Italitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Αυστρίας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Και κάπως έτσι φτάνουμε στην Toulouse… Στο ξενοδοχείο μας περιμένει και η χαμένη βαλίτσα… Οπότε, δίνουμε στο φίλο μας λίγη ώρα με τα πράγματά του, να τα χαρεί μα κυρίως να τα φορέσει!! Ραντεβού σε μια ώρα για μίνι βόλτα στο κέντρο της πόλης προς αναζήτηση φαγητού… Καθώς φεύγουμε από το ξενοδοχείο με κατεύθυνση προς την πλατεία Wilson και στη συνέχεια την Place du Capitol, ξαφνικά ο φίλος μου μαρμαρώνει σαν να είδε φάντασμα… Τον κοιτάζω και πράγματι έχει παγώσει και είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση… Ακολουθώ το βλέμμα του και τότε καταλαβαίνω…… Subway!!
Διαφορετικά, ο σύντροφος του καλού μου στο Λονδίνο όταν σπούδαζε… Δε μπόρεσα να του χαλάσω το χατίρι και έτσι κάψαμε το Emile που είχα στις σημειώσεις μου για φαγητό απόψε… Subway λοιπόν και σαν να μην πέρασε μια μέρα μπαίνουμε μέσα και παραγγέλνει με μια ανάσα «12 inch italian with meat, ham, cheese, tomato, corn, onion, lettuce and southwest sauce, + 1 coke and 2 cookies»!! Ο γλυκός μου, πραγματικά έπρεπε να τον βλέπατε για να καταλάβετε, δεν μπορώ να περιγράψω ακριβώς την αρχική του αντίδραση αλλά και τη χαρά του έπειτα… Αφού φάγαμε (ομολογώ πως για junk food είναι ίσως το καλύτερο που έχω φάει ποτέ) συνεχίσαμε τη βόλτα μας… Περάσαμε από την πλατεία Wilson και καταλήξαμε στην Πλατεία του Καπιτωλίου όπου γινόταν ένας μικρός χαμός από κόσμο και φωτάκια!! Η χριστουγεννιάτικη αγορά είχε κατακλύσει όλη την πλατεία... μουσικές, γέλια, χαρούμενοι άνθρωποι... Aφού γυρίσαμε λίγο την αγορά και πήραμε ένα παραδοσιακό και παράξενο εμφανισιακά γλυκάκι, το broche, καθίσαμε για ένα χωνευτικό καφεδάκι στην πλατεία… Επιστροφή στο ξενοδοχείο και τσάκισμα κρασιού και γλυκού (το οποίο ήταν πολύ νόστιμο)…

Attachments
-
154,5 KB Προβολές: 59