gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
....τόση θα είναι και η ποσοστιαία έκπτωση στην BF.....

....τόση θα είναι και η ποσοστιαία έκπτωση στην BF.....
Λιγικό ακούγεται αν σκεφτείς ότι πας να κλείσεις εισιτήριο με 120 Ε, βάζεις στοιχεία, κάρτα κλπ, σου βγάζει error, πας να ξανακάνεις την διαδικασία και το εισιτήριο κάνει 140 Ε
Αν μπορεις να το αποδειξεις αυτο σου δινουν voucher τη διαφορα. Κανε σκρινσοτ οτι φταινε 100% και οχι εσυ και σε δικαιωνουν. Ειναι εταιρεια σοβαρη, οχι ραιανοληστες.Λιγικό ακούγεται αν σκεφτείς ότι πας να κλείσεις εισιτήριο με 120 Ε, βάζεις στοιχεία, κάρτα κλπ, σου βγάζει error, πας να ξανακάνεις την διαδικασία και το εισιτήριο κάνει 140 Ε![]()
Με πολλαπλά screenshots και παραδοχή από τη πλευρά τους ότι βρήκαν αρκετά προσωρινά PNR στο σύστημα με τα στοιχεία μου λόγω του προβλήματος στο στάδιο της πληρωμής πήρα ένα "λυπούμαστε" με την παραίνεση αν ξανατύχει την επόμενη φορά να πάρω στο τηλεφωνικό κέντρο και να ζητήσω ακύρωση των προσωρινών PNR για να επιστρέφει το εισιτήριο στην κανονική τιμή. Όσο για επιστροφή χρημάτων "δε μπορούσε να γίνει τίποτα". Θα έπεσα τη μέρα που δεν ήταν σοβαρή εταιρία.Αν μπορεις να το αποδειξεις αυτο σου δινουν voucher τη διαφορα. Κανε σκρινσοτ οτι φταινε 100% και οχι εσυ και σε δικαιωνουν. Ειναι εταιρεια σοβαρη, οχι ραιανοληστες.
Εχω 3-4 voucher, εχω χασει το λογαριααμο πλεον. Επιστροφη χρηματων; Καλο..να δοκιμασεις τη ραιαν την επομενη, κανει αμεσες επιστροφες. Οχι ακριβως χρηματων…Με πολλαπλά screenshots και παραδοχή από τη πλευρά τους ότι βρήκαν αρκετά προσωρινά PNR στο σύστημα με τα στοιχεία μου λόγω του προβλήματος στο στάδιο της πληρωμής πήρα ένα "λυπούμαστε" με την παραίνεση αν ξανατύχει την επόμενη φορά να πάρω στο τηλεφωνικό κέντρο και να ζητήσω ακύρωση των προσωρινών PNR για να επιστρέφει το εισιτήριο στην κανονική τιμή. Όσο για επιστροφή χρημάτων "δε μπορούσε να γίνει τίποτα". Θα έπεσα τη μέρα που δεν ήταν σοβαρή εταιρία.