Σιγκαπούρη Στάση στο αεροδρόμιο της Σινγκαπούρης...

underwater

Member
Μηνύματα
2.714
Likes
11.276
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Παιδιά το επαναφέρω για να μην ανοίγω καινούριο. Έχουμε 8 ώρες αναμονή Σιγκαπούρη στην επιστροφή από Μπανγκόγκ (αν δεν παίξει καθυστέρηση). Διαβάζω ότι το αεροδρόμιο είναι χλίδα, αλλά καθώς η Σιγκαπούρη δεν είναι προορισμός που με εμπνέει να της αφιερώσω κανονικό ταξίδι, λέω να εκμεταλλευτούμε το stopover να δούμε μερικά πράγματα. Αξίζει λέτε; Είναι ο χρόνος επαρκής; Οι διαδικασίες για να βγεις από το αεροδρόμιο και να μεταβείς στην πόλη; Τι να δούμε μέσα σε 4-5 ώρες που θα είναι λογικά ο "καθαρός" μας χρόνος;
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Για μένα η Σιγκαπούρη αξίζει 3-4 μερούλες, και να φανταστείς ότι δεν είμαι και τύπος που του αρέσουν οι πόλεις. Συμφωνώ να εκμεταλλευτείτε το stopover και να βγείτε μια βόλτα, αρκούν οι 8 ώρες.
Όπως προτείνει ο Gts, το Clarke Quay φυσικά...boat tour ή βόλτα με τα πόδια
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.011
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τίποτα ποιό κοινότυπο από το υπαίθριο mall στο clark quay δε βρήκατε;

Κατά τη γνώμη μου, πάτε μια στο bay sands και ανεβείτε στο παρατηρητήριο, κάντε ένα πέρασμα από τους gardens by the bay, πάρτε ένα μετρό/κάτι και πηγαίντε στη φιλαρμονική και την παραλία αυτή, και μετά μια βόλτα στο merlion. Από κει, πάρτε το singapore river κι αν προλάβετε φτάστε ως το clark quay. Εναλλακτικά, με το μετρό στο raffles για ένα singapore sling...
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.011
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Την παλεύεις? Πού διάβασες για mall??
Τι να διαβάσω; εσείς δίνετε συμβουλές τέτοιου είδους επειδή κάτι δαβάσατε; Έχω παει φυσικά στο Clark quay. Mall είναι κατά βάση.
 
Last edited:

babaduma

Member
Μηνύματα
5.054
Likes
7.809
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
λέω να εκμεταλλευτούμε το stopover να δούμε μερικά πράγματα. Αξίζει λέτε; Είναι ο χρόνος επαρκής; Οι διαδικασίες για να βγεις από το αεροδρόμιο και να μεταβείς στην πόλη; Τι να δούμε μέσα σε 4-5 ώρες που θα είναι λογικά ο "καθαρός" μας χρόνος;
http://www.changiairport.com/en/airport-experience/attractions-and-services/free-singapore-tour.html
 

ELGEO2

Member
Μηνύματα
732
Likes
693
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
οι ωρες ειναι αρκετες και σιγουρα αξιζει να πατε στην πολη . βεβαια να υπολογισεις οτι πρεπει να ειστε πισω στο αεροδρομιο αρκετη ωρα πριν την αναχωρηση . μερικες πληροφοριες για να μην χανεις χρονο. εαν βγεις απο το terminal 2 στριβεις δεξια , σε πενηντα μετρα εχει ηλεκτρικες σκαλες , κατεβαινεις και βρισκεσαι στην αφετηρια του μετρο . εισιτηριο βγαζεις αφου κατεβεις τις σκαλες , στο αριστερο σου χερι . βγαζεις ημερησιο . ληγει την μερα που το βγαζεις στις 12 το βραδυ. μπαινεις μετρο και κατεβαινεις σταση BUGIS. ειναι ο σταθμος στον οποιο θα ξαναερθεις οταν επιστρεψεις αεροδρομιο .συνεχιζεις με αλλη γραμμη και μπορεις να σταματησεις στο DT 16 οπου ειναι μια τεραστια περιοχη με παρκα και πολυ βολτα . οταν νυκτωσει ειναι ακομη πιο ομορφα . μπορεις να ξοδεψεις πολυ ωρα εδω και να καταληξεις περπατωντας στο λιονταρι merlion διπλα στη γεφυρα anderson . απο την γεφυρα πηγαινετε περπατωντας προς new bridge road οπου διπλα ειναι η σταση του μετρο CLARKE QUAY -NE5 . με μετρο πηγαινεται στην επομενη σταση NE4 οπου ειναι η china town .στην συνεχεια απο china town DT19 με το μετρο ( μπλε γραμμη ) εως DT 12 σταση bugis . απο δω παιρνεις μετρο για αεροδρομιο . οταν επιστρεψεις στο αεροδρομιο να δωσεις πισω το εισιτηριο στο γραφειο που το αγορασες και θα παρεις πισω δεκα δολλαρια . επισης να υπολογισεις στον ελευθερο χρονο σου οτι μπορει να ξοδεψεις αρκετο χρονο στο immigration και στην εξοδο προς την πολη και στην επιστροφη για να ξαναταξιδεψεις .
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
εναλλακτική λύση και το νησί Sentosa ή ο ζωολογικός κήπος αν και είναι λίγο μακρυά από την πόλη και δεν σε κόβω να σ'ενδιαφέρει και ιδιαίτερα... Αν εγώ είχα λίγες ώρες θα πήγαινα China Town, λίγο ινδική συνοικία, bay sands για ένα κοκτέιλ στα γρήγορα και τέλος Merlion και Clarke Quay και επιστροφή. That's it!!!
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.714
Likes
11.276
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα τα μελετήσω ενδελεχώς να δω τι μας παίρνει. Θα είμαστε εκεί απόγευμα-βράδυ, πετάμε ξημερώματα για Αθήνα.

Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη, αλλά δυστυχώς δεν φτάνουμε εγκαίρως για να προλάβουμε το απογευματινό tour.
 

manic

Member
Μηνύματα
63
Likes
9
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
Λιγο offtopic αλλα για να μην αρχίζω νέο θέμα για Σιγκαπούρη δεν χρειαζόμαστε Visa σωστα?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.902
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom