Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

annoula

Member

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Λιγικό ακούγεται αν σκεφτείς ότι πας να κλείσεις εισιτήριο με 120 Ε, βάζεις στοιχεία, κάρτα κλπ, σου βγάζει error, πας να ξανακάνεις την διαδικασία και το εισιτήριο κάνει 140 Ε 😁
Αν μπορεις να το αποδειξεις αυτο σου δινουν voucher τη διαφορα. Κανε σκρινσοτ οτι φταινε 100% και οχι εσυ και σε δικαιωνουν. Ειναι εταιρεια σοβαρη, οχι ραιανοληστες.

poised

Member
Αν μπορεις να το αποδειξεις αυτο σου δινουν voucher τη διαφορα. Κανε σκρινσοτ οτι φταινε 100% και οχι εσυ και σε δικαιωνουν. Ειναι εταιρεια σοβαρη, οχι ραιανοληστες.
Με πολλαπλά screenshots και παραδοχή από τη πλευρά τους ότι βρήκαν αρκετά προσωρινά PNR στο σύστημα με τα στοιχεία μου λόγω του προβλήματος στο στάδιο της πληρωμής πήρα ένα "λυπούμαστε" με την παραίνεση αν ξανατύχει την επόμενη φορά να πάρω στο τηλεφωνικό κέντρο και να ζητήσω ακύρωση των προσωρινών PNR για να επιστρέφει το εισιτήριο στην κανονική τιμή. Όσο για επιστροφή χρημάτων "δε μπορούσε να γίνει τίποτα". Θα έπεσα τη μέρα που δεν ήταν σοβαρή εταιρία.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Με πολλαπλά screenshots και παραδοχή από τη πλευρά τους ότι βρήκαν αρκετά προσωρινά PNR στο σύστημα με τα στοιχεία μου λόγω του προβλήματος στο στάδιο της πληρωμής πήρα ένα "λυπούμαστε" με την παραίνεση αν ξανατύχει την επόμενη φορά να πάρω στο τηλεφωνικό κέντρο και να ζητήσω ακύρωση των προσωρινών PNR για να επιστρέφει το εισιτήριο στην κανονική τιμή. Όσο για επιστροφή χρημάτων "δε μπορούσε να γίνει τίποτα". Θα έπεσα τη μέρα που δεν ήταν σοβαρή εταιρία.
Εχω 3-4 voucher, εχω χασει το λογαριααμο πλεον. Επιστροφη χρηματων; Καλο..να δοκιμασεις τη ραιαν την επομενη, κανει αμεσες επιστροφες. Οχι ακριβως χρηματων…

poised

Member
Και μόνο που λες ότι έχεις 3-4 voucher και έχεις χάσει το λογαριασμό σημαίνει ότι συμβαίνει πολύ συχνά, το ξέρεις και πας προετοιμασμένος.

Εγώ δε θέλω να τραβάω screenshot προκαταβολικά, να γράφω email να "αποδείξω 100%" ότι είναι πρόβλημά τους, να παίρνω voucher ή να μιλάω με το τηλεφωνικό τους κέντρο, πόσο μάλλον για ένα επί ετών γνωστό πρόβλημα για το οποίο είτε δεν δίνουν καμία σημασία να φτιάξουν είτε δε μπορούν γιατί δεν έχουν/θέλουν να πληρώσουν ικανούς ανθρώπους να το κάνουν.

Τεχνικές λύσεις υπάρχουν όπως έχουν εφαρμόσει τόσες άλλες εταιρίες όπου η κράτηση διαγράφεται όταν χάνεται το session και όχι μετά από πολλές ώρες ή δεν αλλάζουν τη τιμή αν δεν γίνει η τελική πληρωμή, ακόμα και αν σημαίνει ότι σε σπάνιες περιπτώσεις χάνουν κάποια "ψιλά" βγάζοντας περισσότερα εισιτήρια σε χαμηλότερο ναύλο.

Αλλά ο βασικός λόγος κατά την άποψή μου που δεν ασχολούνται στην aegean είναι ότι στην πράξη από όσους το παθαίνουν λίγοι επικοινωνούν, λιγότεροι παίρνουν voucher (αν σε πιστέψουμε ότι εσύ παίρνεις) και στο τέλος επωφελείται η εταιρία από εισιτήρια που πούλησε πιο ακριβά. Ε αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

annoula

Member
Στον χρόνο που θέλω για να κάνω αυτά που λες, πάω με αυτοκίνητο. Στο ότι δεν θα ασχοληθείς κ θα κλείσεις κ με 20 Ε πάνω βασίζονται. Εγώ με τέτοιο σθένος θα υποστήριζα ο.τιδήποτε μόνο αν είχα μετοχές!

maria91

Member
H αληθεια ειναι οτι εψαχνα να παω Θεσ/νικη ή Γιαννενα και ενω ειχε στο low fare calendar πτησεις απο 38ε για Θεσ/νικη και πτησεις με 27ε απο Γιαννενα,οταν επελεγα τις ημερομηνιες που ηθελα οι πτησεις "ξαφνικα" ανεβαιναν κανα 10ε-20ε...μαγικο?δε ξερω μπορω με σκρινσοτ να παρω κατι πισω?και ποτε σε κανενα μηνα που θα απαντησουν το αιτημα?γιατι συνηθως οσα αιτηματα εχω κανει,τοσο τους παιρνει να απαντησουν...δυστυχως ή ευτυχως δεν ειμαστε ολοι gold για να εχουμε ειδικη μεταχειριση και να μας δινουν voucher οποτε οταν μας κοροιδευει η ετζιαν θα πεταμε με sky που οτι τιμη ναυλου βλεπω εξαρχης αυτη και πληρωνω στο τελος...

adiaforos

Member
Δύο φορές που το είχα πάθει και βιαζόμουν, πήρα την εταιρεία, τους εξήγησα, είδαν τα απλήρωτα PNR, επιβεβαίωσαν ότι δεν εκκρεμούσε πληρωμή και τα διέγραψαν. Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά ήταν άκυρος ο προορισμός και έτσι ψυλλιάστηκα ότι είχε γίνει εικονική κράτηση. Αφού την διέγραψαν, η τιμή επανήλθε. Άλλη φορά περίμενα 24 ώρες,αν θυμάμαι καλά, και ξαναεμφανίστηκε η χαμηλότερη τιμή, δηλαδή τότε πήρε ένα 24ωρο για την αυτόματη διαγραφή του απλήρωτου PNR. Ούτε εγώ κατανοώ αυτό που γράφηκε για τα κουπόνια, δεν ξέρω αν δίνονται τόσο εύκολα στα gold μέλη, αλλά να ζητήσω κουπόνι επειδή άλλαξε η τιμή και να μπω στη διαδικασία να τραβάω προληπτικά screenshots που σε τελική δεν αποδεικνύουν τίποτα, αφού δεν ξέρεις τι προκάλεσε την αλλαγή (αυξομειώσεις προκαλεί το ίδιο το σύστημα, αναλόγως τη ζήτηση), άσε που αν δεν το δει κάποιος επί τόπου, σιγά μην βγάλει άκρη εκ των υστέρων. Άλλωστε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν τυχόν απέτυχε μια πληρωμή όχι από τεχνικό θέμα, αλλά επειδή κάποιος άλλος έκλεισε δευτερόλεπτα πριν το ίδιο εισιτήριο στην χαμηλότερη τιμή (το έχω κάνει σε συνεπιβάτη, είχε μείνει -μέχρι να πάρουμε μπρος- ένα διαθέσιμο εισιτήριο, το έκλεισα λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα και αυτουνού η κράτηση απέτυχε και ο επόμενος διαθέσιμος ναύλος ήταν +10€).
H αληθεια ειναι οτι εψαχνα να παω Θεσ/νικη ή Γιαννενα και ενω ειχε στο low fare calendar πτησεις απο 38ε για Θεσ/νικη και πτησεις με 27ε απο Γιαννενα,οταν επελεγα τις ημερομηνιες που ηθελα οι πτησεις "ξαφνικα" ανεβαιναν κανα 10ε-20ε...μαγικο?δε ξερω μπορω με σκρινσοτ να παρω κατι πισω?και ποτε σε κανενα μηνα που θα απαντησουν το αιτημα?γιατι συνηθως οσα αιτηματα εχω κανει,τοσο τους παιρνει να απαντησουν...δυστυχως ή ευτυχως δεν ειμαστε ολοι gold για να εχουμε ειδικη μεταχειριση και να μας δινουν voucher οποτε οταν μας κοροιδευει η ετζιαν θα πεταμε με sky που οτι τιμη ναυλου βλεπω εξαρχης αυτη και πληρωνω στο τελος...
Το low fare κατά ένα ποσοστό δουλεύει και με το cache, την μνήμη δηλαδή αναζητήσεων που έχουν γίνει πρόσφατα (αλλιώς θα κατέρρεε από τις ταυτόχρονες αναζητήσεις και την επεξεργαστική ισχύ που απαιτείται), όταν μπεις στην επιλογή πτήσεων τότε βλέπεις την πραγματική τιμή, που μπορεί να είναι ακριβότερη, αλλά και φθηνότερη όταν είναι φρέσκια κάποια προσφορά ή όταν δίνονται κατηγορίες ναύλων που δεν ήταν πριν διαθέσιμοι. Προκειται για κάτι διαφορετικό και δεν αφορά μόνο την Aegean.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εγώ με τέτοιο σθένος θα υποστήριζα ο.τιδήποτε μόνο αν είχα μετοχές!
Πως το καταλαβες; Παρε να πλουτισεις κι εσυ.
οταν βρεις εταιρεια με παρομοιο προγραμμα μιλιων κ καστομερ κερ μου το λες, μην το κρατας κρυφο.
Ελπιζω η νεα βαθμιδα που περιμενουμε ανυπομονα να αφορα μονο εμας τους μετοχους.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ναι, ειναι γνωστο άλλωστε ότι η Aegean ανακάλυψε πρώτη στον κόσμο τη δυναμική τιμολόγηση και δε συμβαινει σε καμια άλλη αεροπορική. Πραγματικά πρωτοπόροι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.191
Μέλη
39.914
Νεότερο μέλος
Panidst

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom