ioanna balla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- geneva!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- αμερική
εχω διαβασει την ιστορια σου,πολύ κατατοπιστική..περιμενω την συνεχεια...
Αν δεν έχει πάρκινγκ το ξενοδοχείο σου ή αν απλά είναι ακριβό, κάνε μια αναζήτηση στο internet. Υπάρχουν διάφορα πάρκινγκ στις πόλεις που αναφέρεις. Δες τι σε βολεύει (κόστος και απόσταση από ξενοδοχείο) κι επιλέγεις. Απλά σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις να αναφέρω ότι στις πόλεις της Ιταλίας θέλει λίγο προσοχή μιας και υπάρχει δακτύλιος με πρόστιμο, το γνωστό ZTL (Zona Traffico Limitato).λοιπόν νομίζω πως κατέληξα.. 6 διανυκτερεύσεις στην Φλωρεντία και μια στο Μιλάνο..αλλά έχω και ενα ακόμα ερώτημα.Επειδή θα έχουμε αυτοκίνητο τί παίζει με τα ξενοδοχεία? πρέπει να βρώ κάτι έξω απο την πόλη που θα έχει και πάρκινγκ?? ή μέσα στην πόλη υπάρχει κάποιο μέρος που παρκάρεις ελεύθερα/?
Όσες φορές το άφησα έξω (για Βόρεια Ιταλία), το ξαναβρήκα και ήταν πιο καινούριο από το δικό σου.επειδη το σκεφτομαι να παω με δικο μου ΙΧ, ηθελα να ρωτησω τι παιζει γενικα στην Τοσκανη απο αποψη ασφαλειας για το αυτοκινητο....
αν το αφησω σε παρκινγκ κινδευω να μην το βρω? (παλιο αμαξι 10ετιας ειναι...μην φανταστειτε)