PtK
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τα παντα ρει
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2 (Προετοιμασία)
- Κεφάλαιο 3 (Βραζιλία)
- Κεφάλαιο 4 (Βραζιλία)
- Κεφάλαιο 5 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 6 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 7 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 8 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 9 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 10 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 11 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 12 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 13 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 14 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 15 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 16 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 17 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 18 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 19 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 20 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 21 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 22 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 23 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 24 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 25 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 26 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 27 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 28 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 29 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 30 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 31 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 32 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 33 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 34 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 35 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 36 (Περού)
- Κεφάλαιο 37 (Περού)
- Κεφάλαιο 38 (Περού)
- Κεφάλαιο 39 (Περού)
- Κεφάλαιο 40 (Περού)
- Κεφάλαιο 41 (Περού)
- Κεφάλαιο 42 (Περού)
- Κεφάλαιο 43 (Περού)
- Κεφάλαιο 44 (Περού)
- Κεφάλαιο 45 (Περού)
- Κεφάλαιο 46 (Περού)
- Κεφάλαιο 47 (Περού)
- Κεφάλαιο 48 (Περού)
- Κεφάλαιο 49 (Περού)
- Κεφάλαιο 50 (Περού)
- Κεφάλαιο 51 (Περού)
- Κεφάλαιο 52 (Περού)
- Κεφάλαιο 53 (Περού)
- Κεφάλαιο 54 (Χιλή)
- Κεφάλαιο 55 (Περού)
- Κεφάλαιο 56 (Περού)
- Κεφάλαιο 57 (Περού)
- Κεφάλαιο 58 (Περού)
- Κεφάλαιο 59 (Περού)
- Κεφάλαιο 60 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 61 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 62 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 63 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 64 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 65 (Βολιβία)
- Κεφάλαιο 66 (Αργεντινή)
- Κεφάλαιο 67 (Αργεντινή)
- Κεφάλαιο 68 (Επίλογος)
- Κεφάλαιο 69 (Επίλογος)
- Κεφάλαιο 70 (Περού)
- Κεφάλαιο 71 (Βραζιλία)
Κατηφοριζουμε νοτια προς την κοιλαδα των βραχων.η villa mar μας υποδεχεται με διοδια.για να διασχισεις την πολη αν εισαι ξενος πρεπει να πληρωσεις 10 Βs.
Αρχαια τειχη της προ-ινκα εποχης επανω στα βραχια ..
Ο "mitsus" ηθελε νερο και τον πηγα για ποτισμα..ελα όμως που δεν του εκανε καρδια να βγει μετα..τι χρυσε μου,τι καλε μου..τι SS4 …ειχε μουλαρωσει με τα μουτρα κατω..ευτυχως ειχε κατι πλιθες που στεγνωναν σε παρακειμενη μαντρα οποτε και τις πεταξα στο βουρκο και πατησε για να ανεβει..
και απο κει για το χωριο Miski unito
και παλι ξανα στο βενζιναδικο του san cristobal αφου η βενζινα δεν εφτανε για να συνεχισουμε..ατελειωτη η ουρα παλι..και να μη θελει να μου βαλει βενζινη στα μπετονια γιατι γραφουν οι καμερες..οποτε πηρα και γω δραστικα μετρα..
πηρα το αμαξι εξω απο το χωριο σε ενα λοφο ..και ..λυσιμο πλαστικων και αναρροφηση απο το ρεζερβουαρ μου στα αδεια μου μπετονια.. και σε δεκα λεπτα πηγα παλι πισω και του λεω ξαναγεμισε το τωρα αφου εχω αδειο ρεζερβουαρ.. εκει δε μπορουσε να μου αρνηθει και μου το γεμισε..
