παραλίες στο νότιο ρέθυμνο

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
κούβα και ινδία
. Σαν θαλασσα δε με ενθουσιασε πολυ και σιγουρα το καλοκαιρι μαζευει πολυ κοσμο. Αλλα σαν τοπιο ειναι εντυπωσιακο και αξιζει επισκεψη.
συμφωνω απολυτως!!
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
κούβα και ινδία
Και εγω με το αυτοκινητο θα παω Μπαλο.....ο δρομος ειναι πολυ χαλια;;;
ε, ειναι ψιλοχαλια!!αν λυπασαι πολυ το τουτου σου, αστο καλυτερα!!
η διαδρομη με το καραβακι ειναι πολυ ωραια, ασε που αν την προτιμησεις, θα δεις και την γραμβουσα!!!
 

axinos

Member
Μηνύματα
712
Likes
220
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Εχω παει 2 φορες στην Πρεβελη, την μια κατεβαινοντας τα σκαλια και την αλλη απο το χωματοδρομο. Προσωπικα προτιμω τα σκαλια, γιατι ο χωματοδρομος ηταν τραγικος (ειναι πανω στο βουνο με νεροφαγιες σε πολλα σημεια και αποτομες στροφες), ενω μετα παλι εχει περπατημα και ανεβοκατεβασμα.
 

ily

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..
για πρεβελη και εγω ξερω με τα ποδια!! (και τα ποδια μου το ξερουν)!!να σου πω ομως πως αφου θα εισαι χανια-ρεθυμνο αν μπορεσεις να πας στο χωριο Μεσκλα που βρισκετε στα χανια στο μαγαζακι Αγκιαδο για καταπληκτικο φαγητο!!!(δεν ειναι διαφημηση,το εχει μια κυρια με τον γιο της και μαζευει τους ντοπιους γυρω γυρω ειναι 100% παραδοσιακο με κρητικα φαγητα γιαγιας!!)ειναι κοντα στο χωριο Θερισσος!αξιζει!επισης προσωπικα στον μπαλο δεν ευχαριστηθηκα μπανιο,πηγα αυγουστο (εμενα στα χανια 6 μηνες)και εκτος οτι ειχε πααααρα πολυ κοσμο η θαλασσα εβραζε!πιστευω (παντα συμφωνα με το γουστο μου)πως καλυτερες παραλιες εχει στο νοτιο μερος του νησιου!!ΚΡΗΤΗ ΘΕΑ!!!
 

jose

Member
Μηνύματα
701
Likes
210
Ονειρεμένο Ταξίδι
Tokio
ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες που μου δώσατε....
και ναι η Παλαιοχώρα μπήκε στην λίστα.

οποια άλλη πρόταση υπάρχει εκτος από αυτά τα μέρει που έγραψα ότι πήγα δεκτη

σας ευχαριστώ και πάλι
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.695
Likes
6.289
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βερακρούζ
Στην Πρεβελη, λοιπον περασα απιστευτη ταλαιπωρια Αυγουστο μηνα, 3 χρονια πριν.

Δεν εβλεπες την αμμο απο τις πετσετες και το τροπικο κατα τα αλλα τοπιο ειχε μετατραπει
σε Πλαζ Αλιμου!!

Ηθικον διδαγμα:Πρεβελη μονο με το πλοιαριο !!!!
Θα ξαναπάς ευαγελία στην πλάζ Αλίμου; Κι΄εγώ ένοιωσα σα να βρισκόμουν στην Κυανή Ακτή. δεν άκουγες ελληνικά. Πας στην πιο απόκρημνη ερημική παραλία και να κάποιος ξένος την ανακάλυψε πριν απο σένα. Τους συναντάς στα πιο απίθανα σημεία. Νοικιάζουν και ΙΧ πιάνουν τα βουνά και τους κάμπους και ξεπετάγονται μπροστά σου σα να ξεφύτρωνουν απο τη γη.Να σου γράψω και το παρακάτω που έγινε πριν έξη χρόνια, από το οποίο βγαίνει κι΄άλλο νόημα:
Νεαρός οικογενειακός μας φίλος, δούλευε με τον πατέρα του σ' ενα χωράφι στις πρόποδες του Ψηλορείτη, απομονωμένο, μακρυά από χωριά και δημόσιους δρόμους.
Αύγουστος μεσημέρι, μούσκεμα στον ιδρώτα και η σκόνη να κολά πάνω τους. Ξαφνικά σταματά στο χωματόδρομο δίπλα στο χωράφι ένα ΙΧ αγνώριστο κι΄αυτό απο τη σκόνη. Μέσα ήταν ένα ζευγάρι ευρωπαίων. Βγαίνουν από το ΙΧ και προσπαθούσαν με ανάμικτα ξένα και ελληνικά να ρωτήσουν αυτούς τους αγριοκρητίκαρους πως πάνε στ' Ανώγεια γιατί έχασαν το δρόμο. Ο νεαρός, κατάλαβε αμέσως ότι είναι Γάλλοι και άρχισε σε άπταιστα Γαλλικά να τους εξηγεί πως θα πάνε. Αυτοί έμειναν άναυδοι από τα γαλλικά του νεαρού αγρότη και για να τους φύγει η απορία τον ρώτησαν πως τα έμαθε. Εγώ, τους λέει, είμαι φοιτητής αρχιτεκτονικής στη Τουλούζη της Γαλλίας, και τα καλοκαίρια που έχουμε διακοπές δουλεύω στα χωράφια μας!!!Κόκκαλο αυτοί!!!!!!!
 

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γύρος του κοσμου
Εκτος απο τη ταλαιπωρεια του αυτοκινητου σου να υπολογισεις και την επιστροφη....Ο.κ η καταβαση ειναι σχετικα ευκολη υπαρχει χωματινο μονοπατι και κατεβαινεις το βουνο, η δε θεα ειναι μαγευτικη....
Η αναβαση τωρα σε φαση ζεστης.....αντεχεις τετοια κακουχια ??? για ξανασκεψου το...:roll:
 

eva kas

Member
Μηνύματα
961
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτικη + Αρκτικη
σουδιανε,οντως βλεπεις παντου καποιον ξενο ο οποιος τις περισσοτερες φορες εχει χασει το δρομο και απλα προχωρα για να βρει καμια πινακιδα!
εχει τυχει και κατεβαινουμε με το αγροτικο απο την μαδαρα με τον θειο μου οπου πραγματικα εχει αθλιο δρομο και καταχτυπιεσαι και μας εμφανιζεται ενα σαμουραι με 2 ξενους οπου εχουν σταματησει και ψαχνουν να βρουν τον δρομο στο χαρτη.......
χαχχαχα!
εριξα πολυ γελιο!
αλλα να πουμε και την αληθεια και μεις οταν παμε σε ενα μερος ξενο και αρχιζουμε να πιανουμε τα βουνα και τα λαγγαδια για να δουμε το τροπο που ζουν οι κατοικοι και να αποφυγουμε το τουριστικο του πραγματος,το ιδιο δεν θα λενε και αυτοι για μας????
 

jose

Member
Μηνύματα
701
Likes
210
Ονειρεμένο Ταξίδι
Tokio
εννοείτε ρε παιδιά όπως χάνονται και αυτοί, τo ίδιο χάνεσαι k εσύ.. εκτος αν έχει GPS και σου κανει την ζωή λίγο ευκολότερη...
θα μου πεις μέσα στους χωματόδρομους που πάνε αυτοί ούτε τα GPS ΒΟΗΘΑΝΕ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom