travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Ας ξεκινήσει ιστορία
- Abu Dhabi 1η μέρα
- Βόλτα Dubai
- Video
- Ομάν 1η μέρα
- Από τη Sur στη Nizwa
- Διασχίζοντας την έρημο για τη Salalah
- Salalah και πέριξ
- Επιστροφή στη Nizwa
- Περιοχή της Nizwa
- Nizwa[B],[/B]βουνά κ βόλτα στη Μασκάτ
- Βόλτες στην Μασκάτ
- Ψαροχώρια και επιστροφή στο Dubai
- Βόλτα στο Dubai, ανέλπιστα Bahrein
- Bahrein
- Συμπεράσματα
Ήμουν λίγο αρνητικός με τις μεγάλες πόλεις Ντουμπάι και Αμπού Ντάμπι και είναι λίγο άδικο. Καμιά φορά θέλουμε να χαλαρώσουμε λίγο, να νιώσουμε μια νωθρότητα και να πιούμε ένα καφέ χωρίς να σκεφτόμαστε ότι χάνουμε την ώρα μας. Έτσι κάνω στις παραλίες της Ελλάδας το καλοκαίρι. Γιατί όχι και στα Εμιράτα; Ήταν σαν καλοκαίρι.
Επίσης ταξιδεύουν άνθρωποι με τα παιδιά τους ή πάνε να ξεκουραστούν ή πάνε κάπου κυρίως για να δουν φίλους εκεί. Τότε ναι, θα έχουν ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων πόλεων. Κι εγώ συχνά το σκέφτομαι, ότι δηλαδή καλά θα ήταν να αφιέρωνα το 20% από το χρόνο μου σε χαλαρότητα. Δε μπορώ όμως. Κάτι μέσα μου δε με αφήνει. Και παραπάνω μέρες να είχα πάλι θα έτρεχα σε άλλα μέρη των Εμιράτων που δεν είδα. Και είναι αλήθεια ότι η άποψή μας για τη χώρα είναι μόνο από όσα είδαμε στις δυο πόλεις. Την ύπαιθρο δεν την είδαμε καθόλου. Όμως ο σκοπός του ταξιδιού μας ήταν το Ομάν και εκεί είδαμε όσο περισσότερα μπορούσαμε και με μεγάλη ποικιλία. Τα Εμιράτα ήταν ένα μικρό μπόνους στο ταξίδι μας.
Ακολουθεί ένα βίντεο που ετοιμάσαμε για τις δυο πόλεις των Εμιράτων.
Επίσης ταξιδεύουν άνθρωποι με τα παιδιά τους ή πάνε να ξεκουραστούν ή πάνε κάπου κυρίως για να δουν φίλους εκεί. Τότε ναι, θα έχουν ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων πόλεων. Κι εγώ συχνά το σκέφτομαι, ότι δηλαδή καλά θα ήταν να αφιέρωνα το 20% από το χρόνο μου σε χαλαρότητα. Δε μπορώ όμως. Κάτι μέσα μου δε με αφήνει. Και παραπάνω μέρες να είχα πάλι θα έτρεχα σε άλλα μέρη των Εμιράτων που δεν είδα. Και είναι αλήθεια ότι η άποψή μας για τη χώρα είναι μόνο από όσα είδαμε στις δυο πόλεις. Την ύπαιθρο δεν την είδαμε καθόλου. Όμως ο σκοπός του ταξιδιού μας ήταν το Ομάν και εκεί είδαμε όσο περισσότερα μπορούσαμε και με μεγάλη ποικιλία. Τα Εμιράτα ήταν ένα μικρό μπόνους στο ταξίδι μας.
Ακολουθεί ένα βίντεο που ετοιμάσαμε για τις δυο πόλεις των Εμιράτων.