Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Η 2η μερα ξεκίνησε με βροχή και τις απολογίες της κοπέλας στη ρεσεψιόν για τον καιρο.."τι λες κοπέλα μου ..εγω ειμαι απο Κρητη και κανουμε αμαν να δουμε βροχή..ασε που θέλω να εγκαινιάσω την καινουρια μου ομπρελα απο London..." Μετα απο ενα καλο πρωινό και "I'm singing in the rain" μια τελευταία βόλτα στο Ανεσσύ μπαίνω στο λεωφορειο για Γενευη. Και για καλή μου τυχη!!! ειναι ενα λεωφορειο που κάνει 2,5 ωρες περιπου να φτασει, γιατι περναει περιφερικά μεσα απο πολλά χωρια και μου δινει και τις πρώτες υπέροχες εικονες της Γαλοελβετικής εξοχής-βουνών. Μετα λεμε για τους Γιαπωνέζους να δεις εγω φωτό που τραβηξα μεσα απο το λεωφορειο..(11 ευρώ το εισιτήριο). Εφτασα Γενευη στην Gare routiere . Εκει ειναι το ενα απο τα σπιτια του ζευγαριού που γνωρίζω . Mε περιμεναν αλλά ισα που χαιρετηθήκαμε αφησα τον σακο μου και να μαι πάλι στους δρόμους της Γενευης με ενα καφεδακι στο χέρι και ενα χαρτη της πόλης απο το γραφειο Τουρισμου. Τι να πώ τωρα οτι η Γενευη ειναι "ομορφη"? και μονο που την βλεπεις και βρίσκεσαι εκει για πρωτη φορα και εναι όμορφη. Η βροχή δεν σταματά αλλα ουτε εγώ!!! ακάθεκτη περπατώ στους δρομους και βγαζω φωτό.
Μια σταση αργα στο απογευματακι για καφε και Wifi και επιστροφη στο σπιτι κατα της 8 ειχαμε ραντεβου να παμε να φαμε..

Attachments
-
304,9 KB Προβολές: 152
-
188,7 KB Προβολές: 123
-
227,2 KB Προβολές: 126
-
208,7 KB Προβολές: 91
-
118,5 KB Προβολές: 90
-