Αφου φουλαραμε τα μπετονια από το ρεζερβουαρ συνεχισαμε για την Colcha K..και απολαυσαμε την νυχτερινη οδηγηση μεσα στην ερημο salar de uyuni..εβλεπες μικρα φωτακια στο βαθος να τρεχουν σαν αστερια που πεφτουν στο διαστημα..ηταν οι τελευταιοι ταξιδευτες που πηγαιναν για κατακλιση σε καποιο κοντινο hostal.. οταν σιγουρευτηκα οτι δεν υπηρχαν αλλοι ταξιδευτες στην ερημο εστω και μιλια μακρυα
στο απολυτο σκοταδι εκλεισα και τα φωτα του αυτοκινητου και ...ηταν μια αξεχαστη εμπειρια που δε μπορεις να την κανεις πουθενα αλλου παρα εκει.. ναι...οδηγουσαμε με κλειστα τα ματια για αρκετη ωρα.. αλλωστε το τεραιν μας ειχε δειξει απο το πρωι οτι ηταν τοσο σκληρο που ουτε οι πασαλοι της σκηνης μπορουσαν να καρφωθουν μεσα στο σκληρο αλατι. στραβωναν η εσπαγε το πιο ανθεκτικο αλουμινιο 7075 της αεροναυπηγικης(καπου θα ανεβασω και το βιντεο καρφωματος των πασαλων που δεν μπηγονται μεσα με τιποτε)
Δεν φυσαγε καθολου και η θερμοκρασια στου 13 βαθμους ..αλλα εκανε ζεστη..
αφου δεν υπηρχε ιχνος υγρασιας..
Αρχαια τειχη της προ-ινκα εποχης επανω στα βραχια ..
Ο "mitsus" ηθελε νερο και τον πηγα για ποτισμα..ελα όμως που δεν του εκανε καρδια να βγει μετα..τι χρυσε μου,τι καλε μου..τι SS4 …ειχε μουλαρωσει με τα μουτρα κατω..ευτυχως ειχε κατι πλιθες που στεγνωναν σε παρακειμενη μαντρα οποτε και τις πεταξα στο βουρκο και πατησε για να ανεβει..

και απο κει για το χωριο Miski unito
και παλι ξανα στο βενζιναδικο του san cristobal αφου η βενζινα δεν εφτανε για να συνεχισουμε..ατελειωτη η ουρα παλι..και να μη θελει να μου βαλει βενζινη στα μπετονια γιατι γραφουν οι καμερες..οποτε πηρα και γω δραστικα μετρα..
πηρα το αμαξι εξω απο το χωριο σε ενα λοφο ..και ..λυσιμο πλαστικων και αναρροφηση απο το ρεζερβουαρ μου στα αδεια μου μπετονια.. και σε δεκα λεπτα πηγα παλι πισω και του λεω ξαναγεμισε το τωρα αφου εχω αδειο ρεζερβουαρ.. εκει δε μπορουσε να μου αρνηθει και μου το γεμισε..
Αφου φουλαραμε τα μπετονια από το ρεζερβουαρ συνεχισαμε για την Colcha K..και απολαυσαμε την νυχτερινη οδηγηση μεσα στην ερημο salar de uyuni..εβλεπες μικρα φωτακια στο βαθος να τρεχουν σαν αστερια που πεφτουν στο διαστημα..ηταν οι τελευταιοι ταξιδευτες που πηγαιναν για κατακλιση σε καποιο κοντινο hostal.. οταν σιγουρευτηκα οτι δεν υπηρχαν αλλοι ταξιδευτες στην ερημο εστω και μιλια μακρυα
στο απολυτο σκοταδι εκλεισα και τα φωτα του αυτοκινητου και ...ηταν μια αξεχαστη εμπειρια που δε μπορεις να την κανεις πουθενα αλλου παρα εκει.. ναι...οδηγουσαμε με κλειστα τα ματια για αρκετη ωρα.. αλλωστε το τεραιν μας ειχε δειξει απο το πρωι οτι ηταν τοσο σκληρο που ουτε οι πασαλοι της σκηνης μπορουσαν να καρφωθουν μεσα στο σκληρο αλατι. στραβωναν η εσπαγε το πιο ανθεκτικο αλουμινιο 7075 της αεροναυπηγικης(καπου θα ανεβασω και το βιντεο καρφωματος των πασαλων που δεν μπηγονται μεσα με τιποτε)
Δεν φυσαγε καθολου και η θερμοκρασια στου 13 βαθμους ..αλλα εκανε ζεστη..
αφου δεν υπηρχε ιχνος υγρασιας..