Πτήση από Βόλο με Ryanair

markoniko

Member
Μηνύματα
48
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Βερονα, Βενετια
Εχτές επέστρεψα απο Ρώμη και οφείλω να ομολογήσω ότι η επιλογή του αεροδρομίου και της εταιρείας ήταν επιτυχημένη!!!
Καταρχήν απο Ρώμη πετάει απο το αεροδρόμιο Campino (40 λεπτά μακριά, ?6 κόστος με το λεωφορείο απο Termini). Στο Βόλο κατεβήκαμε απο το αεροπλάνο στις 16.55 (με αναμενόμενη ώρα άφιξης τις 17.00) και ήμουν στο αυτοκίνητο στις 17.03!!!! (ούτε σε σταθμό λεωφορείων δεν ξεμπερδεύεις τόσο γρήγορα!!).
Το παρκινγκ φαίνεται ασφαλές (το αεροδρόμιο εφάπτεται του στρατοπέδου)
Σε απόσταση 10 λεπτών ( με αυτοκίνητο) είναι το χωριό Μικροθήβες απο όπου στις 17.20 περίπου περνάει το λεωφορείο απο Βόλο για Αθήνα (το λεωφορείο καθυστερεί παρόλο αυτά να φτάσει στην Αθήνα).
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.661
Likes
50.493
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κι εγώ τα καλύτερα έχω να πω, μου μένουν ακόμη μερικές πτήσεις αυτό το μήνα, μετά θα κάνω ένα ραπόρτο, αλλά αυτό το Βόλο προβλέπεται να το συστήσω σε πολύ κόσμο. Πάντως στην πτήση αναχώρησης, με πληρότητα γύρω στο 75%, σχεδόν όλοι ήταν ξένοι, κυρίως οικογένειες. Οι ελάχιστοι Έλληνες της πτήσης δεν ήξεραν που πάνε τα τέσσερα... Μια γιαγιά είχε 4 σακούλες, δυο ζευγάρια έψαχναν τη θέση τους... Θα το μάθουν πού θα πάει, καινούρια είναι η Ryan στην Ελλάδα ακόμη, αλλά ήρθε για να μείνει. Τρελή προώθηση για το Βόλο η διαφήμιση στην πρώτη σελίδα του περιοδικού μιας εταιρείας που βλέπουν 78 εκατομμύρια ζευγάρια μάτια κι όλα αυτά με κόστος τελείως ανυπόληπτο.
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Θα βόλευε πιστεύω να καταγράψουμε μερικές πληροφορίες για τα αεροδρόμια που ταξιδεύει η Ryan από Βόλο και κυρίως την σύνδεση τους με άλλα μεγαλύτερα αεροδρόμια που μπορεί κάποιος να πάρει ανταπόκριση (είναι πολύ βολικό να μπορείς να ταξιδέψεις από Βόλο παντού και να μην χρειαστεί να πας Αθήνα η Θεσσαλονίκη!!). Έχουμε και λέμε:

Charleroi (Brussels South) - CRL

Βρίσκεται 46 χιλιόμετρα νότια των Βρυξελλών. Οδικές αποστάσεις από άλλα αεροδρόμια: Διεθνές Βρυξελών - BRU 66,5 χλμ. (45 λεπτά με ταξί), Διεθνες Λιέγης LGG - 81 χλμ. (52 λεπτά)

Bergamo (Aeroporto Orio al Serio) - BGY

Βρίσκεται βορειοανατολικά του Μιλάνου σε απόσταση 56 χιλιομέτρων. Αποστάσεις από: Μαλπένσα - MXP 90 χλμ (1 ώρα και 5 λεπτά με ταξί), Λινάτε - LIN 51 χλμ (40 λεπτά)

Rome Chiampino - CIA

15 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης, σε απόσταση 43 χιλίομετρα από το μεγάλο αεροδρόμιο της Ρώμης το Fiumicino - FCO (41 λεπτά)

Frankfurt-Hahn - HHN

Βρίσκεται μεταξύ της Φρανκφούρτης και του Λουξεμβούργου σε απόσταση 120 χλμ από την καθε μία. Απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Φρακνφούρτης - FRA 112 χλμ (1 ώρα και 15 λεπτά)

Οι αποστάσεις προέκυψαν από το google maps. Καλό θα ήταν να μαζέψουμε και πληροφορίες για τις μετακινήσεις μεταξύ των αεροδρομίων με άλλα μεσα μεταφοράς για να ξέρουμε τι χρόνους στις ανταποκρίσεις πρέπει να κλείνουμε.
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Υπάρχει και αυτό το σαιτ για τιμές Ταξί σε όλο τον κόσμο Taxi Fare Calculator αλλά δεν γνωρίζω πόσο αξιόπιστο είναι.

Γενικά με έχει προβληματίσει το θέμα... Αξίζει για κάποιο Βολιώτη να τρέχει Θεσσαλονίκη αν μπορεί να βρει μια τέτοια ανταπόκριση? Μην ξεχνάμε ότι και τα μεταφορικά εντός Ελλάδος είναι πλέον πολύ ακριβά. (Για Αθήνα δεν το συζητάμε, για να πας με δημόσια συγκοινωνία στο Ελ. Βενιζέλος θές μισή μέρα). Το μειονέκτημα είναι ότι θέλει πολύ προσεκτικό κλείσιμο των ανταποκρίσεων έτσι ώστε να περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερίσεις στην άφηξη, αναμονή για ταξί και ότι αλλο.
 

giorgosk

Member
Μηνύματα
322
Likes
63
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Με τις τιμές στο parking γνωρίζει κανείς κάτι ;;
 

sakaflias

Member
Μηνύματα
128
Likes
34
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΕΝΥΑ
Υπαρχει καπου καταλογος με τις πτησεις (προορισμο και ημερομηνιες) της ryanair?
 

tas

Member
Μηνύματα
13
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνία,αφρική,τζαμάικα

Rosa Mundial

Member
Μηνύματα
617
Likes
85
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
ξερει κανεις ποσο κοστιζει το κτελ απο βολο για αγχιαλο αλλα και το λεωφορειο-τραινο απο hhn για φρανκφουρτη?
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Παρε τηλεφωνο και ρωτα. Αλλα ισως σε συμφερει να αφησεις το αυτοκινητο στο παρκινγκ του αεροδρομιου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.180
Μηνύματα
883.094
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom