Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
αφου λοιπον απόλαυσα την θεα, την δροσια "επιτελους" και ενα ωραιο γευμα στους καταράχτες... γυρισα στη Ζυρίχη περιπου 2 το μεσημερι . Παρόλλο την ζεστη , εγω την γυρισα οσο περισσότερο μπορουσα και εκανα και τα ψωνια μου ( πηρα και βαλιτσα
για να τα χωρεσω ) Η Ζυρίχη ειναι μια υπεροχη πολη , με την Παλια της πολη την ρομαντικη και την μοντερνα, αλλα οχι αναρχα δομημένη και τον απιστευτο δρομο για shopping . Εγω έπεσα και πανω σε εκπτωσεις..οποτε κοριτσια καταλαβαίνετε..εκατσα περιπου 3 ωρες ηταν αρκετες να αδειάσει το πορτοφόλι και τελικα πιεσα τον εαυτο μου να φυγει. Γυρισα στη Λουκερνη πηρα τα πραγματα απο το hotel και 7 το απογευμα εφυγα απο Λουκέρνη για Γενευη που εφτασα 10 το βραδυ. Κατευθύνθηκα στο σπιτι του Ζανλουκ που ευτυχώς δεν ειχε κοιμηθει. ( αν πρωτα το ειχα οργανωσει και μετα αγορασει τα εισιτήρια , θα ειχα βγαλει επιστροφη απο Ζυρίχη )...Εβγαλα αυτη τη τελευταια 5η φωτογραφία πριν παω και εγω για υπνο απο το δωματιο μου στη Γενευη Αν και θολή εμενα μ αρεσει
. Την αλλη μερα 11/6/2014 πεταξα πισω για Κρητη με τις καλλίτερες εντυπώσεις...το μυαλό μου γεμάτο απο εικόνες ..και στη καρδια μου η Ελβετία...και οπως λεμε ολοι , Ναι θα ξαναγυρισω συντομα...
. Την αλλη μερα 11/6/2014 πεταξα πισω για Κρητη με τις καλλίτερες εντυπώσεις...το μυαλό μου γεμάτο απο εικόνες ..και στη καρδια μου η Ελβετία...και οπως λεμε ολοι , Ναι θα ξαναγυρισω συντομα...Attachments
-
304,9 KB Προβολές: 152
-
188,7 KB Προβολές: 123
-
227,2 KB Προβολές: 126
-
208,7 KB Προβολές: 91
-
118,5 KB Προβολές: 90
-
175,4 KB Προβολές: 91
Last edited:
Μια σταση αργα στο απογευματακι για καφε και Wifi και επιστροφη στο σπιτι κατα της 8 ειχαμε ραντεβου να παμε να φαμε..
εεε ναι εχω ενθουσιαστει ..ειμαι πολυ τυχερή απο το ενα κατεβαινω στο αλλο ΜΜΜ ανεβαινω..αργοτερα θα ανακαλύψω ,οτι ολος ο κοσμος ειναι τυχερός γιατι οι συγκοινωνίες για ΠΑΝΤΟΥ ειναι συχνες.. με διαφορες λεπτών!!! Παλι Γαλλία βρε παιδι μου τι γίνεται ?..
ποσο υπεροχο συναίσθημα εχω ενα χαζοχαμόγελο ευτυχίας και οι ανθρωποι με κοιτουν και σιγουρα αναρωτιούνται αν ειμαι καλά..