Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Μερικά τοπία.
Χαριτωμένη παραλία.
Πράσινοι λόφοι.
Ο βάλτος που λέγαμε.
Σπάνια μεν, υπαρκτές δε, είχαμε και ωραίες θέες.
Μετά από μια πολύ δύσκολη ημέρα, φτάσαμε στο κατάλυμά μας στο τέρμα Θεού, όπου η θεα τουλάχιστον ήταν όμορφη.
Αυτή κατά το συγγραφέα του οδηγού Bradt είναι μια "απίστευτη παραλία". Καλά...
Χοροπηδώντας σε βράχια για να φτάσουμε σε έναν όμορφο καταρράκτη (στο επόμενο γκρουπ φωτογραφιών).
Από τις ελάχιστες φορές που είδαμε ανθρωπους να χαμογελούν, να δείχνουν χαρούμενοι έστω.
Πρωινή θέα από το κατάλυμα που λέγαμε.
Δεν ξέρω αν τελικά τις κέρδισε τις εκλογές αυτός ο Σελεστάν, αλλά τόσες ταμπέλες τέτοιου μεγέθους δεν έχω ματαδεί. Πόσα λεφτά ξόδεψε στην προεκλογική του αυτός ο τυπάςσε μια χώρα με τόσα προβλήματα;
Ο Κώστας πανευτυχής πριν φάει το γεύμα που του σέρβιρε ο κυριούλης και τον έστειλε στην τουαλέτα για καμιά εβδομάδα.
O πολύ ωραίος καταρράκτης από μακριά.
Ο πολύ ωραίος καταρράκτης από κοντά. Όαση το μπανάκι εκεί (αγαπάμε γλυκό νερό, μισούμε θαλασσινό).
Ο βάλτος μας, με τη μηχανή του Κώστα (επαναλαμβάνω οι καλές φωτό είναι του Κώστα, οι μπουρούχες δικές μου).
Όαση και το πεντάστερο, άραξα στην αιώρα και δεν έφευγα...
Δεν το λες και Νέα Ορλεάνη αλλά δυο στενάκια της προκοπής τα είχε το Jacmel.
Αυτόν τον τελευταίο καταρράκτη τον αδικούν οι εικόνες. Ο κύριος @Krekouzas που έχει βίδεο παρακαλείται να συνεισφέρει.

Χαριτωμένη παραλία.

Πράσινοι λόφοι.

Ο βάλτος που λέγαμε.

Σπάνια μεν, υπαρκτές δε, είχαμε και ωραίες θέες.

Μετά από μια πολύ δύσκολη ημέρα, φτάσαμε στο κατάλυμά μας στο τέρμα Θεού, όπου η θεα τουλάχιστον ήταν όμορφη.

Αυτή κατά το συγγραφέα του οδηγού Bradt είναι μια "απίστευτη παραλία". Καλά...

Χοροπηδώντας σε βράχια για να φτάσουμε σε έναν όμορφο καταρράκτη (στο επόμενο γκρουπ φωτογραφιών).

Από τις ελάχιστες φορές που είδαμε ανθρωπους να χαμογελούν, να δείχνουν χαρούμενοι έστω.

Πρωινή θέα από το κατάλυμα που λέγαμε.

Δεν ξέρω αν τελικά τις κέρδισε τις εκλογές αυτός ο Σελεστάν, αλλά τόσες ταμπέλες τέτοιου μεγέθους δεν έχω ματαδεί. Πόσα λεφτά ξόδεψε στην προεκλογική του αυτός ο τυπάςσε μια χώρα με τόσα προβλήματα;

Ο Κώστας πανευτυχής πριν φάει το γεύμα που του σέρβιρε ο κυριούλης και τον έστειλε στην τουαλέτα για καμιά εβδομάδα.

O πολύ ωραίος καταρράκτης από μακριά.

Ο πολύ ωραίος καταρράκτης από κοντά. Όαση το μπανάκι εκεί (αγαπάμε γλυκό νερό, μισούμε θαλασσινό).

Ο βάλτος μας, με τη μηχανή του Κώστα (επαναλαμβάνω οι καλές φωτό είναι του Κώστα, οι μπουρούχες δικές μου).

Όαση και το πεντάστερο, άραξα στην αιώρα και δεν έφευγα...

Δεν το λες και Νέα Ορλεάνη αλλά δυο στενάκια της προκοπής τα είχε το Jacmel.

Αυτόν τον τελευταίο καταρράκτη τον αδικούν οι εικόνες. Ο κύριος @Krekouzas που έχει βίδεο παρακαλείται να συνεισφέρει.