Κάρπαθος Κάρπαθος: Ακριτική και Μοναδική

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Καλημέρα και σε σένα!!!
Ευχαριστώ πολύ για όλες αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως για το χρόνο που μας αφιερώνεις!!!
Λοιπόν, θα σας έρθουμε 26/7 έως 2/8, για διαμονή κάτι οικονομικό και καθαρό μας νοιάζει κυρίως, δεν είμαστε για πολλά δυστυχώς φέτος...
Νομίζω στα Πηγάδια θα βόλευε καλύτερα να κάνουμε και καμιά βόλτα τα βραδάκια ε?...
Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου πες μου.
Θα κατεβάσω σίγουρα και την εφαρμογή σας και θα ψάξω καλύτερα τις προηγούμενες αναρτήσεις σας γιατί έχει πολύ ψωμί!!!
Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
Παρακαλώ, μην το συζητάς.

Γενικά, προτείνω τα Πηγάδια γιατί είναι πιο κεντρικά και έχεις να πάς και καμιά βόλτα το βράδυ. Έτσι κ αλλιώς σχετικά ήρεμα είναι και εδώ, οπότε...

Θα σου στείλω να σου προτείνω μερικά, αν και καλό θα ήταν να κοιτάξεις και εσύ παράλληλα τόσο στο ιντερνετ, όσο και στο application και να σου πω μετά τη γνώμη μου. Θα σου στείλω ωστόσο 2-3 προτάσεις...
 
Μηνύματα
16
Likes
1
Αντωνη καλησπερα.Αυριο μεσημερι επιτελους σας ερχομαστε.Για αύριο λόγω περιορισμενου χρόνου θα θελα να μου πεις κοντινή παραλία να πάμε.Τωραγια τις ιπολοιπες μερες θα τα βρουμε.Εχουμε σημειωσει αρχικα απελλα,αχατα,διακοφτι.Για πρωι θελω προταση για καλο φουρνο για να μαστε ετοιμοι εφοδιασμενοι για τις θαλασσες.Δυο θαλασσες την μερα θα πηγαινουμε για να προλαβουμε να χαρουμε το νησι.
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Αντωνη καλησπερα.Αυριο μεσημερι επιτελους σας ερχομαστε.Για αύριο λόγω περιορισμενου χρόνου θα θελα να μου πεις κοντινή παραλία να πάμε.Τωραγια τις ιπολοιπες μερες θα τα βρουμε.Εχουμε σημειωσει αρχικα απελλα,αχατα,διακοφτι.Για πρωι θελω προταση για καλο φουρνο για να μαστε ετοιμοι εφοδιασμενοι για τις θαλασσες.Δυο θαλασσες την μερα θα πηγαινουμε για να προλαβουμε να χαρουμε το νησι.

Ω δεν ξέρω αν σας πρόλαβα....

Επειδή σήμερα φυσάει...Μπορείτε να πάτε Αχάτα που είναι κλειστός κόλπος κ κόβει πάντα, αλλιώς Δαματρία. Και οι δύο απέχουν περίπου 20' από την πόλη. Πιο κοντινές είναι η Μικρή κ Μεγάλη Αμμοωπή κ τα Βοτσαλάκια.

Επειδή είμαι έξω κ με το κινητό κ δε βολεύει καθόλου, τα υπόλοιπα αργότερα από υπολογιστή. Καλά να περάσετε!!
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Λοιπόν, για φούρνο ποικιλία και ωραία πράγματα έχει ο "Φούρνος Μενετών" (Menetes Bakery) , βρίσκεται στα Πηγάδια. Βρές τον στο Karpathos Application. Αν είναι κλειστός Κυριακή, μπορείτε να πάτε στο Louloudis Super Market, βγάζει δικά του ψωμιά που τα φτιάχνει σάντουιτς το πρωί και έχει φυσικά και άλλα...

Πόσες μέρες θα μείνετε;
Παραλίες μπορείτε να συνδυάζετε ανά περιοχή, πχ
Διακόφτης-Μιχαλιού ο Κήπος

Δαματρία-Αμμοωπή ή Βοτσαλάκια

Αχάτα-Κ. Παναγιά

Άπελλα πιθανότατα μόνα τους όπως και ο Λευκός... δεν ξέρω και πόσο θα σας αρέσει που...

Κάπως έτσι. Όποτε θες στείλε να σου πώ. Καλό θα ήταν να ρωτάς πρίν που φυσάει να πηγαίνεις αντίθετα...
 
Μηνύματα
16
Likes
1
Πολυ ωραια η δαματρια.Απιστευτο χρωμα.Αλλα πολυ αερα γενικα.Ελπιζω να κοπασει αυριο μεθαυριο να χαρουνε τις θαλασσες που ειναι φανταστικες.Προτεινε και τιποτα καλο σε φαγητο Αντωνη.Ταβερνα,σπαγγετι πιτσα φαστ φουντ.ολα τα τρωμε.

Θα μεινουμε μεχρι Σαββατο.
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Σήμερα είχε απίστευτο αέρα!!
Δεν πήγα καν θάλασσα...

Σου στέλνω εισερχόμενο για τα υπόλοιπα...
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Τι τραβας κ εσυ βρε Αντωνη!

:)
χαχαχαχαχα δε λές τίποτα! Τώρα που το βλέπω, φαίνεται κάπως...

Αλλά σήμερα;;; Σήμερα έχει πολύ καλό καιρό και θα τον εκμεταλλευτώ σε μία απο τις αγαπημένες μου! Και επειδή είμαι και καλός άνθρωπος, δε θα βάλω εδώ καμιά φωτογραφία! (δεν υπόσχομαι το ίδιο για αυτούς που μ'έχουν φίλο στο φατσοβιβλίο)
 

giorgiof

Member
Μηνύματα
6
Likes
6
Πρώτον να μην ξεχάσω, έχει και με την anek πλοίο Κάρπαθο-Κάσο κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Απο Κάσο για Κάρπαθο κάθε Τρίτη Τετάρτη Σάββατο. Δες στο site για σιγουριά. Επίσης έχει ένα τοπικό καραβάκι (ωραιότατο) που κάνει το δρομολόγιο σχεδόν καθημερινά.
Τέλος, υπάρχει η αεροπορική σύνδεση νομίζω κ αυτή καθημερινά.

Όσον αφορά τον καταμερισμό των ημερών στην Κάρπαθο, με τα δεδομένα που έχεις, δηλαδή που θες πολλή ηρεμία, τα έβαλες καλά. ΙΣΩΣ αφαιρούσα μια μέρα απο Φοινίκι να την βάλω Διαφάνι, αλλά δεν ξέρω τι θα σου αρέσει περισσότερο... Το Φοινίκι είναι όμορφο και γραφικό, απλά απο το Διαφάνι θα μπορούσες αν θες να κάνεις μονοήμερη προς Σαρία ή Τρίστομο κλπ με μικρά καραβάκια απο Διαφάνι.

Απο το Φοινίκι, μπορείς να πηγαίνεις στις παραλίες του Αφιάρτη (ιδίως αριστερά απο τη Δαματρία θα βρείς μικρές-σχετικά απομονωμένες παραλίες). Όπως και ανάμεσα στις παραλίες ''Μιχαλιού ο Κήπος'' και ''Αγριλαοπόταμο'' στο αριστερό χέρι προς τη θάλασσα δηλαδή μαζεύεται άμμος και δημιουργεί κάτι πολύυυυ μικρές παραλίες, ΑΝ έγιναν και φέτος λόγω καιρού κλπ είναι ότι πρέπει.

Προς το Διαφάνι, να πάτε μια μέρα στον Άγιο Μηνά οπωσδήποτε, παραλία είναι. Επίσης τώρα μου ήρθε, θα μείνετε Διαφάνι ή Όλυμπο; Δες και τα δύο και αποφασίστε...

Στο Λευκό να ξέρεις έχει 3 ενωμένες παραλίες και δίπλα την παραλία Ποτάλι. Είναι όλες με κόσμο... Ωραία και γραφικά απίσης, ιδίως την ώρα που φεύγουν όλοι και έρχεται το ηλιοβασίλεμα, αλλά στο λέω να ξέρεις. Επίσης απο κει μια μέρα θα πεταχτείτε στα Άπελλα. Στα Άπελλα, μπορείτε να κολυμπήσετε απο τέρνα δεξιά της παραλίας στη διπλανή παραλία που συνήθως δεν είναι κανείς ;) Να ξέρεις όμως, στην κύρια παραλία έχει κόσμο!!

Δε σε βολεύει και πολύ, λόγω περιοχής, αλλά να ξέρεις. Στην παραλία ''Πουλιού ποτάμι'' όπως την βλέπεις, αν πάς λίγο δεξιά με το αμαξι, στο αριστερό σου χέρι έχει 1-2 πολύυυ μικρές ποαραλίες, πρέπει να βγείς απο το αμάξι για να τις εντωπίσεις. Δε νομίζω να βρείς ψυχή εκεί!!! Αν σου βρώ GPS point, θα το καταλάβεις;; Όπως και για τις μικρές που γράφω παραπάνω.

Εφέτος ψήφισε το Δημ. Συμβούλιο και επίσημα μια παραλία να γίνει γυμνιστών, δεν ξέρω αν έγινε, αν πρόλαβαν. Θα μάθω και θα σου πώ.

Γενικά, σε ενημερώνω, ότι Αύγουστο που έρχεσαι θα έχει κόσμο. Μην περιμένεις να δείς αυτό που βλέπεις Ιούνιο ή Σεπτέμβριο...

Αυτά τα λίγα!!! Για φαγητό σε άλλο ποστ, έχω να δουλέψω κιόλας :lol::lol::lol:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Μακαρι όλοι να αφιερωναν τοσο χρονο και να αγαπουσαν εμπρακτα τον τοπο τους. μετραω μερες να ερθω επιτελους
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.338
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom