alma
Member
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2
- Κεφάλαιο 3
- Κεφάλαιο 4
- Κεφάλαιο 5
- Κεφάλαιο 6
- Κεφάλαιο 7
- Κεφάλαιο 8
- Κεφάλαιο 9
- Κεφάλαιο 10
- Κεφάλαιο 11
- Κεφάλαιο 12
- Κεφάλαιο 13
- Κεφάλαιο 14
- Κεφάλαιο 15
- Κεφάλαιο 16
- Κεφάλαιο 17
- Κεφάλαιο 18
- Κεφάλαιο 19
- Κεφάλαιο 20
- Κεφάλαιο 20
- Κεφάλαιο 21
- Κεφάλαιο 22
- Κεφάλαιο 23
- Κεφάλαιο 24
- Κεφάλαιο 25
- Κεφάλαιο 26
- Κεφάλαιο 27
Σκεφτόμουν να μην βάλω άλλες φωτογραφίες από Αβάνα, για να μην κουράσω τον αναγνώστη, αλλά η αγάπη μου για την πόλη και η νοσταλγία που ένιωθα βλέποντας πάλι τις φωτογραφίες, με έκανε, πριν προχωρήσω σε φωτογραφίες και πληροφορίες από τις επαρχίες της Κούβας, να δείξω λίγη ακόμα Αβάνα…..
Η ορθόδοξη ελληνική εκκλησία χτίστηκε με χρήματα των Κουβανών. Μέσα δεν μπορέσαμε να την δούμε γιατί ήταν κλειστή, αλλά είχε πολύ ενδιαφέροντες εξωτερικούς χώρους.
Και η ρώσικη ορθόδοξη εκκλησία εξωτερικά….
Το μουσείο που είναι αφιερωμένο στο ρούμι, ήταν ένα όμορφο κτίριο , όπου μπορούσες να μάθεις όλη τη διαδικασία παραγωγής, ενώ η επίσκεψη τελειώνει με την είσοδο στο μπαρ, όπου δοκιμάζεις κιόλας. Ομολογώ ότι αν και προσωπικά, ανέκαθεν έβρισκα το ρούμι ,βαρύ και στο μπαρ δεν μπόρεσα καν να τελειώσω το περιεχόμενο του ποτηριού μου, η επίσκεψη είναι μια ωραία εμπειρία. Αν σας αρέσει και το ρούμι δε, ακόμα πιο ωραία….
Η ορθόδοξη ελληνική εκκλησία χτίστηκε με χρήματα των Κουβανών. Μέσα δεν μπορέσαμε να την δούμε γιατί ήταν κλειστή, αλλά είχε πολύ ενδιαφέροντες εξωτερικούς χώρους.
Και η ρώσικη ορθόδοξη εκκλησία εξωτερικά….
Το μουσείο που είναι αφιερωμένο στο ρούμι, ήταν ένα όμορφο κτίριο , όπου μπορούσες να μάθεις όλη τη διαδικασία παραγωγής, ενώ η επίσκεψη τελειώνει με την είσοδο στο μπαρ, όπου δοκιμάζεις κιόλας. Ομολογώ ότι αν και προσωπικά, ανέκαθεν έβρισκα το ρούμι ,βαρύ και στο μπαρ δεν μπόρεσα καν να τελειώσω το περιεχόμενο του ποτηριού μου, η επίσκεψη είναι μια ωραία εμπειρία. Αν σας αρέσει και το ρούμι δε, ακόμα πιο ωραία….