Η βιομηχανία του τουρισμού (σκέψεις για το παρόν και το μέλλον)

panpan

Member

Eagle Fly

Member
Εγώ τα 150 τη βραδιά ΔΕΝ τα δίνω και ΑΣ τα έχω εύκολα...Ούτε τα 30 ευρώ για την ξαπλώστρα είναι και ΘΈΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ....
Δεν τους νοιάζει, αν εγώ κι εσυ δεν τα δίνουμε, γι αυτό βλέπεις στους ακριβους προορισμους ( νησιά Ελληνικά) εννοώ, να είναι γεμάτο ξένους,

Ουτε εγώ τα δίνω, αλλά
Χωρίς να είμαι ιδιοκτήτης υποθέτω ότι ανέβηκαν τα κόστη σε συνδιασμό με την αύξηση της ζήτησης.
Σε όλους τους τομείς, οικοδομή ( πολυκατοικίες - οικόπεδα) ή τουρισμός, αυτοί που έβλεπαν μπροστά, που εβλεπαν πως η οικονομία μας είναι σε υφεση, φέρνουν κόσμο από το εξωτερικό, που μπορεί να πληρωσει , αυτά που θέλουν όποτε τον Έλληνα έχουν παψει να τον υπολογίζουν.

Εγώ όπου έχω συναναστροφει με ξενοδόχους, στη Μάνη, στη Σαντορίνη, στη Κρήτη κλπ, αυτά μου έχουν πει .

Γι αυτό τα σπίτια στις καλές περιοχες , τα αγοράζουν Εβραίοι και Κινέζοι. Σε όλες τις περιοχες , για την ακρίβεια.

Πληρώνουν οι εργολάβοι, ανθρώπους ( Dealers) αδρά , για να βρουν ανθρώπους που μπορουν να δώσουν, τα χρήματα που ζητάνε.

Αντίστοιχα και στον τουρισμό.

Όποτε σε μια 15ετια θα είμαστε μειονότητα, στην ίδια μας τη χώρα :cool:

Eagle Fly

Member
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες θέλω να μπορώ να πάω Μύκονο,Σαντορίνη, Πάρο,Νάξο, κτλ και όχι μόνο Αρτέμιδα,
Ανήκει σε αυτους που μπορουνε να δώσουν και να πανε , δυστυχώς .

Φίλοι μου που πανε κάθε χρόνο στη Μυκονο , μου λένε πως δεν ακους πουθενα Ελληνικά να μιλάνε πλεον :cool:

alma

Member
Κάθε νησί έχει τη δική του πορεία. Για Νάξο που τυγχάνει να ξέρω ιδιοκτήτες δωματιών είναι όλα γεμάτα κ με Έλληνες κ με ξένους(αλλά οι άνθρωποι ρίχνουν πολύ δουλειά,οι καθαρίστριες παίρνουν πολύ καλύτερους μισθούς από το βασικό των πτυχιούχων,το ίδιο κ σε άλλα νησιά)

Το γκούγκλαρα λίγο κ είδα πως αναφέρουν σε άρθρα πως την προτιμούν κ Αμερικάνοι.

Tουρισμός | Κρήτη, Νάξος, Λευκάδα και Ζάκυνθος στα hotspots των Αμερικανών αυτό το καλοκαίρι | TornosNews.gr

Τουρισμός: Δεύτερη παγκοσμίως η Κρήτη στις επιλογές των Αμερικανών - Ψηλά και η Νάξος

Τουρισμός: Οι Αμερικανοί επιλέγουν Ισπανία και Ελλάδα για τις διακοπές τους

Θα μάθω κ για Πάρο προσεχώς.

Γενικά δεν έχει νόημα να αρνηθούμε πως ο τουρισμός πάει καλά,το βλέπεις πως η Ελλάδα έχει κόσμο,αλλά σίγουρα δεν είναι όλοι προορισμοί το ίδιο.Πχ η Σαντορίνη λόγω σεισμικής δραστηριοτητας έπαθε ζημιά για μήνες....

Κυκλάδες σε δύο "ταχύτητες": Πάνω η Πάρος και η Νάξος σε αφίξεις, κάτω Μύκονος και Σαντορίνη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.110
Μέλη
39.868
Νεότερο μέλος
angel1995

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom