντουμπάι. Αλλά αν μπορείς να τη μεταθέσεις σε πιο θερμούς μήνες (όχι καλοκαίρι) θα κερδίσεις γιατί θα μπορείς να τη χαρείς παραπάνω. Η ίδια λογική με αυτό που απάντησα στο Samion, αν έχεις πολυτέλεια επιλογής καλύτερα να δεις κάτι στη στιγμή που είναι στην ομορφότερη φάση του. Όπου ομορφότερη = πιο εύκολο να περπατήσεις, να γυρίσεις, να χαζέψεις.
 

rrrrr

Member
Μηνύματα
42
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια,Ν.ΥΟΡΚΗ,Μαλδιβες
για να το κανω πιο συγκεκριμενο.....ο αντρας μου λεει καλυτερα να παμε ανοιξη Νεα Υορκη(εχουμε σκοπο να φαμε μεχρι τελευταιο σεντς τις αποταμιευσεις μας πριν μας τις φαει η πτωχευση) και να παμε τωρα καπου αλλου ή Ντουμπαι που ειναι ιδανικη εποχη για εκει ή Ευρωπη για να παμε μαζι με ενα αλλο ζευγαρι που θελει κατι οικονομικο......
το θεμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσουμε οντως να ξαναπαμε ταξιδι το ΜΑΪΟ ειτε λογω δουλειας ειτε λογω πτωχευσης!!!! δεν μ'εχει πιασει πανικος απλα πιστευω πως στη βραση κολλαει το σιδερο...

τελος παντων για να μην πολυλογω κι επειδη απ'οτι φαινεται θα ''θυσιαστουμε'' για την παρεα....πειτε μου ενα ιδανικο μερος στην Ευρωπη αυτη την εποχη.ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα.:xmas_lol:
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Κοιτα αν ειναι να πας σε μια ευρωπαικη πολη και να'χει αναλογο κρυο με αυτο της νεας υορκης και επειδη λες οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα πατε ταξιδι την ανοιξη πηγαινε τωρα νεα υορκη χωρις παρεα κι αν εχετε χρονο και χρημα την ανοιξη πηγαινετε και τοτε καπου ευρωπαικα με παρεα.
Ωστοσο η ρωμη, παρισι, πραγα, βιεννη, λονδινο, κωνσταντινουπολη ολες ειναι ωραιες και καταλληλες για την εποχη που θες. Απο που να αρχισει και που να τελειωσει κανεις. Σκοπος ειναι να ξερετε τη τραβαει η ψυχη σας περισσοτερο.
δες κι αυτο το θεμα http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/24486-%E8%DD%EB%F9-%ED%E1-%EC%EF%F5-%E2%F1%E5%DF%F4%E5-%F0%F1%EF%EF%F1%E9%F3%EC%FC.html
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Αν εχετε μερες να διαθεσετε απ'οτι εχω διαβασει εκεινη η εποχη ειναι καλη και για ταυλανδη.... και δεν ειναι τοσο ακριβο ταξιδι.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
A μμπραβο!Καλη ιδεα η Ταυλανδη.
Αρα για μενα: αφηστε την Ευρωπη (μπορειτε να ξαναπατε ανετα και γρηγορα)
Αν ειναι βασικο κριτηριο ο καιρος =πατε Ταυλανδη -Κο Σαμουι-θα σας αρεσει πολυ
Ειδαλλως Νεα Υορκη που ειναι μια εμπειρια και μια πολη που δεν τη βρισκεις ευκολα
Παντως παιδια καλλιο 5 και στο χερι....Αν εχετε λεφτα και χρονο ...αφηστε τα "ελα μωρε ξαναπαμε το Μαιο"'
Ποτε δεν ξερεις τι σο ξημερωνει
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.370
Likes
9.297
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
@ SAMION : Συμφωνώ απολύτα στις θέσεις σου περί Ρώμης, αλλά εφόσον ρώτησε σε ποια πόλη να πάει το χειμώνα, και όχι γενικώς, πιστευώ συμφωνείς ότι χειμώνας δεν είνια η καλύτερη εποχή για πρώτη επαφή με τη Ρώμη. Πάντα ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ.
μάλλον εσύ κάπου έχασες το νήμα αφού επεκτάθηκε η συζήτηση.
απάντησα στον τίτλο του θέματος κ μόνο. δεν είναι η καλύτερη εποχή για Ρώμη συμφωνώ. αλλά είναι για Βαρκελώνη μήπως ή για Μιλάνο ή για Λονδίνο που έχει ψοφόκρυο? συγκριτικά λοιπόν απάντησα ότι η Ρώμη θα έχει τον καλύτερο καιρό και θα είναι πιο ενδιαφέρον εκεί σαν προορισμός.
τώρα έτσι γενικά που επεκτάθηκε το θέμα τι να πω..
Καραιβική κ πάλι Καραιβική το χειμώνα.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καραιβική κ πάλι Καραιβική το χειμώνα

Α γεια σου!
Τι το κουραζουμε και μαλλιοτραβιομαστε τοσην ωρα...!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.231
Μηνύματα
884.390
Μέλη
38.919
Νεότερο μέλος
ArgiroPappa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom