Italitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Αυστρίας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Το αεροπλάνο απογειώνεται στην ώρα του (Alitalia γαρ!!
) και ενώ οι άλλοι ψιλοκοιμούνται, κάνω έναν σύντομο απολογισμό του ταξιδιού… Έχω να θυμάμαι όμορφα μέρη, όμορφα φαγητά, γραφικά χωριά, το Rennes le Chateau που επιτέλους απέκτησα την εικόνα όσων υπήρχαν θεωρητικά στο μυαλό μου…. Έχω να θυμάμαι βέβαια και τον ξεναγό στο σπήλαιο και την βρώμικη Beziers αλλά οκ αυτά παντού υπάρχουν (εξαιρείται η Ιταλία που είναι όλα άψογα, χεχε
)… Έχω να αγαπώ την Carcassonne, το Lagrasse, το Albi και φυσικά την Toulouse ή με τη σωστή σειρά αν θέλετε το Albi, την Toulouse, την Carcassonneκαι το Lagrasse…
Και με αυτές τις σκέψεις καταλήγω στο Languedoc-love… το οποίο Languedoc όπως διάβασα σημαίνει «γλώσσα του Ok» (langue d’ Oc=Οk)… Προσωπικά βέβαια πιο πολύ μου κάνει να προέρχεται απ’ το «langue d’ Occitan», πάντως όπως και να’ χει δεν είναι «langue d’ oui» που είναι και το ζητούμενο μιας και οι κάτοικοι της περιοχής ήθελαν να δηλώσουν έτσι ότι διαφοροποιούνται από τους Γάλλους καθότι Καταλανοί …
Το αεροπλάνο προσγειώνεται στο Fiumicino και μια jazz εκδοχή του Jingle Bells μας κάνει παρέα μέχρι να αποβιβαστούμε… Η συνέχεια γνωστή…. Τσιγάρο οι υπόλοιποι, pizza και παγωτό San Crispino εγώ ενώ περιμένουμε την πτήση για Αθήνα………
Fin
ΥΓ: Εκτός απο την ιστορία του Traveller, σαν οδηγό στο ταξίδι μου είχα και την ιστορία του taver http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...F4%E7-%ED%FC%F4%E9%E1-%E3%E1%EB%EB%DF%E1.html η οποία περιλαμβάνει πολύ όμορφες περιγραφές των πόλεων Carcassonne και Toulouse μεταξύ άλλων.... Ευχαριστώ taver...
ΥΓ1 : Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι γενικότερα και για ταξίδια ειδικότερα, ας είμαστε αισιόδοξοι... Αν κάτι δεν έρχεται είναι συνήθως επειδή δεν το έχουμε κυνηγήσει αρκετα... Εύχομαι σε όλους σας Καλά Ταξίδια... εμένα τουλάχιστον ένα ταξίδι μπορεί να μου "τρώει" κάποια ευρώ αλλά μου δίνει χρόνια ζωής...χρόνια "καλής" ζωής....(και ας μην ειναι στην Ιταλία...
)

Το αεροπλάνο προσγειώνεται στο Fiumicino και μια jazz εκδοχή του Jingle Bells μας κάνει παρέα μέχρι να αποβιβαστούμε… Η συνέχεια γνωστή…. Τσιγάρο οι υπόλοιποι, pizza και παγωτό San Crispino εγώ ενώ περιμένουμε την πτήση για Αθήνα………
Fin
ΥΓ: Εκτός απο την ιστορία του Traveller, σαν οδηγό στο ταξίδι μου είχα και την ιστορία του taver http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...F4%E7-%ED%FC%F4%E9%E1-%E3%E1%EB%EB%DF%E1.html η οποία περιλαμβάνει πολύ όμορφες περιγραφές των πόλεων Carcassonne και Toulouse μεταξύ άλλων.... Ευχαριστώ taver...
ΥΓ1 : Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι γενικότερα και για ταξίδια ειδικότερα, ας είμαστε αισιόδοξοι... Αν κάτι δεν έρχεται είναι συνήθως επειδή δεν το έχουμε κυνηγήσει αρκετα... Εύχομαι σε όλους σας Καλά Ταξίδια... εμένα τουλάχιστον ένα ταξίδι μπορεί να μου "τρώει" κάποια ευρώ αλλά μου δίνει χρόνια ζωής...χρόνια "καλής" ζωής....(και ας μην ειναι στην Ιταλία...

Attachments
-
154,5 KB Προβολές: 59