harilander
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βλέπουμε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- χώρα του ποτέ
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο
- Κεφάλαιο 3ο
- Κεφάλαιο 4ο
- Κεφάλαιο 5ο
- Κεφάλαιο 6ο
- Κεφάλαιο 7ο
- Κεφάλαιο 8ο
- Κεφάλαιο 9ο
- Κεφάλαιο 10ο
- Κεφάλαιο 11ο (Mendoza)][URL="http://img19.imageshack.us/i/65mendoza.jpg/"][attach=full]49008[/attach][/URL
- Κεφάλαιο 12ο (Santiago)
- Κεφάλαιο 13ο (Valparaiso)
- Κεφάλαιο 14ο (Επίλογος)
Κάποια στιγμή έπρεπε να επιστρέψουμε στο Σαντιάγκο για να συναντήσουμε και τους άλλους που θα κατέβαιναν από το βουνό , τους ξεχάσαμε! Έτσι με βάρια καρδιά πήραμε το λεωφορείο της επιστροφής. Φτάνοντας το απόγευμα στο Σαντιάγκο μαθαίνουμε ότι έχουν επιστρέψει όλοι έτσι το βράδυ αποφασίζετε να βρεθούμε όλοι σε μια ταβέρνα για να γιορτάσουμε την επιτυχία των υπολοίπων και να αποχαιρετίσουμε τις Άνδεις. Όλοι είναι χαρούμενοι και με εμφανή τα σημάδια του υψομέτρου στα πρόσωπα τους. Είναι όλοι μαύροι και μερικοί σε βαθμό εγκαύματος από την έντονη ηλιακή έκθεση λόγο αραιής ατμόσφαιρας.
Ο Χρήστος ,η Μαρία και ο Νικος τα κατάφεραν και ανέβηκαν και τα πρόσωπα τους είναι αγνώριστα. Μεταξύ μπριζόλας μπύρας και κρασιού προσπαθεί να αφηγηθεί ο ένας στον άλλο πως περάσαμε αυτές τις μέρες.
Την επόμενη μέρα λίγο πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο κάνουμε μια στάση στο νεκροταφείο για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον σύντροφο Αλλιέντε και στους χιλιάδες που χαθήκαν από την χούντα του Πινοσέτ. Είναι συγκλονιστικό πόσοι ομαδικοί τάφοι υπάρχουν.
Στο αεροπλάνο καθώς πετάει πάνω από τις Άνδεις ρίχνω μια τελευταία ματιά και αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να τις ξαναδώ, το μυαλό μου γυρίζει σε όλα αυτά που ζήσαμε, που είδαμε. Αν και στο βάθος νιώθω μια μικρή πικρία επειδή δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τον στόχο μου ,νιώθω μια πληρότητα και ευχαρίστηση , γεμάτος από εικόνες και συναισθήματα.
Στο αεροδρόμιο μας περιμένει κόσμος και δημοσιογράφοι αλλά εμένα μου φτάνει που είμαι στην αγκαλιά της αγαπημένης μου.
chile - a set on Flickr
αφιερωμένο στον Χρήστο...
Ο Χρήστος ,η Μαρία και ο Νικος τα κατάφεραν και ανέβηκαν και τα πρόσωπα τους είναι αγνώριστα. Μεταξύ μπριζόλας μπύρας και κρασιού προσπαθεί να αφηγηθεί ο ένας στον άλλο πως περάσαμε αυτές τις μέρες.
Την επόμενη μέρα λίγο πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο κάνουμε μια στάση στο νεκροταφείο για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον σύντροφο Αλλιέντε και στους χιλιάδες που χαθήκαν από την χούντα του Πινοσέτ. Είναι συγκλονιστικό πόσοι ομαδικοί τάφοι υπάρχουν.
Στο αεροπλάνο καθώς πετάει πάνω από τις Άνδεις ρίχνω μια τελευταία ματιά και αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να τις ξαναδώ, το μυαλό μου γυρίζει σε όλα αυτά που ζήσαμε, που είδαμε. Αν και στο βάθος νιώθω μια μικρή πικρία επειδή δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τον στόχο μου ,νιώθω μια πληρότητα και ευχαρίστηση , γεμάτος από εικόνες και συναισθήματα.
Στο αεροδρόμιο μας περιμένει κόσμος και δημοσιογράφοι αλλά εμένα μου φτάνει που είμαι στην αγκαλιά της αγαπημένης μου.
chile - a set on Flickr
αφιερωμένο στον Χρήστο...
Attachments
-
8,5 KB Προβολές: 71
-
67,3 KB Προβολές: 127
Last edited by a moderator: