echo2011
Member
Kαλά το κατάλαβες!Γιουχουουου....αργείς;;;
Μάλλον πρέπει να περιμένουμε το πέρας των πανελλαδικών.![]()
maraki γράφω λεπτομέρειες στο πρώτο μου μήνυμα στην τελευταία παράγραφο. Έχω βάλει και λινκ..@echo2011 σε ποιο ξενοδοχειο μένατε; Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σας;;
Oπότε τα ίδια και σεις.. Εμείς δε ξυπνούσαμε από την κίνηση του δρόμου αλλά από τους έμπορους που έσερναν σιδερικά και διάφορα εξαρτήματα για να φτιάξουν τους πάγκους τους.. Πάντως μόλις έκλεινε η αγορά τα μάζευαν όλα και η πλατεία ήταν πεντακάθαρη. Την άλλη μέρα πάλι απ'την αρχή.Εμείς είχαμε μείνει στο Best Western Premier Hotell Kung Carl. Η τιμή για ένα δίκλινο ήταν λογική για 4 βράδια αλλά το θέμα ήταν ότι το δωμάτιο που μας είχαν δώσει έβλεπε σε κεντρικό δρόμο και είχε πολύ φασαρία!
Δε πήγα καθόλου προς αυτή τη περιοχή, μου φαίνεται κάπως μακριά.. Τι έχει εκεί γύρω; Σε τυχαίες ημερομηνίες μου βγάζει το δωμάτιο 150-220 τη βραδιά. Με τα ίδια όλο και κάπου πιο κεντρικά θα έβρισκες, εκτός βέβαια αν είχες δουλειά εκεί κοντά..Έχω μείνει μερικές βραδιές στο παρακάτω ξενοδοχείο, 10 λεπτά με το τρένο από τη Στοκχόλμη...Ήταν πολύ καλό
http://www.booking.com/hotel/se/firstrs.html
Δεν ξέρω τι είχε εκεί γύρω, συνεδριακά;Εκθέσεις; Αυτό το σπιτάκι μόνο βλέπαμε από τη στάση του τρένου ως το ξενοδοχείο που περπατούσαμε..Δε πήγα καθόλου προς αυτή τη περιοχή, μου φαίνεται κάπως μακριά.. Τι έχει εκεί γύρω; Σε τυχαίες ημερομηνίες μου βγάζει το δωμάτιο 150-220 τη βραδιά. Με τα ίδια όλο και κάπου πιο κεντρικά θα έβρισκες, εκτός βέβαια αν είχες δουλειά εκεί κοντά..